Cum rezolvi?

Alege metoda care se potrivește

Metoda de comunicare relationala ESPERE

Metoda ESPERE®

Cat de bine te intelegi cu copiii tai? La baza oricarei relatii sta comunicarea. Si cu atat mai importanta este calitatea acesteia in relatia cu copilul tau pentru ca dezvoltarea lui depinde si de felul in care relationezi tu cu el. Invata sa comunici relational cu copilul tau!
Afla mai multe
Dezvoltare personala

Dezvoltare personala

Cum s-a schimbat viata ta dupa aparitia copiilor? Mai ai timp liber doar pentru tine? Te mai rasfeti cu o iesire in oras sau sa vizionezi un film? Exista viata personala si atunci cand esti parinte. Este necesar un echilibru intre a te asculta pe tine, nevoile tale, a te respecta si a te valoriza, si cele ale familiei tale. Exercitiile propuse de specialistii nostri te vor ajuta sa fii parinte fara sa te pierzi pe tine!
Află mai multe
TIPI Tehnica de eliberare a fricilor din subconstient

TIPI

Comportamentul celor mici reprezinta, de multe ori, stimulul declansator al emotiilor adultilor. Este suficienta o jucarie aruncata sau refuzul mesei ca nervii si furia sa-si faca aparitia. Sau, grija excesiva ca cel mic sa fie in siguranta poate da nastere unor emotii puternice, precum frica sau neputiinta. Insa, cu ajutorul tehnicii TIPI poti sa rezolvi rapid aceste emotii si sa le elimini din relatia cu copilul tau.
Afla mai multe
Crestere spirituala

Crestere spirituala

| Exteriorul nostru nu este altceva decat oglina a aceea ce se afla in interiorul nostru. O stare a ta de pace, de armonie, de echilibru, de asumare, de iubire si liniste se vor manifesta in relatia cu copiii tai la fel. Veti putea sa va bucurati mai mult de momentul prezent, sa simtiti mai multa energie si armonie.
Afla mai multe
Constelatii fluviale

Constelații Fluviale

Se spune ca cei mici sunt karma parintilor. Sunt cei care duc cu ei, mai departe, reusite, fidelitati, boli, programe sau vin sa rezolve si sa puna in ordine membri intregului neam. Constelatiile fluviale reechilibreaza dimamicile din familia de origine si te ajuta sa te eliberezi de povara trecutului.
Afla mai multe
Timeline Healing

Timeline Healing

Constelatiile Familiale sunt o metoda experientiala puternica care te ajuta sa vezi sursa problemelor tale. Constelatiile scot la lumina bagajele pe care le cari inconstient in spate, din dragoste pentru familia si sistemul familiei tale, lucruri de care nici nu stii, poate. Odata descoperite, te eliberezi de aceste poveri si poti trai o viata implinita.
Află mai multe
Sexualitate

Sexualitate

Putem sa vorbim despre sexualitate si dupa apartia copiilor? Bineinteles! Pentru ca sexualitatea tine de soti, iar uneori, cand apar copiii, viata sexuala are de suferit. Descopera cum sa-ti mentii viata sexuala vie!
Află mai multe
Feminitate

Feminitate

Mama devii in momentul in care se naste primul tau copil, insa femeie esti din momentul in care te-ai nascut, indiferent cate roluri ti se mai atribuie de-a lungul vietii. Si o relatia frumoasa a ta cu tine si cu feminitatea ta se vede si la exterior si in viata pe care o traiesti. Alege sa faci pace cu tine, sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti si lucruri minunate se vor intampla in viata ta!
Afla mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale

Vino la cursurile si workshopurile organizate si invata cum sa-ti construiesti relatii frumoase cu copiii tai!

Atmosfera este dinamica si se lucreaza pe situatii concrete si cu problemele reale cu care ne confruntam in fiecare zi, in relatia adult-copil.

Meditatie cu sunete vindecatoare Abundenta cu Claudia Jimeno

Meditatie cu sunete vindecatoare | Echilibru masculin-feminin

Un parinte echilibrat transmite echilibru!

2 decembrie | 19:00 | ZOOM 

Ceea ce este in interior se vede in etxterior; in viata noastra, in relatiile noastre, la serviciu ori in familie.
Iar copilul nu este altceva decat oglinda parintilor si a relatiei dintre ei. Si, pentru ca parintii sa aiba o relatie echilibrata este necesar ca fiecare dintre cei doi, sau macar unul dintre ei, sa fie fie echilibrati in interior.
De asemenea, este important ca modelul masculin si modelul feminin pe care le vede copilul in familie sa fie echilibrate.
Iar dintre metodele care ajuta la recapatarea echilibrului masculin-feminin este meditatia.

Afla mai multe detalii!
Meditatie cu sunete vindecatoare Energia Christica

Mediatie de reconectare | Energia Christica

Energia Christica echilibreaza si armonizeaza!

16 decembrie | 19:00 | ZOOM 

Energia Christica este energia uniunii si comuniunii cu Sursa Divina. Este acea energie care poarta in ea iubirea neconditionata si compasiunea din Constiinta Christica.
Energia Christica este acea energie adusa pe Pamant de Iisus ca sa putem sa ne conectam mai usor cu Sursa Divina prin extinderea inimii noastre energetice.

Mai este numita si Energie Diamantina sau Diamant tocmai pentru ca este pura si in ea contine totul.

Iar o familie deschisa in a primi acesta energie pura este o familie echilibrata, armonioasa si fericita.

Afla mai multe detalii!
Meditatie cu sunete vindecatoare Solstitiu de iarna

Meditatie cu sunete vindecatoare | Solstitiu de iarna

Conectarea cu energia Solstitiului

21 decembrie | 19:00 | ZOOM 

Afla mai multe detalii!
Cum sa gestionez mai bine emotiile - Cati Calin

Cum sa gestionez mai bine emotiile?

Cum sa gestionez mai bine emotiile?

10 decembrie | 18:30 | ZOOM

Fie ca este furie, in diferite grade  – iritare, enervare pana la manie.

Fie ca este tristete, dezamagire, rusine, teama.

De fiecare data cand sunt puternice au nevoie de altceva decat sa le “varsam” in relatie sub forma reprosurilor, criticilor, ultimatumurilor.

Sau pot fi emotii pe care le resimtim in corp si care ne blocheaza actiunea.

Si toate aceste emotii pot face ravagii in relatiile noastre cele mai importante: in cuplu, cu proprii copii, parinti.

Te astept si pe tine la atelier daca simti ca relatia cu copiii tai este dominata de acest tip de emotii.

Afla mai multe detalii!
Consultații individuale
Cati -1372

Cati CALIN

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programeaza o intalnire cu Cati!
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programeaza o intalnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Copilul tau este supraprotejat

Cand suntem părinţi, ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii noştri, sa aibă o viata împlinită si fericita. Si depunem toate eforturile ca lucrurile sa iasă aşa.

Ceea ce poate pierdem din vedere este faptul ca atunci cand facem totul pentru copilul nostru, in locul lui, exista sansele sa ajunga sa traiasca exact opusul : neincredere in sine, nefericire si chiar esec. Pentru ca atunci suntem ca duhul din lampa, care sta la dispozitia copilului pentru a-i implini toate dorintele.

Citeste mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Adresa

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:

Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro