There is nothing to show here!
Slider with alias alte-relatii not found.

Cum rezolvi?

Alege abordarea care ti se potriveste

Metoda ESPERE®

Te surprinzi uneori ca in timpul unei discutii, cand asisti la un eveniment sau citesti o stire te cuprinde o stare de nervi, tristete, suparare sau orice alta emotie negativa? Iti doresti sa inveti sa comunici mai bine cu cei din jurul tau si sa fii ascultata? Metoda ESPERE te ajuta sa rezolvi acele situatii din trecut neincheiate care iti trezesc emotii neplacute astfel ca vei putea sa te bucuri de viata ta, sa iti creasca stima de sine si sa ai relatii mai frumoase.
Afla mai multe

Dezvoltare personala

Diminetile iti sunt pline de energie si armonie? Te simti increzator in fortele proprii? Relatiile cu cei din jurul tau sunt echilibrate si comunicati liber, fara sa aveti temeri de cum vor fi interprete cele spuse? Oscilezi intre stari de liniste si momente de furie sau agitatie? Invata sa te asculti si sa simti ce iti aduce cu adevarat bucurie pentru a te putea manifesta liber si echilibrat.
Afla mai multe

TIPI

Ti-ai dori sa inoti, dar ti-e frica de apa? Ti-ar placea sa cuceresti muntii, dar ti-e frica de inaltime? Ai vrea sa calatoresti mai mult, dar frica de avion te paralizeaza? Ti-e frica de insecte, de intuneric sau de spatii inchise? TIPI este metoda care te ajuta sa eliberezi din subconstient aceste frici pentru a putea sa traiesti liber si sa experimentezi tot ceea ce iti doresti.

Află mai multe

Crestere spirituala

Te invit sa te privesti ca pe o fiinta de lumina. De la 1 la 10 cat de mult stralucesti? De-a lungul timpului, experientele mai putin placute prin care trecem aduc odata cu ele si emotii negative, tristeti, doruri, frustrari pe care le ducem in interiorul nostru ani de zile. Soarele nostru interior ne lumineaza directia in care avem de mers si ne arata ce avem de facut si cat timp lasam soarele sa straluceasca in interiorul nostru ni se va lumina calea, dorintele sufletului nostru vor fi realizate si vom primi indrumare sa lasam sa plece ceea ce nu este bun pentru noi. Elibereaza-te de umbrele care nu ii permit luminii sa se manifeste in interiorul tau!

Află mai multe

Constelatii fluviale

Relatii cu familia, cu partenerii de cuplu sau cu banii iti ridica semne de intrabare? Ai vrea sa intelegi de ce nimic nu pare sa se intample intr-un firesc natural si pare ca cineva iti pune piedici? Cu ajutorul constelatiilor fluviale poti reechilibra dinamicile din trecut si din familia de origine pentru a te elibera de povara dusa in spate atatia ani. Apoi, te poti bucura de prosperitate si poti schimba dinamica relatiilor tale.

Află mai multe

Timeline healing

Relatii cu cei din jurul tau iti ridica uneori semne de intrabare? Ai vrea sa intelegi cum ai ajuns in situatia in care simti agitatie, tensiune si chiar agresivitate in relatiile tale? Cu ajutorul tehnicii timeline healing poti sa calatoresti in timp si sa rezolvi acele situatii similare in care ai fost expus si pe care nu le-ai incheiat. Apoi, te poti bucura de noua dinamica a relatiilor tale, cu mai multa blandete, deschidere si acceptare.
Află mai multe

Sexualitate

Cat de mult te iubesti pe tine? Debordezi de energie? Esti femeie si iti manifesti senzualitatea in mod liber? Esti barbat si te simti integru, echilibrat, si cuceritor? Modul in care ne manifestam sexualitatea poate ascunde blocaje, frici, frustrari, dinamici neincheiate care afecteaza viata personala, sexuala, dar si vitalitatea fiecaruia. Alege sa te vindeci pentru a te putea bucura de sexualitatea ta.

Află mai multe

Feminitate

Esti femeie si ti-ar placea sa fii si feminina? Feminitatea este un dar pe care il primim atunci cand ne nastem. Insa, de-a lungul vietii intervin numeroase evenimente, cutume sociale, infomatii, situatii mai putin placute care ne departeaza de la feminitatea noastra, astfel ca devenim mai rigide, mai reci, mai riguroase. Recapata-ti darul de a fi feminina in lume!

Află mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale

Vino la cursurile si workshopurile pe care le organizam si invata cum sa-ti construiesti relatiile pe care ti le doresti! Modul de lucru este dinamic si se lucreaza pe situatii concrete si cu probleme reale cu care ne confruntam in viata de zi cu zi.

Meditatie ghidata Chakra 6

Afla mai multe detalii!

Meditatie de conectare cu Energia Christica

Afla mai multe detalii!

Meditatie ghidata Chakra 7

Afla mai multe detalii!

Tabara de conectare cu Sinele

Afla mai multe detalii!
Consultații individuale
Cati Călin Formator în Metoda ESPERE®

Cati Calin

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programează o întâlnire cu Cati Călin!
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programează o întâlnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Mama, sotie, profesionista, menajera, cat de bine jonglezi cu rolurile tale?

Stiai ca te ocupi de jonglerii? Ei bine da, jonglezi chiar foarte des si de altfel cu lucruri pretioase. Jonglezi cu rolurile tale, multe si foarte diferite. Cu totii avem, pe masura ce anii se adauga, din ce in ce mai multe roluri pe care nu doar le jucam, pentru a le lasa, impreuna cu costumul in cabina teatrului, ci le traim.

Voi descrie acum, ca exemplu, rolurile cele mai importante ale femeii; este o ocazie propice pentru a privi si exersa noi feluri de a trai; bineinteles, si pentru barbati sunt la fel de valabile jongleriile de roluri.

Citeste mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Adresa

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro