Felicitari!

Acum esti inscris/a in lista celor interesati/e de participarea la meditatia cu sunete vindecatoare | conectarea cu sufletul.

 

Pentru a ocupa locul tau la meditatie este necesar cumperi biletul de participare. O poti face AICI.

Te astept cu inima deschisa miercuri, 30 august, la orele 19:00 live pe ZOOM sau in sala la Centrul AmaneSer (doar 15 locuri disponibile).

 

Vei primi linkul de acces cu 2 ore inainte de inceperea evenimentului.

Cu drag, Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

Despre Claudia Jimeno | specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala si spirituala.

Claudia are o experinta de peste 23 de ani in dezvoltare personala si a inceput grupurile de feminitate in anul 2008 pentru a ajuta femeile sa se elibereze de toate acele lucruri, emotii negative, prejudecati, cutume sociale si credinte limitative, care le impiedica sa-si manifeste puterea lor feminina.

Claudia a observat ca atunci cand energia feminina este in armonie cu cea masculina, gandurile noastre sunt mai clare, emotiile noastre sunt mai echilibrate si actiunile noastre sunt mai armonioase. Iar orice dezechilibru sau competitie intre cele doua ne duc la inabusirea puterii feminine.

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu CLAUDIA JIMENO | 0724 239 902 sau la e-mail amaneser@amaneser.ro

 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre activitatile desfasurate de Centrul AmaneSer te invit sa completezi formularul de inscriere la newsletter de mai jos.