Suntem la finalul anului, perioada in care soare straluceste cel mai putin pe cer, ziua este cea mai mica din an, iar noi suntem sustinuti sa fim prezenti mai mult in interiorul nostru.
Este momentul de repaus, din an, in care facem ordine in interiorul nostru si aceasta va fi pregatirea noastra pentru renasterea din primavara anului viitor.
Solstitiul din anul acesta ne facem mai senzitivi si mai sensibili, totul fiind amplificat in prezenta lunii. Vom avea tendinta, pe de-o parte, sa idealizam totul si sa vedem cea mai buna parte din toate si, totodata, vom fi foarte senzitivi din punct de vedere energetic.
Partea noastra intuitiva se deschide foarte mult, insa este necesar sa fim impamantati si centrati.
Este o perioada benefica si in care suntem sustinuti sa facem curatenie in vietile noastre, in relatiile noastre, sa ne eliberam de bagajul emotional care ne tine in loc. Ca misiune de viata va fi o perioada in care va trebui sa ne regandim aceste planuri pe termen lung, sa fim deschisi in a invata lucruri noi si, de asemenea, o sa fie o perioada buna pentru studiu, cursuri, calatorii, fiindu-ne orizonturile mentale si fizice.
Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa sa reconecteze cu esenta lor si sa se manifeste, voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

De solstitiul de iarna, te invit la meditatia de conectare cu solstitul de iarna!
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

LIVE pe Zoom

Cand se desfasoara?

21 decembrie

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular
Formular de inscriere