[vc_row type=”vc_default” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^907|url^http://www.amaneser.ro/wp-content/uploads/revslider/the7-conference/conf-bg.jpg|caption^null|alt^null|title^conf-bg.jpg|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_override=”full” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”#dd8a0d” overlay_pattern=”01.png” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1517495840788{background-color: #000000 !important;}” el_id=”up”][vc_column css=”.vc_custom_1481818684109{padding-top: 14% !important;padding-bottom: 130px !important;}”][rev_slider_vc alias=”fosfene”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” equal_height=”yes” margin_top=”55″ margin_bottom=”5″ css=”.vc_custom_1517496053206{padding-top: 65px !important;padding-bottom: 15px !important;}” el_id=”ce_sunt_fosfenele”][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″ css=”.vc_custom_1476886803285{padding-bottom: 80px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Ce sunt Fosfenele?” main_heading_color=”#8224e3″ spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;”]Fosfenisumul este o metodă simplă, dar puternică, care poate transforma ceea ce tu dorești să schimbi, astfel încât să trăiești viața pe care ți-o dorești![/ultimate_heading][vc_column_text]O fosfena este un element subtil creat de lumina naturala care, atunci cand este amestecat cu un gand, cu o emotie sau cu un proces creativ, se purifica, se curata automat, prinde foarte multa puteres si se amplifica într-un mod extraordinar.
Fosfenismul este o metoda de lucru individuala exceptionala cu ajutorul carei veti readuce echilibrul emotional in viata voastra de zi cu zi si foarte bune rezultate in cazurile de anxietate, depresie si insomnie.
De asemenea, fosfenele sunt un real ajutor pentru copiii nostri, ajutandu-i sa invete mai usor, le mareste capacitatea de concentrare, inteligenta, sporeste foarte mult puterea de memorare, astfel ca, in final, le vor creste performantele. In timp ce noi, adultii, vom fi mai putin stresati si ne vom spori creativitatea.[/vc_column_text][vc_column_text]Atunci cand lumina ajunge la creierul nostru se produce in mod natural stimularea glandei pineale, cea care este responsabila pentru a avea o mai buna vitalitate, bucurie si bunastare in viata noastra de zi cu zi.
Cu ajutorul fosfenelor putem accesa cu usurinta chakra Ajna, ochiul nostru interior care, atunci cand se trezeste, ne ajuta sa fim mai intuitivi si mai sensibili fata de vocea noastra interioara.
Dr. Lefebure Methods este o metoda care se poate aplica foarte usor in orice domeniu profesional daca este inteleasa si aplicata in mod corect.
Fosfenismul este 100% compatibil cu toate terapiile, atat naturiste cat si conventionale, aplicarea fosfenelor inainte de orice activitate creste rezultatele asteptate. De asemenea, aplicata inainte de yoga si meditatie, aduce beneficii atat la nivel neuronal, cat si energetic la terapeut si la client.
Dr. Lefebure Methods® este o metoda puternica de crestere personala cu peste 60 de ani de cercetare constanta si de difuzare internationala.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-animated” bg_image_new=”id^1532|url^http://www.amaneser.ro/wp-content/uploads/2018/05/backlit-balloon-colors-776871.jpg|caption^null|alt^null|title^backlit-balloon-colors-776871|description^null” bg_override=”ex-full” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.65)” overlay_pattern=”transperant” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1525808000783{padding-top: 170px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 90px !important;padding-left: 25px !important;}” el_id=”dr_lefebure”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Dr. Lefebure” main_heading_color=”#dd8a0d” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;”][/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1548″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_circle” css=”.vc_custom_1525877317215{padding-bottom: 25px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-border-color” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”]Doctorul Francis LEFEBURE s-a nascut pe data de 17 septembrie 1916 la Paris.
La 17 ani termina P.C.N. (Fizică, Chimie, Ştiinţe ale Naturii), an pregatitor pentru medicina, numarandu-se printre primii din mai multe sute de studenti, cu toate ca era cel mai tanar.
Simultan cu studiile clasice, Dr Lefebure, incepe sa studieze, de la varsta de 13 ani, metode de dezvoltare personala, ca si tratatele de yoga si de stiinte spirituale ale epocii. De la 15 ani, el a studiat cu pasiune intreaga opera a filozofului Rudolf STEINER, fondatorul antropozofiei. Insa, se va indeparta de acesta, mult mai tarziu, ca urmare a descoperirilor sale despre fosfene.
Marele pas catre fosfenism l-a facut in anul 1959 odata cu intalnirea magului indonezian Pak SUBUH. A avut atunci ideea de a cerceta actiunea anumitor excercitii asupra unei fosfene. Astfel a descoperit primul fenomen fosfenic care nu fusese niciodata semnalat inaintea lui: antrenarea fosfenei prin miscarea de doua secunde a capului, dar si fixitatea sa in cazul miscarii rapide a capului sau.
Acest lucru l-a determinat sa studieze ceea ce se intampla cu doua fosfene. Metoda de explorare a creierului prin ritmurile fosfenelor duble s-a dovedit de o valoare si o utilitate practica extraordinare. De aici cartea care poartă acest titlu, redactata inainte de toate sub forma de raport si transmisa, in primavara lui 1960, Serviciului de Sanatate scolara din care Doctorul LEFEBURE facea atunci parte. Aceasta lucrare descrie diferite ritmuri si fenomene cerebrale necunoscute pana atunci, care deveneau posibil de observat datorita Cervoscopului, aparat pentru care Doctorul a primit Medalia de Argint a Concursului
Lepine, în 1964.
Foarte repede, metoda s-a dovedit de o fecunditate extraordinara, ea fiind remarcabil de usor de aplicat. In consecinta, Dr Lefebure el si-a dedicate tot timpul si energia perfectionarii acestei tehnici, divulgarii ei, apoi asupra extinderii sale la celelalte
organe de simt.
Doctorul LEFEBURE a fost, inainte de toate un cercetator, un om adevarat; un om iesit din comun, un inovator a carui opera, absolut originala, va servi drept baza pentru numeroase alte descoperiri in domeniul spiritului, caci el a construit o punte solida intre fiziologia cerebrala si tehnicile initiatice. Astfel este autorul a 30 de lucrari dintre care douazeci despre Fosfenism si aplicatiile sale si inventatorul a 5 aparate pentru activarea cerebrala.[/ultimate_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”70px”][ultimate_heading main_heading=”Adiana Sorina Ștefănescu” main_heading_color=”#dd8a0d” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;”][/ultimate_heading][vc_row_inner el_id=”adriana”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-border-color” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”]Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist in masurarea bioenergiei cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal si coach-fosfeno-pedagog. In prezent predA cursuri de LuminA Naturala Fosfene – Dr. Lefebure Metods@

[/ultimate_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1546″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_circle” css=”.vc_custom_1525877278926{padding-bottom: 25px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.65)” overlay_pattern=”transperant” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1518455015463{padding-top: 170px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 90px !important;padding-left: 25px !important;}” el_id=”conferinte”][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Conferințe” main_heading_color=”#dd8a0d” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;”]Conferinta de lumina naturala cu fosfene[/ultimate_heading][vc_empty_space][vc_column_text]Esti pregatit sa-ti indeplinesti si cel mai secret vis cu ajutorul luminii naturale?!

Iti doresti sa poti sa dormi mai bine, sa scapi de anxietate si sa te poti echilibra emotional? Iti doresti ca cei mici sa fie mai activi, mai creativi, sa se concentreze si sa invete mai bine?

 

Fosfenismul este o metoda simpla, dar puternica, ce poate transforma tot ceea ce doresti TU in viata ta.

 

Incearc-o si tu! Inscrie-te la Conferinta gratuita de lumina naturala cu fosfene.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1094″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-animated” bg_image_new=”id^1533|url^http://www.amaneser.ro/wp-content/uploads/2018/05/background-image-beautiful-blur-414586.jpg|caption^null|alt^null|title^background-image-beautiful-blur-414586|description^null” bg_override=”ex-full” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.65)” overlay_pattern=”transperant” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1525808042190{padding-top: 170px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 90px !important;padding-left: 25px !important;}” el_id=”cursuri”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Cursuri” main_heading_color=”#dd8a0d” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;” margin_design_tab_text=””]Curs de lumina naturala cu fosfena [/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1093″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_circle” css=”.vc_custom_1517423860241{padding-bottom: 25px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-border-color” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”]Simti ca te limitezi singur de la anumite bucurii ale vietii lasandu-te condus de frici si temeri? Iti doresti sa te poti bucura si sa poti experimenta orice iti doresti? Sa traiesti liber?[/ultimate_heading][vc_column_text]Esti pregatit sa-ti indeplinesti si cel mai secret vis cu ajutorul luminii naturale?!

Iti doresti sa poti sa dormi mai bine, sa scapi de anxietate si sa te poti echilibra emotional? Iti doresti ca cei mici sa fie mai activi, mai creativi, sa se concentreze si sa invete mai bine?

 

Fosfenismul este o metoda simpla, dar puternica, ce poate transforma tot ceea ce doresti TU in viata ta.

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.65)” overlay_pattern=”transperant” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1517424153950{padding-top: 170px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 90px !important;padding-left: 25px !important;}” el_id=”organizator”][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Organizator” main_heading_color=”#dd8a0d” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ el_class=”accent-border-color” spacer_margin=”margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:34px;” main_heading_line_height=”desktop:44px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Centrul AmaneSer a fost creat din dorinta Claudiei Jimeno de a sprijini dezvoltarea personala a oamenilor. Din anul 2001 a adus in Romania metode si tehnici noi de comunicare si dezvoltare personala prin care va puteti rezolva suferintele interioare, dar si
conflictele cu cei din jur.
Metodele si tehnicile folosite de catre specialistii Centrului AmaneSer au aplicabilitate imediata si va ajuta sa va redescoperiti, sa invatati sa va iubiti, sa aflati ce va transmite corpul, sa traiti fericiti in cuplu, sa aveti o relatie armonioasa cu copiii vostri sau sa aveti
curajul de a fi voi insiva.

De asemenea, va puteti elibera de emotiile negative folosind tehnica TIPI, sa invatati sa comunicati altfel folosind Metoda ESPERE® de comunicare relationala sau sa aduceti armonie in familia voastra cu ajutorul constelatiilor fluviale. Daca doriti sa va cunoasteti
mai bine, sa va cresteti increderea in sine si sa invatati sa spuneti “nu” fara a va mai simti vinovati si nu numai, va asteptam la un grup de dezvoltare personala sau o consultatie individuala.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”1094″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_circle” css=”.vc_custom_1517424547973{padding-bottom: 25px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^1492|url^http://www.amaneser.ro/wp-content/uploads/2018/05/contact_foto-2.jpg|caption^null|alt^null|title^contact_foto-2|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_override=”ex-full” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(152,77,226,0.65)” overlay_pattern=”transperant” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”tilt_left_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1525808115884{padding-top: 170px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 90px !important;padding-left: 25px !important;background-color: #000000 !important;}” el_id=”contact”][vc_column][vc_row_inner equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1478260804566{border-top-width: 9px !important;border-right-width: 9px !important;border-bottom-width: 9px !important;border-left-width: 9px !important;padding-top: 60px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 25px !important;border-left-color: rgba(255,255,255,0.3) !important;border-left-style: double !important;border-right-color: rgba(255,255,255,0.3) !important;border-right-style: double !important;border-top-color: rgba(255,255,255,0.3) !important;border-top-style: double !important;border-bottom-color: rgba(255,255,255,0.3) !important;border-bottom-style: double !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4″ css=”.vc_custom_1476872950688{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 25px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Contactează-ne!” main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”” sub_heading_style=”font-style:italic;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;” line_width=”200″ spacer_margin=”margin-bottom:35px;” el_class=”accent-border-color” main_heading_font_size=”desktop:36px;” main_heading_line_height=”desktop:46px;”][/ultimate_heading][ultimate_heading main_heading=”Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!” main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:20px;” main_heading_line_height=”desktop:32px;” main_heading_margin=”margin-bottom:25px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;”]TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale[/ultimate_heading][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1476872961877{padding-right: 25px !important;padding-left: 25px !important;}” offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″][bsf-info-box icon=”icomoon-material-24×24-explore” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”advanced” icon_color_bg=”rgba(255,255,255,0.2)” icon_border_spacing=”36″ title=”Address” pos=”top” el_class=”accent-icon-bg” title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:14px;” title_font_color=”#ffffff” desc_font_color=”#ffffff” css_info_box=”.vc_custom_1512985412836{padding-bottom: 10px !important;}”]Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”icomoon-material-24×24-av_timer” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”advanced” icon_color_bg=”rgba(255,255,255,0.2)” icon_border_spacing=”36″ title=”Programul de lucru al Centrului:” pos=”top” el_class=”accent-icon-bg” title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:14px;” title_font_color=”#ffffff” desc_font_color=”#ffffff”]
Luni – Vineri, 10.00 – 21.00[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″][bsf-info-box icon=”icomoon-material-24×24-phone” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”advanced” icon_color_bg=”rgba(255,255,255,0.2)” icon_border_spacing=”36″ title=”Telefon” pos=”top” el_class=”accent-icon-bg” title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:14px;” title_font_color=”#ffffff” desc_font_color=”#ffffff” desc_font_size=”desktop:20px;” desc_font_line_height=”desktop:34px;”]Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”icomoon-material-24×24-mail_outline” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”advanced” icon_color_bg=”rgba(255,255,255,0.2)” icon_border_spacing=”36″ title=”Email” pos=”top” el_class=”accent-icon-bg” title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:14px;” title_font_color=”#ffffff” desc_font_color=”#ffffff”]amaneser@amaneser.ro[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]