Cum rezolvi?

Alege metoda care se potrivește

Metoda de comunicare relationala ESPERE

Metoda ESPERE®

Iti doresti sa te intelegi mai bine cu seful tau si cu echipa? Sa poti cere o marire de salariu sau o zi de concediu fara a mai simti teama sau emotii care te blocheaza? Tensiunile, barfele si micile certuri sunt departe de ceea ce inseamna munca in echipa pentru tine? Metoda ESPERE te ajuta sa te asculti, sa asculti si sa formulezi cerinte clare care ajuta la echilibrarea dinamicilor relationale.
Afla mai multe
Dezvoltare personala

Dezvoltare personala

Ceea ce este in interiorul tau se vede si in exterior si in relatiile pe care le ai. Te simti bine cu tine? Iti esti un bun prieten? Te asculti si iti vorbesti cu iubire, acceptare si intelegere? Te judeci si iti dai in cap in fiecare moment? Ei bine, relatiile tale colegiale sunt oglinda ta interioara. Iti place ce vezi si ce traiesti? Devino prietenul tau cel mai bun si bucura-te de o viata profesionala armonioasa!
Află mai multe
TIPI

TIPI

Te intorci de la serviciu cu zambetul pe buze sau plin de nervi si senzatia de “nu mai suport”? Dar ziua de munca cum iti este; creativitatea si pofta de viata sunt la cote maxime sau pe masura ce trec orele te simti din ce in ce mai frustrat si oboist? TIPI te ajuta sa eliberezi rapid toate aceste senzatii si emotii negative. In plus, este o tehnica pe care ti-o poti aplica si singur. Afla mai multe!
Afla mai multe
Crestere spirituala

Crestere spirituala

Cat de mult iti dai voie sa primesti? Consideri ca meriti tot ce este mai bun pe aceasta lumea? Visezi la o cariera ca in filme, dar crezi ca nu esti in stare sa ajungi acolo? Cu cat manifesti mai multa iubire si lumina, cu atat mai multa iubire, lumina si prosperitate atragi in viata ta. Starea interioara este cea care se oglindeste in exteriorul tau. Fii pregatit sa aduci lumina in sufletul ta si in viata ta!
Afla mai multe
Constelatii fluviale

Constelatii fluviale

Dinamicile de la locul de munca nu sunt asa cum iti doresti? Locul in care iti petreci o mare parte din timpul tau iti provoaca nervi, frustrari, simti dezechilibru interior si nicio sansa de a fi mai bine? Uneori, in viata noastra, ducem povara dezechilibrelor din trecutul familiei de provenienta care se manifesta in viata pe care o traim (atragem acelasi tip de persoane, in diferitele locuri de munca pe care le avem; esti nevoit sa iti schimbi locul de munca des; se intampla sa nu poti sa ai o stabilitate financiara). Constelatiile fluviale te ajuta sa faci ordine in familia ta si sa reechilibrezi dinamicile trecute.
Afla mai multe
Timeline Healing

Timeline healing

Afla mai multe
Feminitate

Feminitate

Uneori, sa fii femeie la un loc de munca este o adevarata provocare. Cutumele sociale, prejudecatile, frustrarile, “razboiul dintre sexe” a pozitionat femeia, in multe cazuri, sub puterea si statulul profesional al barbatilor. Insa, feminitatea manifestata in starea ei pura inseamna incredere in sine, libertate, echilibru, putere, verticalitatea, fluiditate. Odata recapatate toate aceste daruri te poti manifesta si pozitiona altfel la locul de munca.
Afla mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale

Vino la cursurile si workshopurile organizate si invata cum sa-ti construiesti relatii frumoase cu seful si colegii!

Atmosfera este dinamica si se lucreaza pe situatii concrete si cu problemele reale cu care ne confruntam in fiecare zi, la serviciu.

Meditatie ghidata Chakra 6

Meditatie ghidata Chakra 6

Înscrie-te
Meditatie ghidata energia christica

Meditatie de conectare cu Energia Christica

Înscrie-te
Meditatie ghidata Chakra 7

Meditatie ghidata Chakra 7

Înscrie-te
Tabara de conectare cu sinele

Tabara de conectare cu Sinele

Înscrie-te
Consultatii individuale
Cati Călin Formator în Metoda ESPERE®

Cati CALIN

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programează o întâlnire cu Cati
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programeaza o intalnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Cand iti schimbi locul de munca I

In continuare iti voi oferi cateva abordari relationale care sa iti fie de folos atunci cand faci o schimbare profesionala.

Pentru ca dincolo de toata partea administrativa, cred ca si noi insine avem nevoie de un mod de a incheia ceea ce a fost si a incepe ceva nou. Cu cat mai putin stres posibil si luand in considerare ca nu suntem roboti carora le-am apasat butonul de stop intr-un loc si apasam start in momentul urmator in cu totul alt loc.

Citeste mai mult…

Cand iti schimbi locul de munca II

Sper ca ai beneficiat de prima parte a acestui articol, prin care sa inchei cu adevarat ce a fost la locul de munca anterior si ti-ai luat un timp pentru tine insuti inainte de prima zi de lucru. Citeste mai multe aici

Iata ce te invit sa iei in considerare in noul cadru profesional!

Citeste mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Adresa

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:

Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro