Sistemul nostru energetic functioneaza prin intermediul chakrelor care sunt asemeni unor statii receptoare, transformatoare si distribuitoare a pranei sau energiei vietii.
Atunci cand constientizam ca ceea ce gandim si simtim influenteaza corpul nostru fizic si modul in care relationam cu altii, incepem sa fim mai atenti in noi, sa ne dorim sa ne deschidem din ce in ce mai mult si sa facem demersuri in aceasta directie.
Se spune ca tot ceea ce experimentam in aceasta viata vine din interiorul nostru si suntem responsabili pentru starea noastra de sanatate fizica, mentala si emotionala.
Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate si abundenta in toate formele ei?
Iti doresti sa iti recapeti increderea in tine?
Blocajele pot veni din credinte, din karma si din programele si experientele trecute. Si toate aceasta ne blocheaza accesul la abundenta. Caci totul inseamna energie! Si un flux echilibrat al energiei interioare se va materializa printr-un flux echilibrat al abundentei in viata noastra.
De multe ori noi ne dorim sa avem abundenta, dar nu suntem deschisi pentru a o primi pentru ca: vrem sa ne descurcam de unul singur, refuzam ajutorul altor persoane de teama de a nu supara, de a fi nedrept sau pentru ca am invatat doar sa oferim, nu si sa primim (Nu merit, Nu sunt in stare, Nu sunt capabil, etc).
Ne dorim sa fim mai increzatori in noi, insa simtitim ca nu suntem in stare, nu suntem suficient de buni, etc si ne blocam singuri in a ne manifesta puterea noastra interioara.

Una dintre metodele care te ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care te blocheaza este meditatia.

Limbajul luminii si sunetele vindecatoare

Sunetele sunt folosite din toate timpurile (de exemplu sunetul clopotelor la biserica sau toaca) cu scopuri vindecatoare si s-au facut studii care demonstreaza cum fiecare frecventa atinge anumite zone ale corpurilor noastre energetice si zone ale chakrelor si ajuta la eliminarea blocajelor sau energiilor de vibratie joasa din zonele respective. De asemenea, ne ajuta sa ne rearmonizam campurile.

 

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Pachetul contine:

Materialele pdf

Cum functionam energetic

Tubul pranic si sistemul de chakre

Meditatia cu sunete vindecatoare | abundenta

Limbajul iubirii si sunetele vindecatoare

Feedback-uri

Despre Claudia Jimeno

Meditatie ghidata abundenta

Meditatiile audio

Meditatie de conectare cu Energia Christica
Meditatia increderii
Claudia Jimeno
Ghidul tau in meditatie

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Meditatie ghidata cu sunete vindecatoare | abundenta

Produsul include:

  • meditatia audio
  • material pdf
Cat de des poti face meditatia?

Practica zilnica a meditatiei te ajuta sa te reintorci la tine, sa fii mai in armonie cu sufletul tau si cu cine esti tu cu adevarat.

Cu fiecare meditatie eliberezi ceea ce nu iti mai este de folos in acel moment.

Schimb energetic

135 lei in loc de 270 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902