Ce este TIPI?

TIPI (Tehnica de Identificare a Fricilor Inconstiente) este o tehnica propusa de Luc Nicon ce activeaza sistemul tau de autovindecare. Odata activat sistemul propriu de autovindecare va sterge senzatiile din corp (amprentele senzoriale), aflate la originea majoritatii fricilor noastre, a dificultatilor emotionale sau comportamentale.

Poti deprinde usor aceasta tehnica si apoi o poti aplica chiar tu, fara sprijinul altcuiva, oricand, pentru a te elibera de emotiile perturbatoare pe care le traiesti in viata de zi cu zi – nervi, furii, frica de inaltime, frica de insecte, frica de mare, frica de animale, etc

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno-bussiness

Claudia Jimeno Beltran este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.
Claudia este licentiata in psihologie, iar din anul 1995, a participat la numeroase programe de formare focalizate pe 4 sisteme psihologice – Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica si terapie cognitiv-comportamentala.Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

In anul 2009, Claudia a intrat in Programul de formare in EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocesing) – metoda de desensibilizare si retratare a traumelor prin miscarile ocular, iar din 2011 este practician TIPI – Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente – sub supervizare.
Este membru fondator Iceberg Training Network si membru fondator al Asociatiei Romane de Terapie Cognitiv – Comportamentala.
Din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala.etc

Cursuri

Simti ca te limitezi singur de la anumite bucurii ale vietii lasandu-te condus de frici si temeri? Iti doresti sa te poti bucura si sa poti experimenta orice iti doresti? Sa traiesti liber?
TIPI (Tehnica de Identificare a Fricilor Inconstiente) este o tehnica simpla si foarte rapida, propusa de Luc Nicon pentru activa sistemul tau de autovindecare, care va sterge senzatiile din corp (amprentelor senzoriale), aflate la originea majoritatii fricilor noastre, a dificultatilor emotionale sau comportamentale.
Poti deprinde usor aceasta tehnica si apoi o poti aplica chiar tu, fara sprijinul cuiva, oricand, pentru a te elibera de emotiile perturbatoare pe care le traiesti in viata de zi cu zi.

Eliberează-te ACUM de emoțiile neplăcute!

De ce să vii la curs?

După câteva ore de practică te vei putea elibera de:
– Frica: de a vorbi în public, de apă, de a da un examen, de a fi agresat, atacuri de panică, etc.
– Stările de nervozitate: furie, agasare, agresivitate, pierderea controlului.
– Fobii: de avion, de transport, de lift, de animale, de înălțime, de vid, de apă, de foc, claustrofobie, agorafobie etc.
– Stările de depresie: lipsa de energie, tristete, tulburări de somn, de concentrare, etc.
– Anxietate: senzația de nod în gât, stres, vertij, etc.

Individuale

individuale

Simti ca te limitezi de la anumite bucurii ale vietii lasandu-te condus de frici si temeri? Iti doresti sa te poti bucura si sa poti experimenta orice iti doresti? Sa traiesti liber?

Este momentul să te eliberezi de orice senzație negativă care te blochează. Alege să trăiești fără frici!

Fă-ți o programare, iar Claudia Jimeno te va ajuta!

Organizator

Centrul AmaneSer a fost creat din dorinta Claudiei Jimeno de a sprijini dezvoltarea personala a oamenilor. Din anul 2001 a adus in Romania metode si tehnici noi de comunicare si dezvoltare personala prin care va puteti rezolva suferintele interioare, dar si conflictele cu cei din jur. Metodele si tehnicile folosite de catre specialistii Centrului AmaneSer au aplicabilitate imediata si va ajuta sa va redescoperiti, sa invatati sa va iubiti, sa aflati ce va transmite corpul, sa traiti fericiti in cuplu, sa aveti o relatie armonioasa cu copiii vostri sau sa aveti curajul de a fi voi insiva

De asemenea, va puteti elibera de emotiile negative folosind tehnica TIPI, sa invatati sa comunicati altfel folosind Metoda ESPERE® de comunicare relationala sau sa aduceti armonie in familia voastra cu ajutorul constelatiilor fluviale. Daca doriti sa va cunoasteti mai bine, sa va cresteti increderea in sine si sa invatati sa spuneti “nu” fara a va mai simti vinovati si nu numai, va asteptam la un grup de dezvoltare personala sau o consultatie individuala.

grup

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro