Ce sunt Constelatiile fluviale?

CONSTELAȚIILE FLUVIALE este o terapie sistemica ce utilizeaza drept ghid si vehicul apa

Constelaţiile Fluviale onoreaza creatia lui Bert Hellinger intr-o noua maniera in care persoanele sunt inlocuite de obiecte, acestea devenind membri sistemului, ghidate de intelepciunea ancestrala a celui mai suprinzator element pe care l-a studiat omul si fara participarea ego-ului sau a mintii umane. Doar Apa, ce ne ofera un camp mai mare de energie, diagnosticheaza si configureaza imaginile de vindecare si terapeutul se pregateste pentru a realiza interpretarea.

Aceasta este o noua abordare sacra de ajutorare, precum si o cunoastere a unui set de implicatii in ceea ce priveste relatiile familiale, fortele universale si ceea ce este determinat de arborele nostru genealogic.

Este, de asemenea, o propunere pentru plenitudine, in care imagini noi din interiorul nostru ne pregatesc si ne ofera resursele pentru misiunea de a oferi ajutorul neconditionat. Astfel, ca putem vindeca dinamicile familiale cu ajutorul memoriei umanitatii, reprezentata de Apa.

Juan Carlos Arias Quintana

Juan Carlos Arias Quintana
Juan Carlos Arias Quintana – este specialist in comunicare, agronomie, are studii de psihologie si s-a format ca si constelator la Institutul Bert Hellinger din Venezuela.

 

Aflandu-se in plina criza familiala si existentiala, Juan Carlos a canalizat si a creat Constelatiile Fluviale folosind Apa intr-o piscina in Muntii De los Altos de Sucre in Venezuela,. Astazi metoda sa este prezentt in mai mult de 12 tari.

 

In anul 2015 a deschis cu lucrarea sa SUNTEM APA evenimentul ExpoSER, cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din America Latina, alaturandu-se altor personalitati internationale ca Mabel Katz, Chamalú si Deepak Chopra.

A sustinut conferinte si ateliere in diferite parti ale lumii, a fost invitat la Universitatea de Est din Londra, la Universitatea din Madrid, iar in Spania a dat certificari in 2014 si 2015. La finalul lui 2015, Juan Carlos Arias si Cristian Fletcher au fost moderatorii internationali ai expozitiei de Constelatii, eveniment realizat la WTC in Mexic.

 

In anul 2016 a fost adus pentru prima data in Romania de Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer unde a sustinut cursuri de formate de constelatori.

Formatori:

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno Beltran este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

In anul 2016 s-a initiat in tainele Constelatiilor Fluviale chiar de la Juan Carlos Arias Quintana, an in care a devenit constelator.

Claudia este licentiata in psihologie, iar din anul 1995, a participat la numeroase programe de formare focalizate pe 4 sisteme psihologice – Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica si terapie cognitiv-comportamentala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

In anul 2009, Claudia a intrat in Programul de formare in EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocesing) – metoda de desensibilizare si retratare a traumelor prin miscarile ocular, iar din 2011 este practician TIPI – Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente – sub supervizare.

Este membru fondator Iceberg Training Network si membru fondator al Asociatiei Romane de Terapie Cognitiv – Comportamentala.

Din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala.

Claudia Jimeno-bussiness
Amaneser-Cati-Calin-mic

Cati Călin

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relaţională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este membru acreditat al Institutului ESPERE International. Este mama de 10 ani si are o experienta de peste 10 ani in cursuri si consultatii de comunicare relationala, ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, parinti si organizatii.

In anul 2016 s-a initiat in tainele Constelatiilor Fluviale chiar de la Juan Carlos Arias Quintana, an in care a devenit constelator.

 

Articolele ei sunt aici. Articole pe site-ul Itsy Bitsy aici.

Individuale

individuale
Simti ca te limitezi singur de la anumite bucurii ale vietii lasandu-te condus de frici si temeri? Iti doresti sa te poti bucura si sa poti experimenta orice iti doresti? Sa traiesti liber?

Este momentul să te eliberezi de orice senzație negativp care te blochează. Alege să trăiești fără frici!

Fă-ți o programare, iar Claudia Jimeno te va ajuta!

Organizator

Centrul AmaneSer a fost creat din dorinta Claudiei Jimeno de a sprijini dezvoltarea personala a oamenilor. Din anul 2001 a adus in Romania metode si tehnici noi de comunicare si dezvoltare personala prin care va puteti rezolva suferintele interioare, dar si
conflictele cu cei din jur.
Metodele si tehnicile folosite de catre specialistii Centrului AmaneSer au aplicabilitate imediata si va ajuta sa va redescoperiti, sa invatati sa va iubiti, sa aflati ce va transmite corpul, sa traiti fericiti in cuplu, sa aveti o relatie armonioasa cu copiii vostri sau sa aveti
curajul de a fi voi insiva.

De asemenea, va puteti elibera de emotiile negative folosind tehnica TIPI, sa invatati sa comunicati altfel folosind Metoda ESPERE® de comunicare relationala sau sa aduceti armonie in familia voastra cu ajutorul constelatiilor fluviale. Daca doriti sa va cunoasteti
mai bine, sa va cresteti increderea in sine si sa invatati sa spuneti “nu” fara a va mai simti vinovati si nu numai, va asteptam la un grup de dezvoltare personala sau o consultatie individuala.

grup

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro