In fiecare luni a primei saptamani din luna!
Dragi prieteni, prima intalnire a grupului de suport si dezvoltare personala este dedicat feminitatii si energiei feminine!

Uneori suntem atat de focusate pe ceea ce facem incat nici nu ne dam seama de acele programe si credinte care nu doar ca nu-ti mai sunt de folos, dar chiar te blocheaza in drumul tau prin viata! Nu e usor sa te eliberezi de acele emotii negative astfel incat sa iti recapeti echilibrul emotional interior sau sa echilibrezi energiile masculine si feminine carora, poate, nici macar nu le-ai dat importanta sau nu ai crezut ca pot avea efect major asupra ta.

 

Sa mai mentionez si prejudecatile si “traditiile” atat de bine inradacinate in tiparul colectiv in care feminitatea este privita ca pe o vulenerabilitate, sexualitatea ca pe un subiect tabu ori placerea si pofta de viata ca fiind dovada de indiferenta si neadaptare in societate care te doreste sobru, responsabil si muncitor?

Din pacate, traim o perioada in care zambetele atrag invidie, iar supararile atentie.

 

Insa, fiecare dintre noi am venit pe acest Pamant sa simtim bucurie, libertate, placere (caci de aceea avem cele 5 simturi ? ), iubire, abundenta. Sa fim in echilibru! Iar echilibrul interior este cel care se va manifesta intodeauna si in exterior.

Cu cat esti mai bine tu cu tine, cu atat vei fi mai bine si cu cei din jurul tau si vei putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si relatiile.

Claudia Jimeno
Si, tot ceea ce fac in continuare in aceasta directie, prin cursurile, workshopurile si sedintele individuale este sa ajut oamenii sa se armonizeze in interior pentru a manifesta armonie si in exterior, ca in final sa integreze necesitatea de a fi egali ca oameni si constienti ca fiecare dintre noi are o putere interioara de a manifesta.
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

De mica ma fost interesata sa observ ce se intampla in cadrul relatiilor umane si felul in care interactionam unii cu altii. De atunci am observat ca exista foarte multa suferinta, fie exprimata, fie ascunsa, in interiorul oamenilor.

 

In adolescenta am fost foarte interesata de felul cum femeile incercau sa isi recapete drepturile. Am trecut si eu prin perioada in care voiam sa fiu egala cu barbatii, dar lucrand la armonizarea mea mi-am dat seama atata timp cat eu imi doream sa fiu egala cu barbatii, de fapt intretineam lupta barbat-femeie. Lucrand cu mine am realizat ca atat barbatii cat si femeile avem nevoie de a vindeca si echilibra energiile noastre feminine si masculine. Atunci am inteles si raspunsul a venit din interiorul meu, ca noi ne dorim sa fim egali ca oameni si nu ca barbat-femeie.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la grupul de feminitate!
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

LIVE pe Zoom

Cand se desfasoara?

18 aprilie | 19:00-20:30

Investitia ta
  • primul eveniment este GRATUIT
  • Incepand cu X mai – 100 lei
Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau inscrie-te completand formularul de mai jos
Formular inscriere Bucura-te de puterea ta feminina!

Completeaza datele de mai jos si rezerva-ti locul la eveniment.