Ne nastem libere! Frumoase la trup si suflet!
Feminine si pline de energie creatoare!

Dar, cate dintre noi ne mai simtim cu adevarat femei intr-o societate plina de prejudecati, etichetari, energii, emotii negative si frici?! In familii, inca de mici suntem obisnuite sa fim “barbate”, independente si sa invatam sa ne descurcam singure in viata. Te regasesti si tu, nu-i asa?!

Ti-ar placea sa fii si tu acel tip de femeie libera, hotarata si determinata care poate primi din partea unui barbat un gest sau sa ceara ajutorul atunci cand are nevoie de ceva?

Vor fi 10 ore de exercitii practice propuse de Claudia Jimeno si NU se va vorbi despre problemele/situatiile personale.

Vrei sa intri in contact cu energia ta feminina?
Esti pregatita sa o manifesti si sa fii mai creativa?
Feedbackuri participante evenimente anterioare
feedback feminintate
feedback feminintate
feedback feminintate
feedback feminintate
Regaseste-ti puterea ta interioara! Fii femeia care te-ai visat ❤️

Nu e usor! Nu e usor sa renunti la acele programe si credinte care nu doar ca nu-ti mai sunt de folos, dar chiar te blocheaza in drumul tau prin viata! Nu e usor sa te eliberezi de acele emotii negative astfel incat sa iti recapeti echilibrul emotional interior sau sa echilibrezi energiile masculine si feminine carora, poate, nici macar nu le-ai dat importanta sau nu ai crezut ca pot avea efect major asupra ta.

 

Sa mai mentionez si prejudecatile si “traditiile” atat de bine inradacinate in tiparul colectiv in care feminitatea este privita ca pe o vulenerabilitate, sexualitatea ca pe un subiect tabu ori placerea si pofta de viata ca fiind dovada de indiferenta si neadaptare in societate care te doreste sobru, responsabil si muncitor?

Ti s-a intamplat si tie sa te trezesti dimineata cu chef de viata, sa te imbraci colorat, sa zambesti si sa simti pur si simplu ca zburzi si sa te intrebe aprape toata lumea “Ce ai patit?”

Din pacate, traim o perioada in care zambetele atrag invidie, iar supararile atentie.

 

Insa, fiecare dintre noi am venit pe acest Pamant sa simtim bucurie, libertate, placere (caci de aceea avem cele 5 simturi 🙂 ), iubire, abundenta. Sa fim in echilibru! Iar echilibrul interior este cel care se va manifesta intodeauna si in exterior.

Cu cat esti mai bine tu cu tine, cu atat vei fi mai bine si cu cei din jurul tau si vei putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si relatiile.

Vor fi 10 ore de exercitii practice propuse de Claudia Jimeno si NU se va vorbi despre problemele/situatiile personale.

Exercitiile propuse de Claudia vor pune punctul pe “I” si vor aduce la suprafata exact acele emotii negative, programe, credinte, prejudecati care va impiedica sa va bucurati de viata voastra. Totodata, va vor ajuta sa traiti in echilibru si armonie cu feminitatea voastra  si sa deveniti mai puternice, mai curajoase, mai hotarate si determinate.

 

 

Cu ajutorul meditatiei, sustinute si ghidate de Claudia, ne vom conecta cu sufletul nostru si cu sinele nostru superior pentru a armoniza energiile noastre feminine si masculine, atat de importante pentru manifestarea noastra intr-un mod echilibrat in viata de zi cu zi.

Vor fi 10 ore de exercitii practice propuse de Claudia Jimeno si NU se va vorbi despre problemele/situatiile personale.

Elibereaza-te de prejudecati si simte-te bine in rolul tau de femeie!

Te astept sa petrecem impreuna doua zile in care vom lucra intens, dinamic si interactiv! Vom elibera unele dintre emotiile negative si prejudecatile care te impiedica sa iti manifesti feminitatea in mod liber!

Daruieste-ti 10 ore din viata pentru a-ti recapata increderea in tine si in puterea ta feminina!

Te vei simti mai relaxata in viata de zi cu zi, iti va creste stima de sine si te vei simti mult mai echilibrata. Si toate aceste lucruri interioare vor aduce cu ele mai multa claritate in gandire si in luarea deciziilor, iti vei gestiona mai bine emotiile, te vei compara mai putin caci vei incepe sa te iubesti mai mult 🙂 si te vei simti libera sa te exprimi in autenticitatea ta!

Ai incredere in puterea ta feminina! Daca simti usurinta si chemare catre acest workshop te astept cu inima deschisa sa facem impreuna un pas catre femeia puternica din tine!

Vor fi 10 ore de exercitii practice propuse de Claudia Jimeno si NU se va vorbi despre problemele/situatiile personale.

Claudia Jimeno
Si, tot ceea ce fac in continuare in aceasta directie, prin cursurile, workshopurile si sedintele individuale este sa ajut oamenii sa se armonizeze in interior pentru a manifesta armonie si in exterior, ca in final sa integreze necesitatea de a fi egali ca oameni si constienti ca fiecare dintre noi are o putere interioara de a manifesta.
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

De mica ma fost interesata sa observ ce se intampla in cadrul relatiilor umane si felul in care interactionam unii cu altii. De atunci am observat ca exista foarte multa suferinta, fie exprimata, fie ascunsa, in interiorul oamenilor.

 

In adolescenta am fost foarte interesata de felul cum femeile incercau sa isi recapete drepturile. Am trecut si eu prin perioada in care voiam sa fiu egala cu barbatii, dar lucrand la armonizarea mea mi-am dat seama atata timp cat eu imi doream sa fiu egala cu barbatii, de fapt intretineam lupta barbat-femeie. Lucrand cu mine am realizat ca atat barbatii cat si femeile avem nevoie de a vindeca si echilibra energiile noastre feminine si masculine. Atunci am inteles si raspunsul a venit din interiorul meu, ca noi ne dorim sa fim egali ca oameni si nu ca barbat-femeie.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la grupul de feminitate!
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

La Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer,

Str. Matei Basarab 104, bl 72, sc 3, Et 2, Ap 77, int. 77C

Cand se desfasoara?

7-8 mai

  • sambata | 14:00-19:00 si duminica | 10:00-15:00
Investitia ta
  • Early Bird | pana pe data de 15 aprilie | 600 lei
  • Incepand cu 16 aprilie | 680 lei
Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau inscrie-te completand formularul de mai jos
Formular inscriere Bucura-te de puterea ta feminina!

Completeaza datele de mai jos si rezerva-ti locul la eveniment.