Vino la cursurile si workshopurile organizate de Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

Anahata sau chakra inimii este centrul sistemului chakrelor. Prin ea sunt legate cele 3 chakre inferioare – centri fizic-emotionali, de cele 3 chakre superioare – centri sufletesti-spirituali.
Rolul chakrei inimii este unificarea prin iubire si locul prin care putem sa ne conectam cu scanteia divina din noi.
Este centrul iubirii neconditioante!

Prin chakra inimii manifestam iubirea fata ne noi insine, atat de necesara si conditie de baza pentru a manifesta iubire si pentru cei din jurul nostru, natura si intreg Universul.

In mometul in care chakra a 4-a este deschisa simti o stare de pace, de armonie, de credinta si iubire neconditionate. Daruiesti si primesti iubire, te simti bine cu tine si cu propria viata si este constient ca totul este o forma de manifestare a iubirii si totul capata sens.

 

Te astept si pe tine la meditatia de curatare si deblocare a chakrei 4-a!

Cu drag,

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Echinoctiul de toamna are loc in 22 septembrie si seteaza trendul pana la solstitiul de iarna.
Iata-ne ajunsi in toamna! Am trecut prin primavara cand am plantat semintele, le-am crescut si ne-am conectat cu energia vietii infloritoare, prin vara cand soarele nostru interior ne lumineaza directia in care avem de mers si ne arata ce avem de facut astfel incat tot ce am plantat din primavara incoace sa creasca si sa dea roade si acum a venit momentul sa le culegem.Toamna este momentul recoltelor si pregatirii pentru iarna. Este momentul in care ne pregatim de trecerea din exterior catre interiorul nostru. Vizualizam recolta noastra, tot ceea ce am sadit si crescut de-a lungul anului, alegem ce dorim sa pastram si eliberam ceea ce este de eliberat astfel incat sa intram in perioada de repaus curati ca sa ne pregatim pentru primavara cand totul infloreste din nou.Te astept cu inima deschisa la meditatia de conectare cu echinoctiul de toamna.

Cu drag,

Claudia Jimeno

Chakra a 5-a sau chakra gatului reprezinta centrul nostru de comunicare si de expresivitate, si, totodata, este puntea dintre gandurile si sentimentele noastre.Prin chakra gatului ne exprimam pe noi insine si emotiile noastre. Ea ne ajuta sa dam voce bucuriei, rasului, iubirea, dar si fricii, furia, intentiile si dorintele noastre, ideile si/sau parerile noastre.
Pentru ca NU putem exprima decat ceea ce este in interiorul nostru.
Atunci cand chakra a 5-a este deschisa si functioneaza echilibrat avem capacitatea de a ne exprima adevarul nostru fara frica. Putem sa ne exprimam atat slabiciunie, cat si puterea, fiind in armonie cu tine, dar si cu ceilalti.De asemenea, atunci cand ne exprimam asa cum suntem si avem un echilibru interior, ne creste capacitatea de a asculta, fara a simti nevoia sa reactionam, avem o mai mare incredere in noi si in ceea ce simtim, ne pastram independenta, linistea si puterea interioara.Insa, uneori se intampla ca chakra gatului sa functineze dezechilibrat: ne negam pe noi, adica nu spunem sau inghitim ceea ce este cu adevarat important pentru noi, din cauza fricilor, a programelor, credintelor, cutumelor sociale, iar acest lucru se manifesta in interiorul nostru si in viata noastra.

 

Te astept si pe tine la meditatia de curatare si deblocare a chakrei 5-a!

Cu drag,

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Cati-p15ffmic-283x300

cu Cati Calin

Scapa de teama de a cere ceva important pentru tine, o marire de salariu ori de frica de a nu se tipa la tine.

Afla cum sa comunici problemele pe care le intampini, cum sa faci o cerere sau cum sa anunti cand ai o nevoie, astfel incat sa fii ascultat!

Te astept pe 25-26 septembrie la workshopul “Comunica relational pentru a avea succes”!

Cu drag,

Cati Calin

Furie? Anxietate? Nervi? Depresie? Disperare? Frica? Emotii negative? Dependente?

Simti vibratia acestor cuvinte doar cand le citesti? Fii atent la corpul tau acum si vezi cum reactioneaza!

A aparut un nod in stomac, respire altfel, inima iti bate mai repede sau mai incet, caldura din corp se schimba, simti ceva la picioare sau la maini, etc in corpul tau?

Dar mintea ta cum este? Ce ganduri iti trec acum? Sunt ganduri pozitive sau negative? Vin acompaniate de amintiri, sunt credinte pe care le ai tu despre tine, despre ceilalti sau despre viata?

Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?

 

Te astept si pe tine la meditatia de regasire a echilibrului interior!

Cu drag,

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Ti se intampla uneori sa te obsevi ca ai o gandire rigida? Esti confunz/a?
Traiesti prin intelect si ratiune si totul are nevoie de o explicatie stiintifica pentru a fi relevant sau adevarat pentru tine?
Consideri cunoasterea sprituala ca fiind lipsita de realism?
Iti traiesti viata raportandu-te doar la ceea ce este material si palpabil, doar la ceea ce poate fi inteles de minte ta in limitelele nivelului tau de cunoastere si intelegere?
Atunci cand chakra a 6-a este inchisa, accesul la lumea nevazuta este blocat. Intuitia nu functioneaza, informatiile primite sunt pecepute doar in limitele impuse de logica si ratiune, iar sentimente de neapartinere, nemultumire, izolare incep sa se manifeste in realitatea ta de zi cu zi.Chakra a 6-a sau al 3-lea ochi reprezinta puntea catre perceperea deplina a Sinelui.

Te astept cu drag la meditatia de curatare si echilibrare a chakrei a 6-a.

Claudia Jimeno

LOCURI LIMITATE! Iti poti rezerva locul la cursurile noastre si direct din magazin!