``

Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul pe care il vad ca un tot - minte-trup-suflet.

Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

``

Claudia Jimeno

Dezvoltare personala

Aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc solutii la problemele mele pe care, mai apoi, sa le impartasesc cu ceilalti. Am un interes special pentru cum sa realizez anumite lucruri in viata: cum sa scot nervii, cum sa vindec o relatie, cum sa aduc mai multa armonie, prosperitate si bucurie in viata mea si aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc multe solutii in mod natual. Pentru a invata acest “cum pot sa…” si pentru a putea sa indrum si alte persoane, am participat si particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formari, etc si, in continuare, interesul meu pentru a ma dezvolta in aceasta directie este viu si profund.

 

Dorinta mea de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie m-a ajutat sa imi gasesc calea. Si, de multi ani lucrez cu mii de persoane sa ii sprijin in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala. Astfel, in fiecare zi mai adaug o caramida in realizarea misiunii mele pe acest Pamant si anume sa contribui la cresterea nivelului de constiinta colectiv si la iluminarea umanitatii.

 

In aceasta directie, in anul 2001 am infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece cred ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate stralucii mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum. De aceea, metodele si tehnicile pe care le folosesc au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programale, etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.

Crestere spirituala

De cand eram mica am fost interesata de lumea nevazuta a lumii. Imi placea sa ascult si sa citesc astfel de lucruri. Egiptul antic, zanele, elementalii, plantele faceau parte din mine si imi doream sa descopar cat mai multe informatii despre ele. Imi placea sa contemplez cu ele si faceam la fel si cu animalele, insectele (mai ales furnicile), de unde am integrat un mod de functionare bazat pe respect, iubire, responsabilitate, colaborare si nu numai. Mai tarziu, modul acesta am incercat sa il aplic in viata de zi cu zi in relatiile mele.

 

Mai tarziu, cand am venit in Romania, am avut aproape 10 ani de pauza in ceea ce priveste lumea spirituala deoarece aici, in anii 93-2000, nu am gasit unde si cu cine sa impartasesc aceste lucruri frumoase si esentiale pentru mine. Incepand cu anii 2000-2001 am intrat in contact in Romania, din nou, cu aceasta lume atat de draga mie. Deja facusem initieri in energie radianta (Bolivia) si in Bucuresti am continuat cu reiki, Qi Gong, workshopuri de mediatie si ateliere. Tot incepand cu acea perioada am putut sa gasesc si carti despre aceste teme si astfel mi-am continuat drumul spiritual.

Claudia Jimeno crestere spirituala

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Pe parcursul anilor, in cadrul formarilor mele, lucrului cu oamenii si cu mine, vedeam si intelegeam cum energiile noastre se schimba, se transmuta, se contracta sau se extind.

Aceste observatii mi-au oferit o intelegere mai clara asupra unor concepte precum preluarea energetica, vampirism, negare, curatare, etc si m-au ajutat sa vad cum o crestere a nivelului de constiinta este necesara pentru a fi si a trai in armonie.

 

In directia aceasta, aproape 5 ani, am lucrat pentru eliberarea si inchiderea suferintelor feminine din subconstientul colectiv, una dintre misiunile asumate de mine in aceasta viata. Pentru aceasta a fost necesar, prin experientele din viata, sa se reactiveze in interiorul meu aceasta informatie (suferintele) si prin ea am putut sa am acces la suferintele din subcontientul colectiv pentru a putea sa le scot de acolo, sa le eliberez si sa le transmut. Aceasta a fost una dintre contributiile mele la evolutia noastra, ca umanitate.

 

Asa m-am dezvoltat in fiecare zi; intelegand ca suntem un tot si cum atunci cand se armonizeaza mintea-sufletul si corpul nostru crestem energetic si spiritual; atunci avem o capacitate mai mare de materializare pentru a obtine ceea ce ne dorim, in armonie cu sufletul nostru si atunci avem posibilitatea sa gasim si sa dezvoltam harurile noastre.  Incepand cu acest an am fost pregatita sa primesc si sa daruiesc informatii si prin chanelling.

 

Acum ma simt aliniata cu drumul meu si cu misiunea mea pe acest Pamant, lucrand impreuna cu voi la ridicarea nivelului de constiinta al fiecaruia dintre noi si al Pamantului in speranta ca in curand vom trai intr-o lume plina de armonie, pace si iubire.

Timeline Healing

Tehnica timeline healing a aparut in viata mea si am imbratisat-o natural, intuind ca imbina perfect atat elementele de dezvoltare personala, cat si pe cele de crestere sprituala.

M-am format in timeline healing in anul 2019 sub indrumarea lui Sal Rachele, creatorul acestei tehnici. In timpul formarii am observat, lucrand pe mine, efectul benefic pe care il are asupra noastra si felul bland prin care se realizeaza vindecarea. Iar rezultatele apar treptat, apar imediat dupa sedinta si continua mult timp dupa.

Acum sunt facilitator Timeline Healing si te pot ajuta si pe tine sa iti rezolvi dificultatile folosind aceasta tehnica.

Feminitate

De mica ma fost interesata sa observ ce se intampla in cadrul relatiilor umane si felul in care interactionam unii cu altii. De atunci am observat ca exista foarte multa suferinta, fie exprimata, fie ascunsa, in interiorul oamenilor.

 

In adolescenta am fost foarte interesata de felul cum femeile incercau sa isi recapete drepturile. Am trecut si eu prin perioada in care voiam sa fiu egala cu barbatii, dar lucrand la armonizarea mea mi-am dat seama atata timp cat eu imi doream sa fiu egala cu barbatii, de fapt intretineam lupta barbat-femeie. Lucrand cu mine am realizat ca atat barbatii cat si femeile avem nevoie de a vindeca si echilibra energiile noastre feminine si masculine. Atunci am inteles si raspunsul a venit din interiorul meu, ca noi ne dorim sa fim egali ca oameni si nu ca barbat-femeie.

ritualuri feminine

``

Si, tot ceea ce fac in continuare in aceasta directie, prin cursurile, workshopurile si sedintele individuale este sa ajut oamenii sa se armonizeze in interior pentru a manifesta armonie si in exterior, ca in final sa integreze necesitatea de a fi egali ca oameni si constienti ca fiecare dintre noi are o putere interioara de a manifesta.

``

Din anul 2014 am lucrat pentru eliberarea si inchiderea suferintelor feminine si din subconstientul colectiv, una dintre misiunile asumate de mine in aceasta viata. Pentru aceasta a fost necesar, prin experientele din viata, sa se reactiveze in interiorul meu aceasta informatie (suferintele) si prin ea am putut sa am acces la suferintele din subcontientul colectiv pentru a putea sa le scot de acolo, sa le eliberez si sa le transmut. Aceasta a fost una dintre contributiile mele la evolutia noastra, ca umanitate.  Am vindecat ranile femeii mele interioare si am echilibrat barbatul meu interior (care si el avea niste rani).

Constelatii fluviale

Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul privit ca un tot minte-trup-suflet. Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

 

Mai multi ani am participat la grupuri de constelatii familiale cu Dorina Mocanu ca sa lucrez anumite dificultati pe care le aveam de lucrat. In anul 2015, Dorina mi-a propus sa ma ocup de organizarea unui grup de formare in constelatii fluviale cu creatorul acestei metode, Juan Carlos Arias Quintana.

Am acceptat aceasta propunere pentru ca mi s-a parut facinant cum apa ne poate ajuta sa vindecam problemele noastre. Eu insami am o relatie speciala cu apa si am intuit cum aceasta metoda ne  poate aduce cu usurinta raspunsuri si rezolvari la situatii cu care ne confruntam de ani de zile.

Deci, in anul 2016, am adus in Romania si aceasta metoda de vindecare familiala unde m-am format si eu, Cati Calin si alti participanti.

De atunci sunt constelator in constelatii fluviale si cu ajutorul apei putem sa reechilibram acele aspecte din viata ta care nu sunt asa cum iti doresti.

Sexualitate

Lucrand din 1997 cu oamenii mi am dat seama ca multe persoane au probleme sexuale, influentate de credintele si emotiile noastre care ne aduc emotii pozitive si emotii negative.

Pentru ca am avut contact direct cu aceste dificultati am hotarat in 2016 sa fac o formare in sexcoaching in Madrid pentru a aprofunda aceasta tema si a aduce plus valoare si alt fel de solutii pentru cererile clientilor mei.

 

Am obeservat ca sexualitatea noastra este profund marcata de cat de relaxati sau cat de anxiosi suntem, de cate griji ne facem si cum lucrand atat pe plan psihic, fizicul se schimba si putem sa ne bucuram intr-un mod mai firesc de sexualitatea noastra.

Vino sa inveti sa te bucuri de sexualitatea ta!

sexualitate Claudia Jimeno

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro