1. Prin accesarea si utilizarea acestui site acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Vizitand si utilizand site-ul www.amaneser.ro, acceptati automat termenii si conditiile prezentate. In cazul in care nu sunteti de acord si nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa parasiti site-ul.

 2.  

  1. Proprietate

  Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer . si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului.

  Prin utilizarea si completarea formularelor din sait acceptati in mod expres si neechivoc contactarea de catre Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer pentru a va oferi informatii suplimentare despre serviciile oferite conform prevederii legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date dispuneti de acces si interventie, de opozitie cu privire la prelucrare, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a va adresa justitiei.

  1. Utilizarea site-ului

  Scopul site-ului este acela de a oferi informatii cu privire la serviciile promovate. Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

  Nu este permisa modificarea, copierea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferarea, vindererea sau utilizarea in orice scop a continutului publicat de catre Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer in acest site
  Nu este permisa utilizarea site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer .
  Nu este permisa crearea de link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea scrisa Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer .

  POLITICA DE RETUR!

  In cazul in care, din motive personale, nu mai puteti participa la workshop si anuntati neparticiparea suma plătită va fi returnată integral exceptând comisioanele de tranzacție!

  Pentru anumite workshopuri menționate specific, în cazul în care, din motive personale, nu mai puteti participa la workshop si anuntati neparticiparea in mai putin de 14 zile calendaristice pana in prima zi de workshop se va retine 30% din costul workshopului!

  1. Securitate

  Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit in aceasta forma, fara a se oferi alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, indisponibilitatea sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele.

  1. Exonerarea de raspundere

  Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer nu raspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

  Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, aplicatii, imagini, video sau audio de pe acest site.

  1. Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

  Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer isi rezerva dreptul de a schimba termenii si conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil si va rugam sa verificati periodic aceasta sectiune pentru a va informa de eventualele modificari.

  1. Legislatie in vigoare

  Acesti termeni si conditii de utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania.