Centrul de Dezvoltare Personala Amaneser

Bine ai venit la Centrul AmaneSer! Acesta este locul in care iti poti descoperi pasiunile si resursele interioare, un loc in care ai voie sa fii tu insuti, unde poti explora si unde vei gasi sprijin pentru a-ti schimba viata in directia pe care ti-o doresti. Poti invata aici cum sa-ti depasesti blocajele, dificultatile emotionale si fricile.

cuplu-after

Cuplu

Partenerul tau evita sa stati de vorba? Simti ca relatia este condimentata cu reprosuri si pare ca nu va indreptati in nicio directie? Simti ca nu mai are sens sa continuati asa, dar speri intr-o rezolvare?
Află mai multe…
relatii_copii

Relatia cu copii

Va doriti foarte mult sa deveniti parinti, dar bebe intarzie sa apara? Auziti in fiecare zi “NU VREAU!”, iar mersul la gradinita este o adevarata provocare? Exista gelozii intre copiii vostri, desi voi nu faceti comparatii intre ei? Copilul vostru inca nu doarme singura si refuza cu indarjire sa nu isi stranga jucariile? Te simit coplesit si lipsit de energie in rolul tau de parinte!
Află mai multe…
sanatate

Sanatate

Te-ai ingrasat mult in ultima perioada si nu iti explicit de ce? Ai stari de nervi din ce in ce mai des, iar durerile de cap si stomac au devenit obisnuinta? Ai chisturi ovariene, noduli la sani si nu poti ramane insarcinata?
Află mai multe…
relatia_sinele

Relatia cu sinele

Nu stii ce sa faci cu viata ta si nimic nu te face fericit? Simti ca nu evoluezi, in timp ce toti cei din jurul tau par fericiti si multumiti cu viata pe care o traiesc? Ajungi sa iti versi nervii pe altii? Simti ca traiesti pentru cei din jurul tau, dar ei nici macar nu isi dau seama de acest lucru?
Află mai multe…

Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER

Pentru a-ti hrani nevoia esentiala de a fi ascultat si de a putea transmite in mod liber mesajele, este necesar sa inveti, mai intai, sa te asculti pe tine insuti, pentru ca mai apoi sa formulezi corect si coerent cerintele.

Bine ai venit la Centrul AmaneSer! Acesta este locul in care iti poti descoperi pasiunile si resursele interioare, un loc in care ai voie sa fii tu insuti, unde poti explora si unde vei gasi sprijin pentru a-ti schimba viata in directia pe care ti-o doresti.
Poti invata aici cum sa-ti depasesti blocajele, dificultatile emotionale si fricile.
0
Specialisti
0
+
Domenii de activitate
0
+
Clienti satisfacuti

Metode

01.

TIPI

The Tipi technique for Emotional Regulation was created and perfected by Luc Nicon (a pedagogy researcher and expert in behavioral communication) in France. His 2007 landmark study explored the origin of fears, traumas, and emotional blocks. Now more than 10,000 sessions a month are helping clients throughout Europe overcome their emotional difficulties. Individuals can also use Tipi to resolve their emotional and behavioral difficulties on their own.

02.

FOSFENE

Dezvoltat de doctorul Francis Lefebure în 1959, Dr. Lefebure Methods® este un ansamblu de tehnici care au ca scop principal stimularea capacităţilor cerebrale plecând de la o metodă de lucru individuală bazată pe reacţiile fiziologice provocate de fosfene, care se obţin prin observarea fixă a unei surse de lumină adecvate.

03.

ESPERE

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării cu efect terapeutic. Bazele acestei metode au fost puse în anii ’70 de către psihosociologul francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume dedicate comunicării şi relaţiilor interumane. Jacques Salomé şi-a dedicat întreaga carieră încercând să transmită oamenilor un nou mod de a comunica, bazat pe respect şi înţelegere, care neagă orice formă de violenţă (fizică, morală sau verbală). Acest sistem de comunicare se numeşte ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relaţională Esenţială)

04.

Dezvoltare personala

A te bucura de lucrurile simple, a fi capabil să simți compasiune înseamnă dezvoltare personală.

Free First Consultation

There is no greater wealth than wisdom, no greater poverty than ignorance; no greater heritage than culture and no greater support than consultation.

Etiam mollis libero vitae pulvinar bibendum. Morbi convallis metus eros, semper pharetra massa efficitur auctor. Etiam sit amet convallis erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia! Maecenas gravida lacus nec dolor suscipit faucibus.

Consult Me!

Highly Qualified Team

Claudia-Jimeno-Beltran

Claudia Jimeno Beltran

trainer si moderator

Claudia Jimeno Beltran este specialist in comunicare relationala si
dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare
Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de
comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.
Claudia este licentiata in psihologie, iar din anul 1995, a participat la
numeroase workshopuri in Gestalt terapie, analiza tranzactionala,
programare neurolingvistica si terapie cognitiv-comportamentala.
Amaneser-Cati-Calin-mic

Cati Calin

psiholog si trainer

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda
ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de
Institutul ESPERE International si din anul 2001 este specialist in training,
consultanta si resurse umane. Din anul 2007 s-a dedicat transmiterii
Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala,
programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii,
profesori, educatori, parinti si copii.
the7-new-fav-hd1

Dragos

Trainer

Lorem convallis eu viverra lorem pretium. Morbi dapibus a tellus at euismod. Ut sit amet semper arcu. Proin eget ex convallis es at euismod lorem ipsum amet. Etiam mollis libero vitae pulvinar aretra massa efficitur auctor.
Adriana-266x300

Adriana Sorina Stefanescu

terapeut transpersonal

Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a
format ca specialist în măsurarea bio-energie cu Estacion Aura Video (Kirlian),
este terapeut transpersonal și coach-fosfeno- pedagog. În prezent predă cursuri
de Lumină Naturala Fosfene – Dr. Lefebure Metods@ –
http://www.fosfenismul.com/

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro