There is nothing to show here!
Slider with alias chakra-5 not found.
Chakra a 5-a sau chakra gatului reprezinta centrul nostru de comunicare si de expresivitate, si, totodata, este puntea dintre gandurile si sentimentele noastre.
Prin chakra gatului ne exprimam pe noi insine si emotiile noastre. Ea ne ajuta sa dam voce bucuriei, rasului, iubirea, dar si fricii, furia, intentiile si dorintele noastre, ideile si/sau parerile noastre.
Pentru ca NU putem exprima decat ceea ce este in interiorul nostru.

Atunci cand chakra a 5-a este deschisa si functioneaza echilibrat avem capacitatea de a ne exprima adevarul nostru fara frica. Putem sa ne exprimam atat slabiciunie, cat si puterea, fiind in armonie cu tine, dar si cu ceilalti.

De asemenea, atunci cand ne exprimam asa cum suntem si avem un echilibru interior, ne creste capacitatea de a asculta, fara a simti nevoia sa reactionam, avem o mai mare incredere in noi si in ceea ce simtim, ne pastram independenta, linistea si puterea interioara.

Insa, uneori se intampla ca chakra gatului sa functineze dezechilibrat: ne negam pe noi, adica nu spunem sau inghitim ceea ce este cu adevarat important pentru noi, din cauza fricilor, a programelor, credintelor, cutumelor sociale, iar acest lucru se manifesta in interiorul nostru si in viata noastra.

 

Iar acest dezechilibru se manifesta in 2 cai: Pe de-o parte iti este greu sa reflectezi asupra emotiilor si sentimentelor tale, astfel ca toate acele emotii “inghitite” le vei manifesta in actiuni negandite, nestapanite. Pe de alta parte, ai tendinta de a te ancora cu partea rationala a ta, astfel incat exprimi si manifesti doar acele emotii care trec prin filtru autoaprecieii tale si care nu contravin parerilor celor din jurul tau. De aici si tendinta de a fi influentabil.

 

Fricile, furiile, remuscarile, vinovatia, neincrederea, te impiedica sa te vezi asa cum esti cu adevarat si sa te exprimi liber.

Cum iti dai seama ca chakra a 5-a are anumite blocaje?

Modul de exprimare poate sa fie brutal, foarte direct si rece, distant sau, din contra, taci si nu spui nimic. Poti incepe sa te balbai sau sa simti un nod in gat. Nu iti dai voie sa pari slab, de aceea traiesti tot timpul in tensiunea de a demonstra ca esti puternic, blocandu-te in propriile limitari.

Atunci cand chakra gatului functioneaza dezechilibrat ai tendinta de a vorbi mult, de a manipula, iti doresti sa captezi atentia, iar cuvintele sunt lipsite de sens si continut.

Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM sau in sala la Centrul AmaneSer

Cand se desfasoara?

13 septembrie 2023

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular