Felicitari!

Acum esti inscris/a in lista celor interesati/e de participarea la meditatia cu sunete vindecatoare | Chakra 1.

Pentru a-ti asigura locul la meditatie, poti cumpara biletul tau aici.

Te astept cu inima deschisa miercuri, 10 mai 2023, la orele 19:00 live pe ZOOM sau in sala la Centrul AmaneSer.

Vei primi linkul de acces cu 2 ore inainte de inceperea evenimentului.

Cu drag, Claudia Jimeno

Meditatie ghidata Chakra 1 vindecatoare Claudia Jimeno Centrul AmaneSer
Claudia Jimeno
Claudia Jimeno

Despre Claudia Jimeno | specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala si spirituala.

Claudia are o experinta de peste 23 de ani in dezvoltare personala si a inceput grupurile de feminitate in anul 2008 pentru a ajuta femeile sa se elibereze de toate acele lucruri, emotii negative, prejudecati, cutume sociale si credinte limitative, care le impiedica sa-si manifeste puterea lor feminina.

O chakra 1 deschisa si echilibrata se manifesta in viata reala printr-o atitudine pozitiva, increzatoare, cu o forta vitala permanenta, cu o stare de acceptare fata de viata noastra, armonie, stabilitate.
Un flux echilibrat care circula prin aceasta prima chakra ne sustine si ne ajuta sa actionam si sa ne bucuram de viata noastra, sa simtim ca suntem in permanenta “hraniti”, stabili si ca apartinem acestui Pamant.

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu CLAUDIA JIMENO | 0724 239 902 sau la e-mail amaneser@amaneser.ro

 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre activitatile desfasurate de Centrul AmaneSer te invit sa completezi formularul de inscriere la newsletter de mai jos.