UPDATE! Ultimele 11 locuri!
Atelier de 2,5 ore in care vei afla cum te conectezi cu cristalele, cum sa lucrezi cu ele si vei experimenta prima meditatie de conectare cu cristalele – ghidata de Claudia Jimeno.

Daca esti interest/a de partea nevazuta a lumii, iti doresti sa experimentezi mai profund lucrul cu energiile si simti ca exista “ceva” care influenteaza viata noastra – chiar daca nu ai experienta in aceasta directie – sau esti interesat/a de evolutia ta spirituala si de cum cristalele te pot ghida,  fii unul dintre 15 participanti la prima editie a Atelierului de Conectare cu cristalele!

Te-ai simitit atras de unele cristale, dar nu ai inteles de ce ai simtit acest lucru sau cum sa interpretezi aceasta traire?

 

Ai auzit despre terapii cu cristale, insa nu intelegi cum functioneaza si ce puterea au cristalele in starea noastra de bine?

 

Esti interest de evolutia ta spirituala si iti doresti sa accesezi acest aspect la un nivel profund si subtil?

 

Daca si tu te simti atrasa de cristale si energii, acest curs este pentru tine!

 

Te invit sa iti aloci cateva minute sa descoperi mai multe despre lumea fascinanta a cristalelor si cum ne ajuta ele!

Ce sunt cristalele?

Cristalele sunt fiinte vii care cresc in interiorul pamantului, de aceea contin informatie despre evolultia noastra si sunt incarcate cu diverse energii in fuctie de locul unde cresc. Sunt vii pentru ca in interiorul lor traieste deva (fiinta divina) cristalului cu care putem intra in legatura pentru a lucra sau pentru a o ruga sa ne ajute.

Cum stim ca un cristal e potrivit pentru noi? | Cum alegem cristalele?

Atunci cand ne simtim atrasi de un cristal este pentru ca fiinta noastra sau sufletul nostru ne conduce catre el sau pentru ca acel cristal ne cheama. De cele mai multe ori este reciproc pentru ca acel cristal are un mesaj pentru noi. Se spune de multe ori ca, de fapt, cristalul este cel care vrea sa ajunga la noi sa ne ajute sau se ne ghideze.

Cum lucreaza cristalele?

Fiecare cristal are o energie proprie care lucreaza intr-o anume directie, de aceea este interesant sa citim cate ceva despre cristalele care ne atrag.

Cristale emit o energie care actioneaza si influenteaza prin simplul fapt ca le avem in casa sau in apropierea noastra.

Pentru ce putem folosi cristalele?

Putem sa folosim cristale atat pentru a ameliora o durere sau un disconfort fizic, cat si emotional (tristete, nervi, singuratate). De asemenea cristalele pot sa ne ghideze pentru a intra in contact cu ghizii nostri sau cu alte fiinte divine cum sunt ingerii, arhanghelii, sinele nostru superior, etc pentru a primi de la ei ghidajul, informatia sau sfaturile de care avem nevoie si care ne vor ajuta sa evoluam si sa crestem spiritual.

Eu folosesc de 30 de ani cristalele atunci cand meditez. Ma ajuta sa curat atat campul camerei unde lucrez cat si campul meu, ma ajuta sa intru mai usor in contact cu sinele meu superior si cu alte fiinte divine.

 

Atunci cand lucrez o dificultate personala aleg cristale in mod intuitiv, trecandu-mi mana asupra lor si oprindu-ma acolo unde simt ca cristalul ma cheama, avand incredere ca este cel potrivit pentru ceea ce am de lucru. Prin ele fiecare meditatie este diferita si folositoare in ceea ce am de rezolvat.

 

Cu drag,

Claudia Jimeno

specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Ce vom face pe parcursul celor 2,5 ore de atelier?
  • Vom vorbi despre ce inseamna sa te conectezi cu cristale, cum sa le folosesti, cum sa te conectezi cu ele pentru a evolua spiritual
  • Vei experimenta prima meditatie de conectare cu cristalele – ghidata de Claudia Jimeno.
  • Q&A
Unde se desfasoara?

La Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

Str. Matei Basarab 104, bl 72, sc 3, Et 2, Ap 77, int. 77C

Cand se desfasoara?

Luni, 12 iunie

intre orele 18:30-21:00

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

Ai nevoie de mai multe detalii?

250 lei

Cum te pregatesti?
  • Te rog sa vii la atelier cu un cristal cu care ai vrea sa lucrezi | poate fi un cuart transparent, citrin, ametist sau unul colorat de orice fel.
  • Daca ai acasa poti alege unul dintre ele sau poti sa le cumperi de la Universul Cristalelor sau de la Stone Mania sau orice alt magazin care are cristale neslefuite.
  • De preferat este sa aduci cu tine un cristal neslefuit. Daca totusi vrei sa lucrezi cu un cristal slefuit, poti sa vii cu el.
Descopera magia cristalelor si ce simti atunci cand te conectezi cu ele!
Cumpara biletul tau sau inscrie-te in lista celor interesati