Testimonial meditatii ghidate cu sunete vindecatoare
Liliana Scarlat
Membru Meditatii ghidate in Comunitate

M-am simtit ca si cum am plecat si apoi am venit dintr-o calatorie indepartata, indelungata, plina de lumina! Pentru calatorii rafinate, pline de lumina, relaxare si de intelegeri recomand cu caldura orice fel de meditatie ghidata de Claudia!

Testimonial meditatii ghidate cu sunete vindecatoare
Ileana Dascalu
Membru Meditatii Ghidate in Comunitate

Meditatia mi-a schimbat starea in bine, m-a linistit si am putut sa ma apuc de lucru. Imi plac meditatiile de conectare cu mama pamant. Pentru mine Chakra Steaua Gaiei este o meditatie care imi da siguranta si liniste.

Testimonial meditatii ghidate cu sunete vindecatoare
Anonim
Participant meditatie

In urma discutiilor de dupa meditatie am costientizat ca incet cu pasi mici poate ajung la conectarea cu sinele meu. Am recomandat deja meditatia Chakra Steaua Gaiei. Mesajul final este foarte profund.

Testimonial meditatii ghidate cu sunete vindecatoare
Camelia Macarie
Membru Meditatii Ghidate in Comunitate

Ca de fiecare data, vin cu incantare si bucurie la mediatie; am simtit liniste si impacare, nu am avut vreun “aha” in timpul meditatiei( nu stiu cat am fot prezenta constient si cat am dormit!😀); in zilele de dupa am “ adus” din subconstient cateva convingeri legate de starea mea de dependenta( pe care o traian ca pe o “ necesitate”, ca pe o” nevoie”) si pe care le-am ars si cred ca asta are legatura cu meditatia pentru ca e vorba despre stabilitate, incredere si siguranta de a sta “ pe propriile picioare”!

We care about our customers!

Mauris euismod ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum - dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.
Rutrum mattis purus
Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.
Accumsan dui consec tetur
Lorem ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed.

Leave your review here

 

Submit!