Autocunoastere » Acceptare » Iubire de sine

Diminetile iti sunt pline de energie si armonie? Te simti increzator in fortele proprii? Relatiile cu cei din jurul tau sunt echilibrate si comunicati liber, fara sa aveti temeri de cum vor fi interpretate cele spuse? Oscilezi intre stari de liniste si momente de furie sau agitatie?

 

De la 1 la 10 cat de mult te iubesti?

De la 1 la 10 cat de mult iti place viata pe care o traiesti?

Ne imaginam ca citesti acum aceste raduri tocmai pentru ca iti doresti sa gasesti solutii pentru situatiile de mai sus si nu numai, si iti doresti sa fii mai increzator in fortele proprii, iar stima de sine sa creasca pe zi ce trece. Fie ca esti la inceput de drum sau ai mai lucrat deja cu tine in directia dezvoltarii personale, cu siguranta stii ca exista numeroase tehnici si metode care te pot ajuta in aceasta directie.

 

Pe parcursul dezvoltarii tale personale vei afla cum sa alegi activitatile care iti aduc bucurie si prin care sa te simti mai bine cu tine insuti. Vei observa cum viata ta se va schimba in bine si vei gasi mai multa armonie in relatiile tale, vei avea mai mult echilibru si claritate, te vei simti mai bine cu tine si vei putea sa-ti gestionezi emotiile fara a mai fi dominat de ele.

 

“Cred ca, noi, ca indivizi avem o singura problema: nu stim sa ne ascultam! Nu stim sa ne uitam in interiorul nostru sa vedem ce avem acolo, ce ne place, ce nu ne place, cum ne cream bucurie si cum ne alimentam tristetea.”

Claudia Jimeno

Uneori, stima de sine scazuta nu este altceva decat lipsa iubirii de sine si a emotiilor negative stranse, adunate si pastrate de-a lungul timpului in interior.

Cand suntem mici stim exact ceea ce ne place si ce nu. Si exprimam acest lucru liber fara sa ne fie teama ca cineva s-ar putea supara si nici nu luam lucrurile personal.

 

Insa, pe masura ce devenim adulti, cutumele sociale, educatia la nivel colectiv, programele si fidelitatile ne departeaza putin cate putin de esenta noastra si ne trezim intr-o zi ca activitatile zilnice nu ne aduc atat de multa bucurie si implinire si incepem sa ii copiem pe cei din jurul nostru.

Drumul dezvoltarii personale este unul transformator. Vei simti in scurt timp bucurie, libertate, echilibru...

VEI FI DIN NOU TU!!

Si noi vom fi alaturi de tine si te vom ghida pe acest drum. Anii de studiu si experienta ne-au pregatit sa te putem ghida si pe tine. Folosim numeroase tehnicile si exercitii dezvoltare personala te ajuta sa eliberezi toate acele emotii negative care nu iti permit sa te bucuri de viata ta. Odata vindecate traumele din trecut iti vei reaminti si reinvata sa te asculti si sa te conectezi cu tine in procesul tau de dezvoltare personala continuu, vei simti mai multa implinire, fericire si vei putea sa faci astfel incat sa ai viata pe care ti-o doresti.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul privit ca un tot minte-trup-suflet. Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

 

Aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc solutii la problemele mele pe care, mai apoi, sa le impartasesc cu ceilalti. Am un interes special pentru cum sa realizez anumite lucruri in viata: cum sa scot nervii, cum sa vindec o relatie, cum sa aduc mai multa armonie, prosperitate si bucurie in viata mea si aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc multe solutii in mod natual. Pentru a invata acest “cum pot sa…” si pentru a putea sa indrum si alte persoane, am participat si particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formari, etc si, in continuare, interesul meu pentru a ma dezvolta in aceasta directie este viu si profund.

 

Dorinta mea de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie m-a ajutat sa imi gasesc calea. Si, de multi ani lucrez cu mii de persoane sa ii sprijin in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala. Astfel, in fiecare zi mai adaug o caramida in realizarea misiunii mele pe acest Pamant si anume sa contribui la cresterea nivelului de constiinta colectiv si la iluminarea umanitatii.

 

In aceasta directie, in anul 2001 am infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece cred ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate stralucii mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum. De aceea, metodele si tehnicile pe care le folosesc au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programale, etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.

Vino alaturi de noi in aceasta calatorie!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro