Meditatie ghidata cu sunete vindecatoare

ECHILIBRU INTERIOR
Meditatie ghidata cu sunete vindecatoare echilibru interior Centrul AmaneSer

Te asteptam si pe tine alaturi de noi fie online – pe Zoom – din spatiul in care iti este confortabil – fie in sala – la Centrul AmaneSer (doar 15 locuri) sa meditam si sa evoluam impreuna.

Furie? Anxietate? Nervi? Depresie? Disperare? Frica? Emotii negative? Dependente?
Simti vibratia acestor cuvinte doar cand le citesti? Fii atent la corpul tau acum si vezi cum reactioneaza!

A aparut un nod in stomac, respire altfel, inima iti bate mai repede sau mai incet, caldura din corp se schimba, simti ceva la picioare sau la maini, etc in corpul tau?

Dar mintea ta cum este? Ce ganduri iti trec acum? Sunt ganduri pozitive sau negative? Vin acompaniate de amintiri, sunt credinte pe care le ai tu despre tine, despre ceilalti sau despre viata?

Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?

Daca nu iti place cum sunt relatiile tale, daca nu esti multumit cu viata ta si nici de relatia ta cu tine, probabil este timpul sa faci o schimbare in interiorul tau.

Pentru ca echilibrul interior se va manifesta intotdeauna in exteriorul tau.
Si acest lucru se va vedea in relatiile tale, la serviciu, in familie sau in societate, dar, mai ales, in relatia ta cu tine insuti. Vei avea mai multa claritate, stima si iubire de sine, incredere in tine si in deciziile pe care le iei pentru tine.
Meditatie cu sunete vindecatoare | abundenta

Meditatiile cu sunete vindecatoare pe care eu le ghidez lucreaza – in special – la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile!

Participa si tu la meditatia ghidata cu sunete vindecatoare echilibru interior

Claudia Jimeno, specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Sunetele pe care le primesc si canalizez in timpul meditatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizice si energetice, cu vibratia celulelor noastre si mult mai rapid vor debloca si elimina acele programe, credinte si emotii care ne blocheaza sa vedem lucrurile cu claritate si usurinta, aducand o armonizare in campul nostru si producand in acest fel vindecarea.

Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti.

Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul meditatiei si in procesul de vindecare.

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Te invit, cu drag, sa te reintalnesti cu sufletul tau!

Meditatie ghidata cu sunete vindecatoare ECHILIBRU INTERIOR

Nu este necesar sa ai o pregatire in aceasta directie, sa fi practicat meditatia pana acum sau orice alta forma de lucru cu energiile.

Sunetele vindecătoare sunt podul care te conduc de la starea de neacceptare și nesiguranță la starea de acceptare, libertate, încredere si de libertatea adusa de sentimentul ca te simți capabil!

Unde se desfasoara?
In sala la Centrul AmaneSer (doar 15 locuri) sau live pe ZOOM
Cand se desfasoara?
Miercuri | 3 iulie | 19:00-20:00
Schimb energetic
80 lei
Cumpara biletul AICI
Ai nevoie de mai multe detalii?
Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro sau la
0724 239 902

Detalii organizatorice

Pentru a participa la meditatie este necesar sa cumperi biletul tau pana miercuri | 3 iulie | orele 16:00!

Pentru ca sustinem procesul cresterii spirituale, meditatia este inregistrata AUDIO si o primesti pe mail astfel incat poti sa o reface oricand iti doresti sau simti.

Pentru ca experienta ta la meditatie sa fie una cat mai placuta si sa poti sa primesti toate beneficiile, din experienta noastra iti recomandam:

Daca participi in sala, la Centrul AmaneSer

  • Sa iti alegi cele mai lejere si confortabile haine (poti sa te schimbi la noi inainte de meditatie)
  • Poti sa aduci cu tine izopren sau paturica – daca iti este asa mai confortabil. La Centru iti punem la dispozitie – izoprene, paturici, perne, scaune pentru ca tu sa alegi varianta cea mai confortabila pentru tine.
  • Sa te asiguri ca telefonul tau este pe modul avion sau mute
  • Daca iti este confortabil poti sa te descalti

Daca participi online

  • Sa te asiguri ca gasesti in spatiu confortabil pentru tine in care sa nu te deranjeze nimeni o ora si jumatate
  • Sa iti alegi cele mai lejere si confortabile haine (pe zoom poti allege daca ramai sau nu cu camera deschisa)
  • Ai langa tine apa
  • Sa te asiguri ca telefonul tau este pe modul avion sau mute
  • Orice stii ca ar putea sa iti distraga atentie, sa faci cumva sa nu se intample
Ne vedem la meditatia ghidata cu sunete vindecatoare Echilibru interior!