1. Acord de utilizare a acestui site

Prin accesarea si utilizarea acestui site acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Vizitand si utilizand site-ul www.amaneser.ro, acceptati automat termenii si conditiile prezentate. In cazul in care nu sunteti de acord si nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa parasiti site-ul.

  1. Proprietate

Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer . si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului.

Prin utilizarea si completarea formularelor din sait acceptati in mod expres si neechivoc contactarea de catre Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer pentru a va oferi informatii suplimentare despre serviciile oferite conform prevederii legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date dispuneti de acces si interventie, de opozitie cu privire la prelucrare, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a va adresa justitiei.

  1. Utilizarea site-ului

Scopul site-ului este acela de a oferi informatii cu privire la serviciile promovate. Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

Nu este permisa modificarea, copierea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferarea, vindererea sau utilizarea in orice scop a continutului publicat de catre Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer in acest site
Nu este permisa utilizarea site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer .
Nu este permisa crearea de link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea scrisa Dumneavoastra si Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer .