20-de-ani-amaneser-an-aniversar

Si pentru acest lucru

VA MULTUMIM!

``Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul pe care il vad ca un tot - minte-trup-suflet.

Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.``

Claudia Jimeno

Dorinta mea de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie m-a ajutat sa imi gasesc calea. Si, de multi ani lucrez cu mii de persoane sa ii sprijin in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala. Astfel, in fiecare zi mai adaug o caramida in realizarea misiunii mele pe acest Pamant si anume sa contribui la cresterea nivelului de constiinta colectiv si la iluminarea umanitatii.

 

In aceasta directie, in anul 2001 am infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece cred ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate straluci mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum. De aceea, metodele si tehnicile pe care le folosesc au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programale, etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.

In cei 20 de ani de cand am infiintat Centrul AmaneSer am adus in Romania numeroase tehnici si metode de dezvoltare personala, comunicare relationala si crestere spirituala, precum: Metoda ESPERE®, TIPI, fosfene, Timeline Healing, Constelatii fluviale, tehnici de feminitate si sexualitate.

Si suntem intr-o continua dezvoltare.

Din anul 2019, Cati Calin a devenit singurul formator de formatori in Metoda ESPERE® din Romania, astfel ca Centrul AmaneSer gazduieste singurul Program de Formare in Metoda ESPERE® din Romania acreditat de Institutul ESPERE® International.

De ziua noastra va oferim premii tot anul 2021! In fiecare luna!

Am pregatit surprize pentru toata lumea!

Pe cei care sunteti deja alaturi de noi, va invitam sa verificati e-mailul pentru a accesa invitatiile la evenimentele GRATUITE pe care vi le-am pregatit.

Iar pentru cei care doriti sa mergem impreuna de acum incolo pe drumul dezvoltarii personale si comunicarii relationale, va invitam sa descoperiti ce v-am pregatit. Cititi mai jos detaliile!

20-de-ani-amaneser-an-aniversar

Alatura-te si tu comunitatii Centrului AmaneSer!

Inscrie-te la newsletterul Centrului AmaneSer in perioada 16 februarie - 5 martie si poti castiga, prin tragere la sorti, o invitatie la unul dintre evenimentele de mai jos!

17-18 aprilie

Comunica relational folosind Metoda Espere

Miercuri, 10 martie

Meditatie cu sunete vindecatoare Energia Christica

Luni, 22 martie 2021

Meditatie cu sunete vindecatoare echinoctiu de primavara

Inscrie-te la newsletter si in concurs!

  • Cei 3 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe pagina de facebook a Centrului AmaneSer in data de 8 martie.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro