De multe ori ni se intampla sa uitam sa fim recunoscatori pentru lucruile care se intampla in viata noatra pentru ca ni se pare ca ni se cuvin. Ni se cuvine sa respiram, sa ne miscam, sa avem un corp sanatos, sa gandim, sa fim sustinuti si sa primim darurile Pamantului si ale Cerului.
Si uitam sa ne uitam in inima noastra si sa multumim pentru fiecare moment din viata noastra, pentru fiecare intamplare, persoana pe care o intalnim, gand, emotie, etc.

Va invit sa ne intoarcem privirea, cu recunostinta, catre tot ceea ce insemnam noi si viata noastra. Catre tot ceea ce primim si ne ajuta sa traim viata noastra pe acest Pamant. Va invit ne conectam cu energia recunostintei, in starea cea mai profunda de meditatie, si sa trimitem aceasta energie cate tot ceea ce insemnam noi, ca fiinte Divine.

In meditatie vom elibera acele emotii negative si acele ganduri-programe pentru a ne reconecta cu energia recunostintei, pentru a o simti si manifesta in viata noastra si in corpul nostru. Atunci cand suntem in contact cu energia recunostintei ne simtim cu mai multa bucurie, suntem mai linistiti, mai ancorati, mai deschisi, mai creativi, cu mai multa vitalitate, si pe termen lung mai sanatosi fizic.

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie ghidata la Centrul AmaneSer sau live pe ZOOM

Cand se desfasoara?

22 noiembrie 2023

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular