Trezire » Vindecare » Lumina si Iubire

Esti pregatit sa fii si mai aproape de cine esti tu cu adevarat?

Primul si cel mai important pas de pornire in acest drum de vindecare si transformare este sa iti doresti cu adevarat o schimbare. Aceasta dorinta de manifestare a sinelui tau sa vina din interiorul tau si nu influentat de alte persoane sau doar pentru simplu fapt ca este un nou trend.

 

Cresterea spirituala inseamna intalnirea cu sufletul tau si calatoria voastra impreuna.

Bine ai venit intr-o calatorie uimitoare a energiilor si a luminii!

Procesul de crestere spirituala este unul profund transformator si este potrivit pentru orice persoana care isi doreste sa isi traiasca viata in deplina constiinta de sine, sa se elibereze de trecut si sa se poata bucura de viata pe care si-o creeaza asa cum isi doreste; Sa traiasca in abundenta si prosperitate, in liniste si echilibru, in pace si armonie. Fiecare dintre noi am fost creati din iubire si avem capacitatea de a ne manifesta cu iubire in orice situatie din viata noastra.

Insa, este necesar sa punem lumina in umbrele pe care le purtam in interiorul nostru si care se manifesta in viata noastra sub forma de boli, conflicte in relatii sau accidente,etc. Si toate acestea inseamna doar lipsa luminii in anumite aspecte din interiorul nostru.

 

Iata cum, viata noastra nu este altceva decat o oglinda a ceea purtam in interiorul nostru; un joc de umbre si lumini care se manifesta in exterior, in plan fizic; pentru ca tot ceea ce gandim si simtim este energie.

Te invit acum sa te uiti la tine si sa te privesti ca pe un corp de lumina si energie.

Avem puterea de a schimba orice in interiorul nostru si sa cream ce ne dorim in exterior.

Suntem un suflet care se exprima printr-un corp fizic pe acest Pamant.

Transformarea incepe in momentul in care iti manifesti intentia de a creste si te dezvolta spiritual sau de a vindeca anumite aspecte din interiorul tau; atunci cand constientizezi ca ai negat multa vreme emotii negative (fata de tine sau fata de altii), parti din tine si anumite persoane sau relatii si esti hotarat sa faci ceva pentru a te elibera si pentru a-ti trai viata cu bucurie si armonie. Si aceasta este ceea ce numim nou evolutie sau crestere spirituala.

 

Acest proces de transformare aduce schimbari nebanuite. Cresterea spirituala te aduce mai aproape de tine, esti mai ancorat in momentul prezent si esti constient ca tot ceea ce faci (manifesti) pe acest Pamant este doar ceea ce simti si gandesti. Odata cu trezirea vei incepe sa cauti raspunsurile in interiorul tau si vei privi frica doar ca pe lipsa iubirii si intunericul doar ca pe lipsa luminii. Vei stii ca atunci cand se trezesc in tine emotii negative sunt doar rani mai vechi activate acum de o vorba sau o actiune a unei persoane din viata ta si vei fi capabil sa le eliberezi.

Pe drumul tau spiritual vei fi insotit de Claudia Jimeno care te va ajuta sa vindeci ranile tale si vei afla cum sa aduci lumina in sufletul si viata ta. Meditatiile, cursurile de crestere a sensibilitatii energetice, intalnirile individuale sunt parte din serviciile pe care Centrul AmaneSer vi le pune la dispozitie pentru ca voi sa rasariti si sa straluciti asemeni unui soare.

 

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul privit ca un tot minte-trup-suflet. Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

 

Aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc solutii la problemele mele pe care, mai apoi, sa le impartasesc cu ceilalti. Am un interes special pentru cum sa realizez anumite lucruri in viata: cum sa scot nervii, cum sa vindec o relatie, cum sa aduc mai multa armonie, prosperitate si bucurie in viata mea si aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc multe solutii in mod natual. Pentru a invata acest “cum pot sa…” si pentru a putea sa indrum si alte persoane, am participat si particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formari, etc si, in continuare, interesul meu pentru a ma dezvolta in aceasta directie este viu si profund.

 

Dorinta mea de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie m-a ajutat sa imi gasesc calea. Si, de multi ani lucrez cu mii de persoane sa ii sprijin in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala. Astfel, in fiecare zi mai adaug o caramida in realizarea misiunii mele pe acest Pamant si anume sa contribui la cresterea nivelului de constiinta colectiv si la iluminarea umanitatii.

 

In aceasta directie, in anul 2001 am infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece cred ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate stralucii mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum. De aceea, metodele si tehnicile pe care le folosesc au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programale, etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro