There is nothing to show here!
Slider with alias constelatii-fluviale not found.

Esti invitat intr-o calatorie a energiilor si a istoriei familiei tale!

Bine ai venit!

Anumite probleme cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, dezechilibrul financiar, boli, relatii toxice sau orice alte  situatii neplacute care se tot repeta, uneori, provin din neam.

 

In relatia de cuplu istoria se tot repeta si tu ajungi din nou in relatii toxice? Credeai ca in sfarsit ai gasit partenerul potrivit, dar se dovedeste ca relatia este chiar mai nepotrivita decat cea precedenta?

 

Relatii cu familia, cu partenerii de cuplu sau cu banii iti ridica semne de intrebare? Ai vrea sa intelegi de ce nimic nu pare sa se intample intr-un firesc natural si pare ca cineva iti pune piedici?

In familia ta exista cazuri de boli erediatare pe linie maternal sau paterna? Bolile nu sunt altceva decat manifestarea la exterior a ceea ce se intampla in interiorul nostru. Uneori emotiile puternice nevindecate, relatiile tensionate se pot perpetua de la o generatie la alta ca un fel de “simbol” al apartenentei la neam.

Ocupa locul care iti apartine in familia ta si aliniaza-te trup-suflet-spirit!

Cu ajutorul constelatiilor fluviale poti vindeca, reechilibra si elibera povara dusa in spate atatia ani, atat de tine, cat si de alti membri din neam pentru a va bucura de prosperitate si de relatii armonioase. Vei incheia acele aspecte care te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Iar rezultatele constelatiilor sunt uimitoare si rapide!

Constelatiile fluviale sunt o varianta a constelatiilor familiale, abordare in care folosim apa pentru calitatile acesteia de a primi si transmite informatia si figurine pentru a reprezenta membri familiei. Apa ne ofera acele informatii care necesita vindecare sau reechilibrare pentru a aduce armonie in viata noastra.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul privit ca un tot minte-trup-suflet. Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

Mai multi ani am participat la grupuri de constelatii familiale cu Dorina Mocanu ca sa lucrez anumite dificultati pe care le aveam de lucrat. In anul 2015, Dorina mi-a propus sa ma ocup de organizarea unui grup de formare in constelatii fluviale cu creatorul acestei metode, Juan Carlos Arias Quintana.


Am acceptat aceasta propunere pentru ca mi s-a parut facinant cum apa ne poate ajuta sa vindecam problemele noastre. Eu insami am o relatie speciala cu apa si am intuit cum aceasta metoda ne  poate aduce cu usurinta raspunsuri si rezolvari la situatii cu care ne confruntam de ani de zile.


Deci, in anul 2016, am adus in Romania si aceasta metoda de vindecare familiala unde m-am format si eu, Cati Calin si alti participanti.


De atunci sunt constelator in constelatii fluviale si cu ajutorul apei putem sa reechilibram acele aspecte din viata ta care nu sunt asa cum iti doresti.

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro