Cati Călin

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International si din anul 2001 este specialist in training, consultanta si resurse umane. Din anul 2007 s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii.

Amaneser-Cati-Calin-mic

Formare ESPERE®

  • Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International si are o experienta de peste 16 ani in training, consultanta si resurse umane. De 10 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii.
  • Incepand cu anul 2017, Cati este acreditata si formata sa sutina cursuri de formare pentru viitorii practicanti ai Metoda ESPERE®.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro