Daruieste-ti cel mai valors cadou…

acela de a fi TU!

Nu este usor sa fii femeie intr-o lume in care energia masculina pluteste in aer si este perceputa ca fiind putere, echilibru, impunere ori respect. In tot acest timp energia feminina este perceputa ca slabiciune, vulnerabilitate si supunere. Am ajuns sa credem ca a fi femeie inseamna sa te ocupi de casa si de copii, sa fii emotiva, geloasa, fara valoare si supusa. Insa, energia feminina este mult mai mult de atat si ca orice alta energie se poate manifesta in echilibru sau in dezechilibru.

O energie feminina echilibrata se manifesta prin bucurie, prin blandete, prin creativitate si prin capacitatea de a stii sa-ti exprimi emotiile intr-un mod armonios.

Mai mult decat atat, o energie feminina echilibrata inseamna acceptare de sine, respect de sine, hotarare, perseverenta, grija fata de sine si de ceilalti in egala masura, senzualitate, deschidere si nu numai.

 

In acelasi timp, o energie feminina dezechilibrata se poate manifesta prin stari emotionale extreme, mai ales in cazul emotiilor negative: crize de nervi, de plans, gelozii, depresii, frustrari acumulate care ies la suprafata sub forma de reprosuri dese si “tocat la cap”.

 

Fiecare dintre noi avem in interiorul nostru atat energie feminina, cat si energie masculina, acestea doua fiind intr-o relatie de interdependenta. Astfel, o energie feminina dezechilibrata va atrage dupa ea o energie masculina dezechilibrata.

Din pacate, de cele mai multe ori incercam sa reparam acest dezechilibru prin manifestarea exacerbata a anumitor caracteristici: ne supunem prea mult sau devenim dominatoare, ne punem masti, ne dorim sa fim barbate, ne dorim putere si de aceea “dam cu pumnul in masa”, ne dorim sa fie doar ca noi, ne dorim o pozitie in cariera, etc.

Sau, la polul opus devenim fetite cu rochite si ruj roz, vulnerabile (caci am auzit noi ca femeile sunt vulnerabile si e de bine), avem nevoie sa fim ingrijite, hranite sau intretinute excesiv.

Iar o femeie echilibrata energetic nu se manifesta in niciuna din formele de mai sus!

Insa de ce ajung femeile sa se manifeste in acest mod?

Secole de-a randul femeia a fost tratata ca fiind inferioara barbatului. In fata puterii lui si a pozitiei de dominator, femeia a devenit supusa acestuia. Insa, acest lucru nu s-a manifestat doar in plan fizic, ci s-a impregnat la nivel de subconstient colectiv. Astfel, din mama in fiica aceasta dinamica de supunere a fost transmisa, iar dezechilibrul energetic nu a intarziat sa apara.

Ca o solutie naturala in fata acestui dezechilibru, in unele cazuri energia feminina ranita si sangeranda din interior, a fost protejata de energia masculina interioara care a devenit “soldatul in armura”.

Continuarea procesului de vindecare al ranilor feminine presupune si vindecarea masculinului interior, care inseamna renuntarea soldatului la armura. Atunci cand ambele energii isi vindeca ranile se rearmonizeaza in firescul lor. In cazul nostru, al femeilor, vindecarea presupune intergrarea energiei noastre masculine in energia noastra feminina.

Odata integrata energia maculina in energia noastra feminina ne recapatam puterea si ne putem afirmam parerile fara frica, sa gestionam armonios emotiile noastre, sa spunem cu usurinta “nu” atunci cand este cazul, sa muncim cu mai multa creativitate si empatie, sa gasim solutii si echilibru in relatiile noastre, si cu toate acestea de mai sus simtim bucurie, blandete si iubire.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro