Chakra a 7-a mai este cunoscuta si sub numele de chakra coroana si reprezinta centrul prin care facem conexiunea cu Divinul.
Aceasta chakra straluceste in toate culorile curcubeului, dar culoarea violet este dominanta. De aceea aceasta culoara este folosita in terapiile pentru deschiderea si cresterea spirituala si este considerata culoarea meditatiei si a autodaruirii si iubirii neconditionate.
Prin chakra a 7-a se face legatura noastra cu Divinitatea si este centrul de pronire al tuturor energiilor chakrelor inferioare.

De aici a pornit calatoria noastra prin viata, fiind locul in care traim Divinitatea si ea prin noi. Aici este locul in care energia noastra se contopeste cu energia intregului Tot, intregului Univers si devenim unul cu totul.

Tot ceea ce am inteles in calatoria noastra pana in momentul conectarii cu Divinitatea se transforma in cunoastere deplina.

Chakra a 7-a este mai mult sau mai putin deschisa, insa in ea nu exista blocaje, programe, credinte care sa o blocheze. Cu cat este mai deschisa, cu atat sentimentul de acasa, de pace, de liniste si calm este mai prezent in tine si in corpul tau. Si, incepi sa manifesti acestea si in jurul tau.

Pe masura ce ne eliberam blocajele din chakrele inferioare si armonizam chakrele noastre, nivelele de constiinta si credinta cresc. Incepem sa avem suficienta energie pentru a mai integra parti din Sinele nostru Divin in toate aspectele vietii, credinta noastra este din ce in ce mai mare si odata cu ea se deshide si chakra coroana.

Una dintre metodele care ne ajuta sa ne deblocam chakra a 6-a si sa ne reintoarcem la ceea ce suntem cu adevarat, sa ne intalnim, acceptam si reconectam cu Sinele nostru Divin este meditatia.

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM

Cand se desfasoara?

3 august 2022

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular