Echinoctiul de primavara marcheaza intrarea sorarelui in berbec, iar berbecul simbolizeaza un nou inceput unde totul incepe sa prinda viata.

Iesim din iarna, perioada in care stat mai mult in interiorul nostru, am reflectat asupra lucrurilor pe care ni le dorim si le vrem cu adevarat, in care am purtat o discutie sincera si deschisa cu sufletul nostru si am constientizat cum ne dorim sa traim si sa fim si am semanat intentiile pentru tot anul acesta.

Am fost precum semintele in pamant si ne-am bucurat de intunericul zilelor mai scurte preagatindu-ne sa rasarim in primvara sub lumina soarelui.

Si iata-ne ajunsi in primavara!

Traim momentul in care putem sa ne bucuram de tot ceea ce am plantat si ne dorim sa prinda viata in acest an. Este, totodata, un moment in care avem sustinere pentru vindecare; sa incheiem ce este de incheiat, sa vindecam ce este de vindecat, sa lasam sa plece ceea ce nu ne mai apartine sau nu ne mai este de folos. Desi la inceput putem percepe aceste lucruri ca o pe o pierdere sau ca “nimic nu pare sa se lege”, lasati-va in mainile Universului si aveti incredere ca tot ceea ce traiti este pentru binele vostru suprem. Ca sa ne putem bucura de noul din viata noastra este absolut necesar sa trecem prin pasul de vindecare si curatenie.

O sa simtim schimbarile pe care le facem atat in plan fizic, cat si in relatiile noastre; pentru ca ceea ce schimbam in interiorul nostru la nivel de emotie, de ganduri, de sentimente se vor reflecat si in actiunile si relatiile noastre. Faceti loc sa infloriti in interior pentru a avea o viata infloritoare in fiecare aspect al vietii voastre.

 

Este momentul sa ii facem loc noului in viata noastra si sa ne eliberam de toate acele programe, credinte, blocaje, rani care nu ne-au permis sa ne manifestam in autenticitatea noastra si sa ne bucuram de tot ceea ce este bun pentru noi.

Pentru ca viata noastra
nu este decat o expresie a ceea ce este in interiorul nostru!

Meditatia

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza este meditatia.

Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia deschide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si de alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul meditatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul meditatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizice si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

LIVE pe ZOOM

Cand se desfasoara?

22 martie 2020

luni | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular
Formular de inscriere