There is nothing to show here!
Slider with alias sexualitate not found.

Atinge apogeul feminitatii si masculinitatii tale si sporeste puterea si energia interioara!

Sexualitatea, desi inca este un subiect tabu, inseamna mai mult decat conexiunea fizica dintre doua trupuri.

 

Felul in care unele persoane isi traiesc sexualitatea este influentat de credinte, modele, traditii, exemple din familie si din societate. Astfel, observam persoane care isi exprima si exacerbeaza partea lor sexuala, in timp ce altele considera ca sexualitatea este ceva murdar, un pacat sau ceva rusinos.  Daca privim aceste 2 puncte ca doua exteme, observam intre ele ca oamenii traiesc o multitudine de emotii placute sau neplacute atunci cand isi exprima sexualitatea.

Multe femei acuza dureri menstruale puternice sau dureri ale ovarelor ori senzatia de “greoi” in zona intima. Sunt barbati care sufera de ejaculare precoce sau alte disfunctii sexuale care se manifesta fizica, dar care aduc cu ele numeroase blocaje si frustrari la nivel psihic si emotional.

 

Firescul inseamna sanatate. Inseamna unitatea a intregului corp, inclusiv integrarea zonei intime care ani de-a randul a fost lasata la o parte. Pentru ca emotiile noastre negative, traumele, experientele sexuale agresive sau invazive, o simpla privire plina de dorinta din partea unui barbat la o varsta frageda sau atingerea pot aduce cu ele blocaje pentru toata viata, in unele cazuri. Si acestea se resimt in plan fizic prin dureri, inclestari, lipsa placerii si a dorintei.

Vindecarea relatiei cu intimitatea si sexualitatea ajuta la armonizarea emotiilor, la eliminarea traumelor si blocajelor, precum si la trezirea energiei vietii si creativitatii.

Vindecarea relatiei cu intimitatea si sexualitatea ajuta la armonizarea emotiilor, la eliminarea traumelor si blocajelor, precum si la trezirea energiei vietii si creativitatii.

Privita dint-un alt unghi, sexualitatea inseamna si energie, experienta spirituala si un proces de cunoastere, autocunoastere si dezvoltare personala.

 

In momentul in care se restabileste echilibrul interior si cresterea energiei vietii simtiti cum renasteti. Cum sunteti mai creativi si creative, plini de viata si optimisti. Prin ochii unui om liber, integru, echilibrat si viata este la fel de frumoasa.

 

Din fericire, exista numeroase metode care ne aduc mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat si ne ajuta sa lasam energia sa curga prin noi asa cum este firesc. Suntem fiinte de lumina care traim intr-un corp fizic si este momentul sa ne bucuram de ceea ce putem sa fim cu adevarat. Sa atingem potentialul nostru cel mai inalt.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Lucrand din 1997 cu oamenii mi-am dat seama ca multe persoane au probleme sexuale, influentate de credintele si emotiile noastre care ne aduc emotii pozitive si emotii negative.

Pentru ca am avut contact direct cu aceste dificultati am hotarat in 2016 sa fac o formare in sexcoaching in Madrid pentru a aprofunda aceasta tema si a aduce plus valoare si alt fel de solutii pentru cererile clientilor mei.

 

Am obeservat ca sexualitatea noastra este profund marcata de cat de relaxati sau cat de anxiosi suntem, de cate griji ne facem si cum lucrand atat pe plan psihic, fizicul se schimba si putem sa ne bucuram intr-un mod mai firesc de sexualitatea noastra.

Vino sa inveti sa te bucuri de sexualitatea ta!

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro