Sterge emotiile negative si elibereaza-te de ceea ce simti ca te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti!

Invata sa traiesti fara frici!

Uneori simti ca pur si simplu nu mai poti sa duci fricile si anxietatile din fiecare zi? Ti-e teama de intuneric, nu poti merge cu metroul sau cu avionul, esti tot timpul in alerta ca si cum oricand se poate intampla ceva rau?

 

In relatiile de la birou simti tensiuni si frici care te blocheaza atunci cand ai o sedinta sau trebuie sa vorbesti in public, o situatie mai importanta de rezolvat sau ai un one-to-one cu seful tau?

 

Relatia de cuplu este condimentata cu gelozii, nervi si temeri / blocaje? Te enervezi aparent din senin si nu stii cum sa gestionezi aceste emotii, iar relatia voastra are de suferit?

Elibereaza-te de frici!

Invata sa spui NU!

Alege bucuria, libertatea si echilibrul fara sa mai ai vreo piedica!

TIPI activeaza sistemul tau de autovindecare si acesta este cel care sterge emotia de care vrei sa te eliberezi.

TIPI este o tehnica senzoriala care sterge emotiile negative pe care le simti in corp si care te impiedica sa realizezi ceea ce iti doresti: atacurile de pánica si suferinte, dificultatea de a spune NU, nervi, frica de a zbura cu avionul, frica de apa, gelozie, blocajul / frica de a vorbi in public, etc.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno-bussiness

Claudia Jimeno Beltran este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.
Claudia este licentiata in psihologie, iar din anul 1995, a participat la numeroase programe de formare focalizate pe 4 sisteme psihologice – Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica si terapie cognitiv-comportamentala.

In anul 2009, Claudia a intrat in Programul de formare in EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocesing) – metoda de desensibilizare si retratare a traumelor prin miscarile ocular, iar din 2011 este practician TIPI – Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente – sub supervizare.
Este membru fondator Iceberg Training Network si membru fondator al Asociatiei Romane de Terapie Cognitiv – Comportamentala.
Din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala.etc

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro