3 intalniri in care vei deprinde practica meditatiei pentru a manifesta in viata ceea ce iti doresti, ghidat de Claudia Jimeno cu o experienta de peste 30 in meditatie.
Traieste-ti viata asa cum ti-o doresti, increzator si liber!
Daca esti interesat de practici si evolutie spirituala si tot nu reusesti sa faci si sa ai ce iti doresti, te simti agitat si stresat, eu pot sa te ajut!
De peste 25 de ani ajut persoane care nu reusesc sa faca si sa aiba ce isi doresc, sa fie fericite, implinite si cu incredere.
Acum ai sansa sa fii unul dintre participantii primei editii a cursului de initiere in meditatie.
Claudia Jimeno
Iata ce spun participantii la meditatiile ghidate de Claudia Jimeno

“Astazi pot spune ca una dintre cele mai bune alegeri pentru mine a fost sa ma las ghidata de Claudia pentru a ma conecta cu sufletul meu. Acest lucru s-a intamplat cu multi ani in urma si de atunci practic aproape zilnic meditatia si ma conectez cu sufletul meu si cu sinele meu superior. Ma ajuta de fiecare data in situatii dificile, cand am un conflict intrapersonal, cand am de facut alegeri de la cele mai banale, la cele mai complexe sa ma linistestesc, sa ma centrez, sa simt si sa stiu exact ce am de facut. De asemenea in meditatie reusesc sa vindec, sa eliberez si sa deblochez rapid ceea ce ma tine in loc sau ma blocheaza in a-mi realiza dorintele.

 

Multumesc, Claudia ”

Ana

Webinar GRATUIT

Meditatiile vindecatoare cu Claudia, pe care le practic din 2019, le simt complete, inedite; au sapat adanc in interiorul meu si am eliberat aspecte la care nu m-as fi gandit niciodata.
Indrumarile terapeutice si nu numai, cu care Claudia incepe si sfarseste sesiunile m-au inspirat si motivat sa perseverez in lucrul cu mine însami.


Am acumulat mult, in timp scurt! Am vindecat mult, am schimbat multe, in timp scurt!


Desi am repetat meditatiile de mai multe ori, de fiecare data a fost altfel, vizibil mai eficient.
In grupul de lucru unde este o atmosfera de siguranta si acceptare, reusesc sa ma linistesc, sa imi odihnesc mintea si sa ma relaxez.


Multumesc, Claudia Jimeno!

In 2021 am reinceput meditatiile, si eu si sotul meu, cu nerabdare si interes si cu certitudinea beneficiilor pe care acestea ni le vor aduce in dezvoltarea noastra spirituala.

Cu consideratie si drag, Árvay Rozália

LIBERTATE • CLARITATE • INCREDERE

Meditatia este o practica straveche de mii de ani prin care cei care o practicau cautau sa atinga stari de extindere a cosntiintei pentru a accesa si intelege viata si fortele care o compun.

Exista multe forme de a medita in functie de ramura spirituala abordata: Tao, Zen, cele din Yoga, ChiQuong, Reiki, etc. De asemenea, s-au dezvoltat tehnici de meditatie pentru a face fata stresului sau pentru a rezolva anumite dificultati din viata de zi cu zi. Meditatia poate fi realizata atat in mod individual cat si in grup; ghidata de o persoana sau fara ghidaj.

 

Meditatia este o practica prin care mintea si corpul se linistesc, iar din aceasta stare de liniste interioara poti deschide o usa pentru a te conecta cu sufletul si pentru a creste spiritual.

Prin meditatie putem sa dezvoltam compasiunea, rabdarea, focusarea mintii si capacitatii de concentrare si ne ajuta sa vedem viata din alt/alte puncte de vedere astfel incat sa avem o viziune mai ampla asupra vietii si a prezentului.

 

Atunci cand practicam meditatia constant, stresul este redus, simtim mai multa liniste si claritate in viata de zi cu zi, ceea ce va avea un efect benefic asupra sanatatii noastre fizice si pisihice (incredere in sine, echilibru interior) si asupra relatiilor noastre.

 

De asemenea poate fi folosita pentru a rezolva punctual anumite dificultati – financiare, de sanatate, relatia cu o anumita persoana sau anumite grupuri de persoane, etc.

Esti interesat de practici si evolutie spirituala si tot nu reusesti sa faci si sa ai ce iti doresti, te simti agitat si stresat?

Nu esti inca sigur ca acest curs ti se potriveste? Suna-ne sau scrie-ne sa stabilim o intalnire telefonica cu Claudia si iti va raspunde la toate intrabrile pentru a lua decizia potrivita pentru tine.

In cele 3 intalniri pe care le-am pregatit pentru tine te voi invata sa dobandesti cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti simtindu-te fericit, linistit si increzator - Conectarea cu sufletul.
Conectarea cu sufletul este cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti simtindu-te fericit, linistit si increzator.

Conectarea cu sufletul te ajuta sa reusesti sa faci si sa ai ceea ce iti doresti:

 • Este cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti, simtindu-te fericit, linistit si increzator.
 • Conectarea cu sufletul poate fi folosita oricand, oriunde si de oricine. Practic ai tot timpul cu tine acel instrument care te ajuta rapid sa iti recapeti puterea si linistea interioara astfel incat sa poti reactiona echilibrat in orice situatie sau context in care te afli.
 • Conectarea cu sufletul te ajuta sa eliberezi instant agitatia si te ajuta sa te simti din nou increzator, linistit si cu mai multa claritate
 • Conectarea cu sufletul este cheia pentru a face alegerile pentru a face ce visezi!
 • Este accesibila oricui, indiferent de varsta, nationalitate, functie sau sex.
 • Este cheia care ne ofera libertatea de a face tot ce ne dorim si ne conduce catre starile pe care vrem sa le simtit.
 • Conectarea cu sufletul este cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti simtindu-te fericit, linistit si increzator.
 • Conectarea cu sufletul este cea mai sigura modalitate care te ajuta sa treci de la starile de tristete, frustrare, neputiinta sau sentimentul ca te simti captiv/a si neinteleas/a la stari de bucurie, implinire, libertate, cu mai multa incredere in tine si in Univers.

In cele 3 intalniri pe care le-am pregatit pentru tine te voi invata sa dobandesti cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti simtindu-te fericit, linistit si increzator – Conectarea cu sufletul.

Daca vrei sa fii si tu una dintre persoanele care e alatura comunitatii oamenilor liberi, linistiti si hotarati, pe 2 mai te astept la cursul de initere in meditatie..

 

Beneficiaza timp de 5 zile de ofertele pe care le-am pregatit pentru tine!

Traieste-ti viata asa cum ti-o doresti, increzator si liber!

3 intalniri in care vei deprinde practica meditatiei pentru a manifesta in viata ceea ce iti doresti, ghidat de Claudia Jimeno cu o experienta de peste 30 in meditatie.

 • 3 intalniri alaturi de Claudia Jimeno si alte persoane care au aceleasi dorinte si valori ca tine
 • 4,5 ore de meditatii practice si informatii teoretice care te vor ajuta sa poti medita oricand si oriune
 • Dobandesti cea mai sigura modalitate pentru a face si avea ce iti doresti simtindu-te fericit, linistit si increzator. Conectarea cu sufletul cheia prin care vei reusi sa faci si avea ceea ce iti doresti si pe care o folosesc de peste 25 de ani in lucrul cu mine si clientii mei.
 • REDUCERE daca alegi sa platesti cursul integral
 • Posibilitatea de a plati in 2 rate pretului intreg al cursului
 • BONUS | Meditatia ghidata cu limbajul luminii pentru INCREDERE in format mp3 si suport pfd cu explicatiile necesare, in valoare de 90 lei
 • BONUS | Grup de suport permanent pe WhatsApp in valoare de 50 euro/luna
 • BONUS | Mesaj personalizat canalizat de AlaCara cu ajutorul cristalelor – valoare 90 lei

Pe parcursul anilor, in cadrul formarilor mele, lucrului cu oamenii si cu mine, vedeam si intelegeam cum energiile noastre se schimba, se transmuta, se contracta sau se extind.

 

Aceste observatii mi-au oferit o intelegere mai clara asupra unor concepte precum preluarea energetica, vampirism, negare, curatare, etc si m-au ajutat sa vad cum o crestere a nivelului de constiinta este necesara pentru a fi si a trai in armonie.

 

Pe masura ce practicam meditatia reusim sa mentiem acea stare de liniste si pace interioara tot timpul, ramanand conectati si comunicand cu sufletul nostru. Astfel crestem nivelul nostru de vibratie/constiinta, iar acest lucru inseamna sa evoluam spiritual.

 

Acum ma simt aliniata cu drumul meu si cu misiunea mea pe acest Pamant, lucrand impreuna cu voi la ridicarea nivelului de constiinta al fiecaruia dintre noi si al Pamantului in speranta ca in curand vom trai intr-o lume plina de armonie, pace si iubire.”

Claudia Jimeno

specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

DOAR 5 zile de inscrieri ! Ocupa locul tau la cele 3 intalniri de initiere in meditatie!
Unde se desfasoara?

La Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer si LIVE PE ZOOM

Str. Matei Basarab 104, bl 72, sc 3, Et 2, Ap 77, int. 77C

Cand se desfasoara?

In zilele de marti 2-9-16 mai

intre orele 19:00-20:30

Traieste-ti viata asa cum ti-o doresti, increzator si liber!
Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

Cumpara biletul tau sau inscrie-te in lista celor interesati