Felicitari!

Acum esti inscris/a in lista celor interesati/e de paticiparea la grupul de dezvoltare personala

Te astept cu inima deschisa pe 11-12 iunie la Centrul AmaneSer si te voi ajuta sa dam praful la o parte si scoatem la lumina comorile care se afla in tine.

Cu drag, Claudia Jimeno

Workshop dezvoltare personala cu Claudia Jimeno
Claudia Jimeno

Despre Claudia Jimeno | specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala si spirituala.

Claudia are o experinta de peste 23 de ani in dezvoltare personala si a inceput grupurile de feminitate in anul 2008 pentru a ajuta femeile sa se elibereze de toate acele lucruri, emotii negative, prejudecati, cutume sociale si credinte limitative, care le impiedica sa-si manifeste puterea lor feminina.

Claudia a observat ca atunci cand energia feminina este in armonie cu cea masculina, gandurile noastre sunt mai clare, emotiile noastre sunt mai echilibrate si actiunile noastre sunt mai armonioase. Iar orice dezechilibru sau competitie intre cele doua ne duc la inabusirea puterii feminine.

Pentru orice fel de intrebari si detalii organizatorice luati legatura cu CLAUDIA JIMENO | 0724 239 902 sau la e-mail amaneser@amaneser.ro

 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre activitatile desfasurate de Centrul AmaneSer te invit sa completezi formularul de inscriere la newsletter de mai jos.