``

AmaneSer inseamna Rasaritul fiintei tale. Este locul in care te poti regasi pe tine, in esenta ta, mai aproape de sufletul tau si de misiunea ta.

Este spatiul in care poti sa inveti sa (te) asculti si sa comunici atat cu tine, cat si cu cei din jurul tau.

``

Claudia Jimeno
Eu vin dintr-o tara in care de cand eram mica am participat la cursuri de dezvoltare personala si la diverse workshopuri care m-au ajutat sa ma cunosc mai bine. Atunci cand am venit in Romania la facultatea de Psihologie am cautat astfel de locuri insa erau greu de gasit si foarte putine.

In anul 2001 am decis sa deschid Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer din dorinta de a oferi oamenilor oportunitatea de a se cunoaste mai bine, sa aiba relatii mai frumoase, sa isi rezolve dificultati si provocari astfel incat sa putem contribui si creea o lume mai frumoasa si armonioasa.

cine-suntem-noi-centrul-amaneser-jaques-salome-metoda-espere-aleth-naquet (3)

De atunci am adus in Romania traineri, tehnici si metode care ne dau perspective noi si sprijina dezvoltarea si cresterea noastra personala si spirituala: Andre Moreau (Gestalt terapeut Belgia), Jaques Salome si metoda ESPERE, TIPI, constelatii fluviale, fosfene.

Din 2003 am organizat workshopuri si grupuri de formare in Metoda ESPERE cu sprijinul creatorului sau Jaques Salome cu care am avut placerea sa colaboram si pe care l-am adus in Romania din anul 2001 pana in anul 2011. Din 2003 pana in 2018 workshopurile si programul de formare au fost sustinute de Aleth Naquet.

In prezent la Centrul AmaneSer organizam atat evenimente, ateliere, workshopuri si cursuri cat si sedinte individuale in care ajutam oamenii sa comunice relational si sa aiba o viata mai frumoasa si relatii mai armonioase cu ei insisi , dar si cu cei din jur. Abordarile folosite la Centrul AmaneSer sau metodele pe care le propunem sunt: TIPI, constelatii fluviale, crestere spirituala, meditatii, timeline healing, feminitate si sexualitate.

Pe masura ce vom descoperi si alte metode prin care putem sa traim mai frumos si mai armonios, nu ne vom dezice de la obiectivul nostru de a sprjini oamenii si de la a face lumea mai frumoasa. Astfel, vom aduce in continuare in Romania acele metode si acei traineri pe care ii simtim ca aduc un plus valoare societatii noastre.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro