There is nothing to show here!
Slider with alias chakra-1 not found.
Sunt momente in care te simti lipsit(a) de energie fizica si sufleteasca?
Ai un sentiment continuu de nesiguranta? Simt ca esti aerian si ca nu esti cu picioarele pe pamant?
Iti lipseste directia in viata si nu ai energie pentru nimic?
Iti doresti o viata mai usoara, iar fiecare zi iti pare mai mult o povara decat un motiv de bucurie?

Daca ai raspuns cu DA la intrebarile de mai sus, unul dintre motivele pentru care nu reusesti sa fii prezent in viata ta este faptul ca chakra 1 iti este blocata sau e dezechilibrata.

Chakra 1 se afla la baza coloanei vertebrale, intre anus si organelle genitale. Prin ea noi ne conectam cu Mama Pamant si este responsabila cu nevoile noastre de baza si de supravietuire.

De multe ori, din cauza credintelor, gandurilor si programelor pe care le invatam si le preluam, se formeaza un fel de “dopuri” care nu ii permit ck sa functioneze la capacitate maxima si uneori se poate si bloca. Iar “dopuri” nu fac altceva decat sa limiteze energia care circula dinspre Mama Pamant catre noi si invers si ne limiteaza de darurile pe care ni le ofera aceasta.

O chakra 1 deschisa si echilibrata se manifesta in viata reala printr-o atitudine pozitiva, increzatoare, cu o forta vitala permanenta, cu o stare de acceptare fata de viata noastra, armonie, stabilitate.
Un flux echilibrat care circula prin aceasta prima chakra ne sustine si ne ajuta sa actionam si sa ne bucuram de viata noastra, sa simtim ca suntem in permanenta “hraniti”, stabili si ca apartinem acestui Pamant.

Insa, atunci cand chakra-radacina este blocata si noi nu mai avem aceeasi conexiune permanenta cu Mama Pamant, atiudinea fata de viata este total opusa celor de mai sus. Incepem sa simtim frica de a pierde, furie, agresivitate, nesiguranta. avem tendinta sa ne delimitam foarte bine spatiul nostru si, de multe ori, incep sa apara si viciile. Tendinda generala este de a acumula pentru a supravietui, de a ne delimita si limita. Pentru ca o chakra 1 blocata ne blocheaza in a primi si a oferi; nici iubire, nici energie, nici bunuri materiale. Uneori, putem sa ne dam seama ca prima noastra ck functioneaza dezechiobrat  atunci cand suferim de constipatie si kilograme in plus.

Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM sau la Centrul AmaneSer

Cand se desfasoara?

10 mai 2023

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular