Sterge emotiile negative si elibereaza-te de ceea ce simti ca te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti!

Invata sa traiesti fara frici!

Uneori simti ca pur si simplu nu mai poti sa duci fricile si anxietatile din fiecare zi? Ti-e teama de intuneric, nu poti merge cu metroul sau cu avionul, esti tot timpul in alerta ca si cum oricand se poate intampla ceva rau?

 

In relatiile de la birou simti tensiuni si frici care te blocheaza atunci cand ai o sedinta sau trebuie sa vorbesti in public, o situatie mai importanta de rezolvat sau ai un one-to-one cu seful tau?

 

Relatia de cuplu este condimentata cu gelozii, nervi si temeri / blocaje? Te enervezi aparent din senin si nu stii cum sa gestionezi aceste emotii, iar relatia voastra are de suferit?

Elibereaza-te de frici!

Invata sa spui NU!

Alege bucuria, libertatea si echilibrul fara sa mai ai vreo piedica!

TIPI activeaza sistemul tau de autovindecare si acesta este cel care sterge emotia de care vrei sa te eliberezi.

TIPI este o tehnica senzoriala care sterge emotiile negative pe care le simti in corp si care te impiedica sa realizezi ceea ce iti doresti: atacurile de pánica si suferinte, dificultatea de a spune NU, nervi, frica de a zbura cu avionul, frica de apa, gelozie, blocajul / frica de a vorbi in public, etc.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno-bussiness

Am descoperit si tehnica TIPI in anul 2010, prin intermediul lui Aleth Naquet atunci parcurgeam modulele pentru formarea in Metoda ESPERE. Era o perioada in care experimentam emotii puternice si situatii dificile in viata mea. Intr-o zi, vorbind cu Aleth, am inceput sa plang in hohote si ea mi-a propus sa imi faca un TIPI –  o tehnica in care tocmai se formase. Am acceptat si am vazut cat de repede m-am reechilibrat si am simtit o bucurie si o efervecenta in interiorul meu de care imi amintesc si acum.

 

Anul acela am rugat-o pe Aleth sa ma ajute sa sterg cu TIPI si alte emotii negative, ceea ce s-a si intamplat. Drept urmare am inceput sa ma formez si eu ca sa pot sa ajut mai multe persoane sa se elibereze de emotiile lor negative intr-un mod usor.

Am urmat apoi cursurile de formare in TIPI la Paris, fiind singurul loc la acest moment, unde puteai sa devii facilitator TIPI.

Din 2011 folosesc aceasta tehnica cu clientii, iar schimbarile s-au vazut rapid.

Sunt aici si pentru tine sa te sustin si sa te ajut sa te eliberezi de acele emotii puternice care nu iti dau pace si de acele frici care te blocheaza sa iti traiesti viata asa cum iti doresti, atunci cand te simti pregatit.

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro