Atinge apogeul feminitatii si masculinitatii tale si sporeste puterea si energia interioara!

Sexualitatea, desi inca este un subiect tabu, inseamna mai mult decat conexiunea fizica dintre doua trupuri.

 

Felul in care unele persoane isi traiesc sexualitatea este influentat de credinte, modele, traditii, exemple din familie si din societate. Astfel, observam persoane care isi exprima si exacerbeaza partea lor sexuala, in timp ce altele considera ca sexualitatea este ceva murdar, un pacat sau ceva rusinos.  Daca privim aceste 2 puncte ca doua exteme, observam intre ele ca oamenii traiesc o multitudine de emotii placute sau neplacute atunci cand isi exprima sexualitatea.

Multe femei acuza dureri menstruale puternice sau dureri ale ovarelor ori senzatia de “greoi” in zona intima. Sunt barbati care sufera de ejaculare precoce sau alte disfunctii sexuale care se manifesta fizica, dar care aduc cu ele numeroase blocaje si frustrari la nivel psihic si emotional.

 

Firescul inseamna sanatate. Inseamna unitatea a intregului corp, inclusiv integrarea zonei intime care ani de-a randul a fost lasata la o parte. Pentru ca emotiile noastre negative, traumele, experientele sexuale agresive sau invazive, o simpla privire plina de dorinta din partea unui barbat la o varsta frageda sau atingerea pot aduce cu ele blocaje pentru toata viata, in unele cazuri. Si acestea se resimt in plan fizic prin dureri, inclestari, lipsa placerii si a dorintei.

Vindecarea relatiei cu intimitatea si sexualitatea ajuta la armonizarea emotiilor, la eliminarea traumelor si blocajelor, precum si la trezirea energiei vietii si creativitatii.

Vindecarea relatiei cu intimitatea si sexualitatea ajuta la armonizarea emotiilor, la eliminarea traumelor si blocajelor, precum si la trezirea energiei vietii si creativitatii.

Privita dint-un alt unghi, sexualitatea inseamna si energie, experienta spirituala si un proces de cunoastere, autocunoastere si dezvoltare personala.

 

In momentul in care se restabileste echilibrul interior si cresterea energiei vietii simtiti cum renasteti. Cum sunteti mai creativi si creative, plini de viata si optimisti. Prin ochii unui om liber, integru, echilibrat si viata este la fel de frumoasa.

 

Din fericire, exista numeroase metode care ne aduc mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat si ne ajuta sa lasam energia sa curga prin noi asa cum este firesc. Suntem fiinte de lumina care traim intr-un corp fizic si este momentul sa ne bucuram de ceea ce putem sa fim cu adevarat. Sa atingem potentialul nostru cel mai inalt.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Claudia Jimeno Beltran este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

In anul 2016 s-a initiat in tainele Constelatiilor Fluviale chiar de la Juan Carlos Arias Quintana, an in care a devenit constelator.

Claudia este licentiata in psihologie, iar din anul 1995, a participat la numeroase programe de formare focalizate pe 4 sisteme psihologice – Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica si terapie cognitiv-comportamentala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

In anul 2009, Claudia a intrat in Programul de formare in EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocesing) – metoda de desensibilizare si retratare a traumelor prin miscarile ocular, iar din 2011 este practician TIPI – Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente – sub supervizare.

 

Este membru fondator Iceberg Training Network si membru fondator al Asociatiei Romane de Terapie Cognitiv – Comportamentala.

Din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala.

Cursuri

Iti imaginezi viata intr-un anumit fel? Cat de mult viata pe care o traiesti se potriveste cu cea din visele tale?

Ai visat inca din copilarie sa ai o cariera de succes?

Iti imaginai ca vei merge spre serviciu relaxat, in timp ce iti savurai cafea de la cafeneaua preferata, asa cum vedeai in filme?

Relatia de cuplu pe care ti-o doresti este plina de zambete, voie buna si intelegere?

Aventura si pasiune? Iubire si respect?

Iti imaginai ca vei avea 2 sau 3 copiii, iar familia ta va fi una model; in care va simtiti bine, va jucati si toate se petrec intr-un firesc in pace si echilibru?

 

Dar familia de provenienta? Cum ti-ai imaginat relatia cu parintii tai?

Te bucuri de timp liber suficient pentru hobby-uri si calatorii?

Meriti sa traiesti cum ai visat! Si impreuna putem schimba dizarmonia in armonie!

Inscrie-te la grupul de dezvoltare personala!

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro