Esti la doar un pas distanta de confirmarea inscrierii in grupul de dezvoltare personala ``Viata iti apartine. Creeaz-o cum vrei tu!``

Te rog sa verifici e-mailul primit (inclusiv in spam) pentru confirmare!

Workshop dezvoltare personala Viata iti apartine. Creeaz-o cum vrei tu
Claudia Jimeno

Despre Claudia Jimeno | specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala si spirituala.

 

Claudia are o experinta de peste 23 de ani in dezvoltare personala si a inceput grupurile de feminitate in anul 2008 pentru a ajuta femeile sa se elibereze de toate acele lucruri, emotii negative, prejudecati, cutume sociale si credinte limitative, care le impiedica sa-si manifeste puterea lor feminina.

Claudia a observat ca atunci cand energia feminina este in armonie cu cea masculina, gandurile noastre sunt mai clare, emotiile noastre sunt mai echilibrate si actiunile noastre sunt mai armonioase. Iar orice dezechilibru sau competitie intre cele doua ne duc la inabusirea puterii feminine.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu CLAUDIA JIMENO | 0724 239 902 sau la e-mail amaneser@amaneser.ro