Meditatie de conectare cu echinoctiul de toamna
Echinoctiul de toamna are loc in 22 septembrie si seteaza trendul pana la solstitiul de iarna.

Iata-ne ajunsi in toamna! Am trecut prin primavara cand am plantat semintele, le-am crescut si ne-am conectat cu energia vietii infloritoare, prin vara cand soarele nostru interior ne lumineaza directia in care avem de mers si ne arata ce avem de facut astfel incat tot ce am plantat din primavara incoace sa creasca si sa dea roade si acum a venit momentul sa le culegem.

Toamna este momentul recoltelor si pregatirii pentru iarna. Este momentul in care ne pregatim de trecerea din exterior catre interiorul nostru. Vizualizam recolta noastra, tot ceea ce am sadit si crescut de-a lungul anului, alegem ce dorim sa pastram si eliberam ceea ce este de eliberat astfel incat sa intram in perioada de repaus curati ca sa ne pregatim pentru primavara cand totul infloreste din nou.

In urmatoare perioada, in toamna aceasta, vom simti foarte pregnant presiunea sociala, programul “trebuie sa facem totul ca la carte”, “ sa fim draguti cu toata lumea”, toate actiunile care necesita o responsabilitate majora vor in centrul atentiei tocmai pentru a ne indemna sa ne uitam in interiorul nostru, in structurile noastre astfel incat sa identificam toate acele blocaje, credinte, programe care ne blocheaza sa fim noi insine.

 

Avem puterea necesara sa ne reconfiguram si sa cladim pe baza acestor lucruri care ies la iveala, din noi, pentru ca mai tarziu sa ne bucuram de relatii mai armonioase, de o viata mai frumoasa si mai in pace cu noi insine.

Vom constientiza ca vechile programe nu ne mai sunt de folos si ca din dorinta de a face pe plac altora si ne a ne lasa pe noi pe locul doi nu face altceva decat da dezechilibreze si mai mult relatiile. Vor iesi la suprafata furii, frustrari, neputinte, vinovatii, neincredere, lipsa de credinta, programe precum “nu sunt in stare”, “eu sunt de vina” si asa mai departe tocmai pentru a fi constientizate si eliberate.

Meditatia

Iar ceea ce o sa facem in meditatie este sa ne conectam cu energia echinoctiului si sa intram in contact cu sufletul nostru pentru a reechilibra energiile noastre astfel incat sa fim pregatiti de reintalnirea cu noi. Vom face si o curatare pentru a pastra doar ceea ce este benefic pentru noi in acest moment si vom elibera programele, credintele, tiparele, fricile care ne tin in loc sau ne ingreuneaza drumul.

Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia deschide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si de alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul meditatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul meditatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizice si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

LIVE pe ZOOM

Cand se desfasoara?

22 septembrie

miecuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular
Formular de inscriere