Am fost ghidata sa sustin aceasta meditatie pentru ca traim o perioda, de zeci de ani de zile, in care am ajuns sa consideram ca o energie feminina dezechilibrata si o energie masculina dezechilibrata reprezinta normalitatea. A fi macho sau piti este doar o manifestare a acestui dezechilibru, in care totul este exacerbat.

Insa, este important sa intelegem ca fiecare dintre noi, fie ca suntem barbati sau femei, avem in interiorul nostru atat energie feminina cat si energie masculina, iar puterea noastra se poate manifesta cu adevarat doar in momentul in care exista un echilibru interior al acestor energii.

Viata noastra nu este decat o expresie a ceea ce este in interiorul nostru!
De aceea, din punctul meu de vedere este important sa echilibram separat aceste doua energii in interiorul nostru pentru ca, mai apoi, sa putem integra energia masculina in cea feminina, daca ne-am nascut femei si energia feminina in cea masculina, daca suntem barbati.
In felul acesta putem gasi armonia si echilibrul intre cele doua energii din interiorul nostru.
Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?
Ce inseamna sa integram energia masculina in femininul nostru?
Capacitatea femeilor de a percepe, de a empatiza, de a transmite, de a comunica, de a crea, etc va fi acompaniata de masculinul care va putea manifesta aceste lucruri in viata noastra de zi cu zi. Adica vom gasi cuvinte mai potrivite cand avem o discutie cu cineva, ne va ajuta sa iesim dintr-o situatie de tensiune sau conflict sau ne va ajuta sa fim mai perseverente in ceea ce ne transmite intuitia ca fiind drumul bun pentru noi.
Ce inseamna sa integram energia feminina in masculinul nostru?

Daca ne-am nascut barbati, inseamna ca este necesar, dupa ce am echilibrat cele doua energii, sa integram femininul in masculinul nostru. Asta inseamna ca nu voi exagera cu masculinul, nu voi deveni o bruta, nu voi deveni un macho si voi putea empatiza, voi putea gasi niste solutii mai potrivite pentru echipa pentru ca voi intelege mai bine punctul celuilalt de vedere, creativitatea mea va creste tocmai pentru ca accept aceasta parte feminina senzitiva din interiorul meu.

In felul acesta putem gasi armonia si echilibrul intre cele doua energii din interiorul nostru.

Iar acest echilibru se manifesta in viata noastra, traind mai frumos, mai armonios, ne vom putea spune punctul de vedere respectandu-ne atat pe noi, cat si pe cei din jurul nostru si vom putea sa simtim mai multa bucurie in viata noastra.
Si astfel ne vom relua egalitatea ca oameni, ca indivizi!

Meditatia

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza este meditatia.

Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia deschide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si de alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul meditatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul meditatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizice si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

live pe ZOOM

Cand se desfasoara?

16 martie 2022

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular
Formular de inscriere