There is nothing to show here!
Slider with alias copii not found.

Cum rezolvi?

Alege metoda care se potrivește

Metoda ESPERE®

Cat de bine te intelegi cu copiii tai? La baza oricarei relatii sta comunicarea. Si cu atat mai importanta este calitatea acesteia in relatia cu copilul tau pentru ca dezvoltarea lui depinde si de felul in care relationezi tu cu el. Invata sa comunici relational cu copilul tau!
Afla mai multe

Dezvoltare personala

Cum s-a schimbat viata ta dupa aparitia copiilor? Mai ai timp liber doar pentru tine? Te mai rasfeti cu o iesire in oras sau sa vizionezi un film? Exista viata personala si atunci cand esti parinte. Este necesar un echilibru intre a te asculta pe tine, nevoile tale, a te respecta si a te valoriza, si cele ale familiei tale. Exercitiile propuse de specialistii nostri te vor ajuta sa fii parinte fara sa te pierzi pe tine!
Află mai multe

TIPI

Comportamentul celor mici reprezinta, de multe ori, stimulul declansator al emotiilor adultilor. Este suficienta o jucarie aruncata sau refuzul mesei ca nervii si furia sa-si faca aparitia. Sau, grija excesiva ca cel mic sa fie in siguranta poate da nastere unor emotii puternice, precum frica sau neputiinta. Insa, cu ajutorul tehnicii TIPI poti sa rezolvi rapid aceste emotii si sa le elimini din relatia cu copilul tau.
Afla mai multe

Crestere spirituala

| Exteriorul nostru nu este altceva decat oglina a aceea ce se afla in interiorul nostru. O stare a ta de pace, de armonie, de echilibru, de asumare, de iubire si liniste se vor manifesta in relatia cu copiii tai la fel. Veti putea sa va bucurati mai mult de momentul prezent, sa simtiti mai multa energie si armonie.
Afla mai multe

Constelații Fluviale

Se spune ca cei mici sunt karma parintilor. Sunt cei care duc cu ei, mai departe, reusite, fidelitati, boli, programe sau vin sa rezolve si sa puna in ordine membri intregului neam. Constelatiile fluviale reechilibreaza dimamicile din familia de origine si te ajuta sa te eliberezi de povara trecutului.
Afla mai multe

Timeline Healing

Constelatiile Familiale sunt o metoda experientiala puternica care te ajuta sa vezi sursa problemelor tale. Constelatiile scot la lumina bagajele pe care le cari inconstient in spate, din dragoste pentru familia si sistemul familiei tale, lucruri de care nici nu stii, poate. Odata descoperite, te eliberezi de aceste poveri si poti trai o viata implinita.
Află mai multe

Sexualitate

Putem sa vorbim despre sexualitate si dupa apartia copiilor? Bineinteles! Pentru ca sexualitatea tine de soti, iar uneori, cand apar copiii, viata sexuala are de suferit. Descopera cum sa-ti mentii viata sexuala vie!
Află mai multe

Feminitate

Mama devii in momentul in care se naste primul tau copil, insa femeie esti din momentul in care te-ai nascut, indiferent cate roluri ti se mai atribuie de-a lungul vietii. Si o relatia frumoasa a ta cu tine si cu feminitatea ta se vede si la exterior si in viata pe care o traiesti. Alege sa faci pace cu tine, sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti si lucruri minunate se vor intampla in viata ta!
Afla mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale

Vino la cursurile si workshopurile organizate si invata cum sa-ti construiesti relatii frumoase cu copiii tai!

Atmosfera este dinamica si se lucreaza pe situatii concrete si cu problemele reale cu care ne confruntam in fiecare zi, in relatia adult-copil.

Meditatie ghidata | Chakra 6

Afla mai multe detalii!

Meditatie cu sunete vindecatoare | Energia Christica

Afla mai multe detalii!

Tabara de conectare cu Sinele

Afla mai multe detalii!

Meditatie cu sunete vindecatoare | Chakra 7

Afla mai multe detalii!
Consultații individuale
Cati Călin Formator în Metoda ESPERE®

Cati CALIN

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programeaza o intalnire cu Cati!
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programeaza o intalnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Copilul tau este supraprotejat

Cand suntem părinţi, ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii noştri, sa aibă o viata împlinită si fericita. Si depunem toate eforturile ca lucrurile sa iasă aşa.

Ceea ce poate pierdem din vedere este faptul ca atunci cand facem totul pentru copilul nostru, in locul lui, exista sansele sa ajunga sa traiasca exact opusul : neincredere in sine, nefericire si chiar esec. Pentru ca atunci suntem ca duhul din lampa, care sta la dispozitia copilului pentru a-i implini toate dorintele.

Citeste mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Adresa

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:

Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro