Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer organizeaza cursuri de dezvoltare personala, workshopuri si ateliere de comunicare armonioasa si crestere spirituala care te ajuta sa ai o viata mai fericita.
Cursurile Viitoare

Atunci cand chakra a 5-a este deschisa si functioneaza echilibrat avem capacitatea de a ne exprima adevarul nostru fara frica. Putem sa ne exprimam atat slabiciunie, cat si puterea, fiind in armonie cu tine, dar si cu ceilalti.

De asemenea, atunci cand ne exprimam asa cum suntem si avem un echilibru interior, ne creste capacitatea de a asculta, fara a simti nevoia sa reactionam, avem o mai mare incredere in noi si in ceea ce simtim, ne pastram independenta, linistea si puterea interioara.

Insa, uneori se intampla ca chakra gatului sa functineze dezechilibrat: ne negam pe noi, adica nu spunem sau inghitim ceea ce este cu adevarat important pentru noi, din cauza fricilor, a programelor, credintelor, cutumelor sociale, iar acest lucru se manifesta in interiorul nostru si in viata noastra.

Fricile, furiile, remuscarile, vinovatia, neincrederea, te impiedica sa te vezi asa cum esti cu adevarat si sa te exprimi liber.

Te astept cu drag la meditatia de conectare cu sufletul!

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?
Daca nu iti place cum sunt relatiile tale, daca nu esti multumit cu viata ta si nici de relatia ta cu tine, probabil este timpul sa faci o schimbare in interiorul tau.

Pentru ca echilibrul interior se va manifesta intotdeauna in exteriorul tau. Si acest lucru se va vedea in relatiile tale, la serviciu, in familie sau in societate, dar, mai ales, in relatia ta cu tine insuti. Vei avea mai multa claritate, stima si iubire de sine, incredere in tine si in deciziile pe care le iei pentru tine.

Te astept cu drag la meditatia de conectare cu sufletul!

Claudia Jimeno

Viata iti apartine. Creeaz-o cum vrei tu!

Workshop dezvoltare personala

Te-ai intrebat vreodata de ce nu poti sa ai tot ceea ce iti doresti desi depui eforturi si faci tot ce tine de tine in aces sens? Unde se produce ruptura?!

Am pregatit pentru tine un grup de dezvoltare personala si timp de 2 zile voi fi alaturi de voi sa va sustin si sa va indrum in acest proces de schimbare si de eliberare.
Tu, eu si fiecare persoana de pe acest Pamant suntem responsabili pentru felul in care ne traim viata!

Esti pregatit sa-ti descoperi puterea TA interioara si creatoare si sa traiesti viata pe care ti-o doresti?

Te astept cu drag curs.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

cu Claudia Jimeno

Cati Călin Formator în Metoda ESPERE®

cu Cati Calin

Iti doresti sa afli cum de apar neintelegeri si conflicte in relatiile amoroase?
Vrei sa stii ce poti face concret pentru a creste calitatea relatiei tale?
Ai nevoie de cai concrete de a face fata provocarilor care apar, fie ca relatia este la inceput, fie ca este o relatie… cu vechime.
Ai nevoie sa te faci auzit?
Iti doresti sa depasesti momentele in care intri in conflict cu celalalt?

Tocmai pentru a face pasi concreti in a iti imbunatatati relatia amoroasa sau a crea baze sanatoase pentru una viitoare daca nu faci parte dintr-un cuplu, iti propun sa dedici 2,5 ore din viata ta, pe 15 iunie la Centrul AmaneSer.

Cati Cati

LOCURI LIMITATE! Iti poti rezerva locul la cursurile noastre si direct din magazin!