Ti se intampla uneori sa te obsevi ca ai o gandire rigida? Esti confunz/a?
Traiesti prin intelect si ratiune si totul are nevoie de o explicatie stiintifica pentru a fi relevant sau adevarat pentru tine?
Consideri cunoasterea sprituala ca fiind lipsita de realism?
Iti traiesti viata raportandu-te doar la ceea ce este material si palpabil, doar la ceea ce poate fi inteles de minte ta in limitelele nivelului tau de cunoastere si intelegere?

Atunci cand chakra a 6-a este inchisa, accesul la lumea nevazuta este blocat. Intuitia nu functioneaza, informatiile primite sunt pecepute doar in limitele impuse de logica si ratiune, iar sentimente de neapartinere, nemultumire, izolare incep sa se manifeste in realitatea ta de zi cu zi.

Chakra a 6-a sau al 3-lea ochi reprezinta puntea catre perceperea deplina a Sinelui.

Pe masura ce se deschide, incepem sa percep si sa manifestam ceea ce nedorim in viata noastra. Incepem sa ne cream viata pe care ne-o dorim pentru ca avem la toate informatiile – vazute si nevazute.

Chakra a 6-a este singura care poate sa functioneze si in stare de semi-deschidere, jucand rolul unei porti catre energiile subtile.

Intalnim din ce in ce mai multa lume care incepe sa aiba clarvedere, claviziune sau alte capacitati etrasenzoriare, tocmai datorita faptului ca al 3-lea ochi a inceput sa se deschida.

Devenim constienti de faptul ca orice realizare din viata noastra este precedata de ganduri si tocmai prin aceasta putere a gandurilor, cel de-al 3-lea ochi ne face partas la manifestarea acestora in exterior.

Vi s-a intamplat sa ganditi si sa va doriti ceva si in scurt timp sa vi se intample?

In momentul in care chakra a 6-a incepe sa se deschida vei incepe sa percepi lumea din cu totul alta perspectiva. Limitele intelegerii rationale vor fi depasite si vei incepe sa ai acees spontan la toate informatiile in procesul tau de cunoastere.

O deschidere a celui de-al 3-a ochi ne ajuta sa deveim unul cu Totul.

Una dintre metodele care ne ajuta sa ne deblocam chakra a 6-a si sa ne reintoarcem la ceea ce suntem cu adevarat, sa ne intalnim, acceptam si reconectam cu Sinele nostru Divin este meditatia.

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM sau la Centrul AmaneSer

Cand se desfasoara?

11 octombrie 2023

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular