There is nothing to show here!
Slider with alias sanatate not found.

Cum rezolvi?

Alege abordarea care ti se potriveste

Metoda ESPERE®

Metoda ESPERE te invata sa descoperi sensul bolilor tale! Sa-ti vindeci suferintele pentru a te bucura de un trup sanatos si un suflet luminos. Pentru ca uneori bolile exprima o suferinta interioara, anumite gesture sau cuvinte pe care le-am primit si nu au fost bune pentru noi, aparatenta la neam si nu numai.
Afla mai multe

Dezvoltare personala

Diminetile iti sunt pline de energie si armonie? Te simti increzator in fortele proprii? Esti plin de energie si sanatate? Sau te trezesti greoi, cu dureri de spate, capul il simti ametit sau suferi de vreo boala mai grava? Exercitiile de dezvoltare personala joaca un rol foarte important in ceea ce priveste sanatatea ta. Pe masura ce te eliberezi de emotiile tale negative sau inchei sau vindeci situtiile din trecut, vei fi din ce in ce mai sanatos si voios.
Afla mai multe

TIPI

Uneori tendinta de a manca compulsiv sau a fuma are la baza o component emotionala. Elibereaza-te de toate energiile negative, de furie, frustrare, dependenta sau suferinta si vei simti cum renasti, cum iti recapeti energia si vitalitatea.
Afla mai multe

Crestere spirituala

Acest proces de crestere spirituala si transformare aduce schimbari nebanuite; te aduce mai aproape de tine, esti mai ancorat in momentul prezent si esti constient ca tot ceea ce faci (manifesti) pe acest Pamant este doar ceea ce simti si gandesti. Odata cu trezirea vei incepe sa cauti raspunsurile in interiorul tau si vei privi frica doar ca pe lipsa iubirii si intunericul doar ca pe lipsa luminii si vei privi bolile tale dintr-o alta perspectiva.
Afla mai multe

Constelatii Fluviale

Bolile nu sunt altceva decat manifestarea la exterior a ceea ce se intampla in interiorul nostru. Emotiile puternice nevindecate, relatiile tensionate cu familia sau chiar simbolul apartenentei la neam sunt cauzele aparitiei bolilor. Fa ordine in familia de origine, in sufletul tau si alege sa traiesti o viata sanatoasa!

Afla mai multe

Timeline Healing

Tehnica de eliberare a emotiilor din subconstient te ajuta ca scapi rapid de strarile de nervi sau fricile ce te blocheaza si te imbolnavesc.
Afla mai multe

Sexualitate

Firescul inseamna sanatate. Inseamna unitatea a intregului corp, inclusiv integrarea zonei intime care ani de-a randul a fost lasata la o parte. Pentru ca emotiile noastre negative, traumele, experientele sexuale agresive sau invazive, o simpla privire plina de dorinta din partea unui barbat la o varsta frageda sau atingerea pot aduce cu ele blocaje pentru toata viata, in unele cazuri. Si acestea se resimt in plan fizic prin dureri, inclestari, lipsa placerii si a dorintei. Vindeca relatia cu intimitatea si sexualitatea ta si bucura-te de energia vietii.
Afla mai multe

Feminitate

Multe femei acuza dureri menstruale puternice sau dureri ale ovarelor ori senzatia de “greoi” in zona intima. Uneori a fost suficienta o simpla privire plina de dorinta din partea unui barbat la o varsta frageda sau o atingerea pentru a produce blocaje pentru toata viata, in unele cazuri. Si acestea se resimt in plan fizic prin dureri, inclestari, lipsa placerii si a dorintei. Insa, firescul inseamna sanatate. Exercitiile de manifestare a feminitatii te ajuta sa fii libera, deschisa si plina de viata si sanatate.
Afla mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale

Vino la cursurile si workshopurile organizate si afla sensul bolilor tale.

Atmosfera este dinamica si se lucreaza pe situatii concrete si cu problemele reale cu care ne confruntam in fiecare zi.

Meditatie ghidata Chakra 6

Află mai multe

Meditatie de conectare cu Energia Christica

Află mai multe

Meditatie ghidata | Chakra 7

Află mai multe

Tabara de conectare cu Sinele

Află mai multe
Consulatii individuale
Cati Călin Formator în Metoda ESPERE®

Cati CALIN

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programeaza o intalnire cu Cati!
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programeaza o intalnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Corpul tau are loc in viata ta?

Cu totii ne dorim sa traim sanatosi si fericiti cat mai mult timp. Insa in acelasi timp uitam de aliatul nostru numarul unu pentru a ne implini aceasta dorinta : propriul nostru corp. Pentru ca viata noastra de azi este mult mai comoda, gratie minunilor tehnologiei, ne este mult mai simplu sa avem o viata statica.

Citește mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:

Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro