There is nothing to show here!
Slider with alias ritualuri-feminine not found.
Daca vrei sa fii si tu una dintre cele 12 femei care se vor alatura comunitatii femeilor libere, fericite si implinite, pe 5 decembrie te astept la ultimul curs de feminintate din acest an pe care il sustin.

Workshop de 6 intalniri care te ajuta sa te exprimi asa cum vrei si esti – rapid si cu schimbari incontenstabile.

Daruieste-ti cel mai valors cadou…

acela de a fi TU!

Nu este usor sa fii femeie intr-o lume in care energia masculina pluteste in aer si este perceputa ca fiind putere, echilibru, impunere ori respect. In tot acest timp energia feminina este perceputa ca slabiciune, vulnerabilitate si supunere. Am ajuns sa credem ca a fi femeie inseamna sa te ocupi de casa si de copii, sa fii emotiva, geloasa, fara valoare si supusa. Insa, energia feminina este mult mai mult de atat si ca orice alta energie se poate manifesta in echilibru sau in dezechilibru.

O energie feminina echilibrata se manifesta prin bucurie, prin blandete, prin creativitate si prin capacitatea de a stii sa-ti exprimi emotiile intr-un mod armonios.

Mai mult decat atat, o energie feminina echilibrata inseamna acceptare de sine, respect de sine, hotarare, perseverenta, grija fata de sine si de ceilalti in egala masura, senzualitate, deschidere si nu numai.

 

In acelasi timp, o energie feminina dezechilibrata se poate manifesta prin stari emotionale extreme, mai ales in cazul emotiilor negative: crize de nervi, de plans, gelozii, depresii, frustrari acumulate care ies la suprafata sub forma de reprosuri dese si “tocat la cap”.

 

Fiecare dintre noi avem in interiorul nostru atat energie feminina, cat si energie masculina, acestea doua fiind intr-o relatie de interdependenta. Astfel, o energie feminina dezechilibrata va atrage dupa ea o energie masculina dezechilibrata.

Din pacate, de cele mai multe ori incercam sa reparam acest dezechilibru prin manifestarea exacerbata a anumitor caracteristici: ne supunem prea mult sau devenim dominatoare, ne punem masti, ne dorim sa fim barbate, ne dorim putere si de aceea “dam cu pumnul in masa”, ne dorim sa fie doar ca noi, ne dorim o pozitie in cariera, etc.

Sau, la polul opus devenim fetite cu rochite si ruj roz, vulnerabile (caci am auzit noi ca femeile sunt vulnerabile si e de bine), avem nevoie sa fim ingrijite, hranite sau intretinute excesiv.

Iar o femeie echilibrata energetic nu se manifesta in niciuna din formele de mai sus!

Insa de ce ajung femeile sa se manifeste in acest mod?

Secole de-a randul femeia a fost tratata ca fiind inferioara barbatului. In fata puterii lui si a pozitiei de dominator, femeia a devenit supusa acestuia. Insa, acest lucru nu s-a manifestat doar in plan fizic, ci s-a impregnat la nivel de subconstient colectiv. Astfel, din mama in fiica aceasta dinamica de supunere a fost transmisa, iar dezechilibrul energetic nu a intarziat sa apara.

Ca o solutie naturala in fata acestui dezechilibru, in unele cazuri energia feminina ranita si sangeranda din interior, a fost protejata de energia masculina interioara care a devenit “soldatul in armura”.

Continuarea procesului de vindecare al ranilor feminine presupune si vindecarea masculinului interior, care inseamna renuntarea soldatului la armura. Atunci cand ambele energii isi vindeca ranile se rearmonizeaza in firescul lor. In cazul nostru, al femeilor, vindecarea presupune intergrarea energiei noastre masculine in energia noastra feminina.

Odata integrata energia maculina in energia noastra feminina ne recapatam puterea si ne putem afirmam parerile fara frica, sa gestionam armonios emotiile noastre, sa spunem cu usurinta “nu” atunci cand este cazul, sa muncim cu mai multa creativitate si empatie, sa gasim solutii si echilibru in relatiile noastre, si cu toate acestea de mai sus simtim bucurie, blandete si iubire.

Daca vrei sa fii si tu una dintre cele 12 femei care se vor alatura comunitatii femeilor libere, fericite si implinite, pe 5 decembrie te astept la ultimul curs de feminintate din acest an pe care il sustin.

Workshop de 6 intalniri care te ajuta sa te exprimi asa cum vrei si esti – rapid si cu schimbari incontenstabile.

Claudia Jimeno

De mica ma fost interesata sa observ ce se intampla in cadrul relatiilor umane si felul in care interactionam unii cu altii. De atunci am observat ca exista foarte multa suferinta, fie exprimata, fie ascunsa, in interiorul oamenilor.

 

In adolescenta am fost foarte interesata de felul cum femeile incercau sa isi recapete drepturile. Am trecut si eu prin perioada in care voiam sa fiu egala cu barbatii, dar lucrand la armonizarea mea mi-am dat seama atata timp cat eu imi doream sa fiu egala cu barbatii, de fapt intretineam lupta barbat-femeie. Lucrand cu mine am realizat ca atat barbatii cat si femeile avem nevoie de a vindeca si echilibra energiile noastre feminine si masculine. Atunci am inteles si raspunsul a venit din interiorul meu, ca noi ne dorim sa fim egali ca oameni si nu ca barbat-femeie.

Si, tot ceea ce fac in continuare in aceasta directie, prin cursurile, workshopurile si sedintele individuale este sa ajut oamenii sa se armonizeze in interior pentru a manifesta armonie si in exterior, ca in final sa integreze necesitatea de a fi egali ca oameni si constienti ca fiecare dintre noi are o putere interioara de a manifesta.

Din anul 2014 am lucrat pentru eliberarea si inchiderea suferintelor feminine si din subconstientul colectiv, una dintre misiunile asumate de mine in aceasta viata. Pentru aceasta a fost necesar, prin experientele din viata, sa se reactiveze in interiorul meu aceasta informatie (suferintele) si prin ea am putut sa am acces la suferintele din subcontientul colectiv pentru a putea sa le scot de acolo, sa le eliberez si sa le transmut. Aceasta a fost una dintre contributiile mele la evolutia noastra, ca umanitate.  Am vindecat ranile femeii mele interioare si am echilibrat barbatul meu interior (care si el avea niste rani).

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro