Ne nastem libere! Frumoase la trup si suflet!
Feminine si pline de energie creatoare!

Dar, cate dintre noi ne mai simtim cu adevarat femei intr-o societate plina de prejudecati, etichetari, energii, emotii negative si frici?! In familii, inca de mici suntem obisnuite sa fim “barbate”, independente si sa invatam sa ne descurcam singure in viata. Te regasesti si tu, nu-i asa?!

Ti-ar placea sa fii si tu acel tip de femeie libera, hotarata si determinata care poate primi din partea unui barbat un gest sau sa ceara ajutorul atunci cand are nevoie de ceva?

Vrei sa intri in contact cu energia ta feminina?
Esti pregatita sa o manifesti si sa fii mai creativa?
Regaseste-ti puterea ta interioara! Fii femeia care te-ai visat ❤️
Bucura-te de puterea ta feminina - Claudia Jimeno

Din pacate, traim o perioada in care zambetele atrag invidie, iar supararile atentie.

Insa, fiecare dintre noi am venit pe acest Pamant sa simtim bucurie, libertate, placere (caci de aceea avem cele 5 simturi ? ), iubire, abundenta. Sa fim in echilibru! Iar echilibrul interior este cel care se va manifesta intodeauna si in exterior.

Cu cat esti mai bine tu cu tine, cu atat vei fi mai bine si cu cei din jurul tau si vei putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si relatiile.

Te astept luni, 18 aprilie, la o intalnire ca intre fete!
Elibereaza-te de prejudecati si simte-te bine in rolul tau de femeie!

Te astept sa petrecem impreuna o ora si jumatate in care vom povesti despre ce inseamna sa fii femeie, vom impartasi din experientele personale si vom descoperi ce ne impiedica sa ne bucuram de puterea noastra feminina.

Afla ce te blocheaza in a te simti mai relaxata in viata de zi cu zi, cum sa iti cresti stima de sine si cum sa te simti mult mai echilibrata. Si tooate aceste lucruri interioare vor aduce cu ele mai multa claritate in gandire si in luarea deciziilor, iti vei gestiona mai bine emotiile, te vei compara mai putin caci vei incepe sa te iubesti mai mult 🙂 si te vei simti libera sa te exprimi in autenticitatea ta!

Claudia Jimeno
Si, tot ceea ce fac in continuare in aceasta directie, prin cursurile, workshopurile si sedintele individuale este sa ajut oamenii sa se armonizeze in interior pentru a manifesta armonie si in exterior, ca in final sa integreze necesitatea de a fi egali ca oameni si constienti ca fiecare dintre noi are o putere interioara de a manifesta.
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

De mica ma fost interesata sa observ ce se intampla in cadrul relatiilor umane si felul in care interactionam unii cu altii. De atunci am observat ca exista foarte multa suferinta, fie exprimata, fie ascunsa, in interiorul oamenilor.

 

In adolescenta am fost foarte interesata de felul cum femeile incercau sa isi recapete drepturile. Am trecut si eu prin perioada in care voiam sa fiu egala cu barbatii, dar lucrand la armonizarea mea mi-am dat seama atata timp cat eu imi doream sa fiu egala cu barbatii, de fapt intretineam lupta barbat-femeie. Lucrand cu mine am realizat ca atat barbatii cat si femeile avem nevoie de a vindeca si echilibra energiile noastre feminine si masculine. Atunci am inteles si raspunsul a venit din interiorul meu, ca noi ne dorim sa fim egali ca oameni si nu ca barbat-femeie.

Inscrie-te sa participi la intalnirea de feminitate!
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

Live pe Zoom

Cand se desfasoara?

18 aprilie | 20:00-21:30

Formular inscriere intalnire GRATUITA Bucura-te de puterea ta feminina!

Completeaza datele de mai jos si rezerva-ti locul la eveniment.