Cum rezolvi?

Alege abordarea care ti se potriveste

Metoda de comunicare relationala ESPERE

Metoda ESPERE®

Viata de cuplu este cu siguranta o adevarata provocare! Doua personalitati puternice cu pareri diferite, cu tabieturi si directii clare stabilite se vad nevoite sa convietuiasca in amonie, iubire si echilibru. Te regasesti, nu-i asa? Sa nu mai adaugam ticurile, tiparele, rigiditatile, cerintele si multe altele care condimenteaza relatia in fiecare zi. Iti doresti sa-ti imbunatatesti relatia ta de cuplu?
Afla mai multe
Dezvoltare personala

Dezvoltare Personala

Esti intr-un moment in care nu mai resusesti sa-ti gestionezi emotiile, iar relatia de cuplu are de suferit? Simti ca nu mai ai energie si “nervi” sa continui in ritmul acesta? Tehnicile de dezvoltare personala pe care ti le propunem te ajuta sa te eliberezi de emotiile negative, comportamente si programe care te impiedica sa te bucuri de relatia ta de cuplu.
Afla mai multe
TIPI Tehnica de eliberare a fricilor din subconstient

TIPI

Simti uneori teama sa ii spui partenerului de cuplu ce dorinte si necesitati ai? Sau sa-I comunici comportamentele care iti provoaca un discomfort? Simti un nod in gat, tensiune in corp, dureri de stomac in timpul discutiilor mai aprinse? Tehnica de eliberare a emotiilor negative te ajuta rapid sa scapi de fricile si blocajele tale!
Afla mai multe
Crestere spirituala

Crestere Spirituala

Exteriorul nostru nu este altceva decat oglina a aceea ce se afla in interiorul nostru. O stare a ta de pace, de armonie, de echilibru, de asumare, de iubire si liniste se vor manifesta in relatia de cuplu exact la fel. Veti putea sa va bucurati mai mult de momentul prezent, sa simtiti mai multa energie si armonie.
Afla mai multe
Constelatii fluviale

Constelații Fluviale

Istoria se tot repeta si tu ajungi din nou in relatii toxice? Credeai ca in sfarsit ai gasit partenerul potrivit, dar se dovedeste ca relatia este chiar mai nepotrivita decat cea precedenta? Afla dinamica din spatele relatiilor tale de cuplu si afla ce anume te aduce de fiecare data in aceeasi directie!
Afla mai multe
Timeline Healing

Timeline Healing

Comportamentul nostru sexual are la baza cine suntem si experienta noastra anterioara.

Printr un proces de sex coaching se pot depasi anumite blocaje sau dificultati pe care le expeimentezi in viata ta pe plan sexual. Este o forma prin care putem sa intelegem mai profund natura fiinite umane. Cine suntem si ce vrem sa fim si putem sa ne bucuram din plin de sexualitatea noastra.

Află mai multe
Sexualitate

Sexualitate

Sexualitatea, desi inca este un subiect tabu, inseamna mai mult decat conexiunea fizica dintre doua trupuri. Privita dint-un alt unghi, sexualitatea inseamna si energie, experienta spirituala si un proces de autocunoastere si de cunoastere a celuilalt. Iti doresti sa simti si sa-ti traiesti intimitatea la adevaratul ei potential? Sa iasa din nou scantei in relatia voastra, ca la inceput?
Afla mai multe
Feminitate

Feminitate

Ti se pare ca nu esti suficent de feminina? Ai vrea si nu stii cum? Stiai ca te nasti feminina, dar pe parcurs iti inhibi aceasta bucurie? Stiai ca poti sa fii puternica si feminina in acelasi timp?  Iti doresti sa afli cum sa trezesti feminitatea din interiorul tau si sa o manifesti? Lasa feminitatea ta sa se exprime liber!
Afla mai multe

Cum te ajutăm noi?

Vii la un workshop sau la consulatii individuale
Vino la cursurile si workshopurile organizate si invata cum sa-ti construiesti relatia de cuplu pe care o visezi! Atmosfera este dinamica si se lucreaza pe situatii concrete si cu problemele reale cu care ne confruntam in relatia de cuplu.
Meditatie cu sunete vindecatoare - pe zoom - increderea in tine - cu Claudia Jimeno

Meditatie de reconectare | incredere

Recapata-ti increderea in tine si acest lucru se va vedea in relatia ta de cuplu!

21 octombrie 2020

Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru in relatia de cuplu? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?

Increderea in puterea ta interioara te vor ajuta sa te bucuri de mai multa armonie in relatia, sa te pozitionezi atunci cand este necesar si sa iti exprimi liber dorintele si nevoile.

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza accesarea puterii si increderii interioare este meditatia.

Afla mai multe!
Meditatie cu sunete vindecatoare echilibru interior cu Claudia Jimeno

Meditatie de reconectare | echilibru interior

Recapata-ti echilibrul interior si bucura-te de relatia de cuplu!

4 noiembrie 2020

Daca nu iti place cum sunt relatiile tale, daca nu esti multumit cu viata ta si nici de relatia ta cu tine sau de cuplu, probabil este timpul sa faci o schimbare in interiorul tau.

Pentru ca echilibrul interior se va manifesta intotdeauna in exteriorul tau. Si acest lucru se va vedea in relatiile tale, la serviciu, in familie sau in societate, dar, mai ales, in relatia ta cu tine insuti. Vei avea mai multa claritate, stima si iubire de sine, incredere in tine si in deciziile pe care le iei pentru tine.

Afla mai multe!
Meditatie cu sunete vindecatoare Abundenta cu Claudia Jimeno

Meditatie de reconectare | abundenta

Lipsa banilor a devenit deja o problema si acest aspect devine din ce in ce mai ingrijorator pentru relatia de cuplu?

18 noiembrie 2020

Lipsurile pot veni din credinte, din karma si din programele si experientele trecute. Si toate aceasta ne blocheaza accesul la abundenta. Caci totul inseamna energie! Si un flux echilibrat al energiei interioare se va materializa printr-un flux echilibrat al abundentei in viata noastra.
De multe ori noi ne dorim sa avem abundenta, dar nu suntem deschisi pentru a o primi pentru ca: vrem sa ne descurcam de unul singur, refuzam ajutorul altor persoane de teama de a nu supara, de a fi nedrept sau pentru ca am invatat doar sa oferim, nu si sa primim (Nu merit, Nu sunt in stare, Nu sunt capabil, etc).

Afla mai multe!
Meditatie cu sunete vindecatoare | echilibru feminin-masculin

Meditatie de reconectare | echilibru feminin-masculin

Viata noastra nu este decat o expresie a ceea ce este in interiorul nostru!

2 decembrie 2020

Iti doresti sa traiesti liber si in echilibru in relatia de cuplu? Sa te poti bucura de viata ta in armonie, iubire, zambete, liniste, fericire, autenticitate?

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza este meditatia.

Afla mai multe!
Meditatie cu sunete vindecatoare Energia Christica

Meditatie de reconectare | Energia Christica

Energia Christica este acea energie adusa pe Pamant de Iisus ca sa putem sa ne conectam mai usor cu Sursa Divina prin extinderea inimii noastre energetice.

16 decembrie 2020

Cum se manifesta Energia Christica in relatia de cuplu?

Daca unul dintre parteneri este deschis catre a trai in flux, in energia Christica, in abundenta si prosperitate si in iubire de sine, acest lucru se va vedea in relatia de cuplu care va fi mai vine, mai armoninoasa si mai echilibrata.

Iti doresti sa te simti mai bine cu tine si in relatia de cuplu?

Afla mai multe!
Meditatie cu sunete vindecatoare Solstitiu de iarna

Meditatie de conectare cu solstitiul de iarna

Te invit sa ne conectam cu energia solstitiului de iarna!

21 decembrie 2020

Mai multe detalii in curand!

Afla mai multe!
Consultatii individuale
Cati -1372

Cati CALIN

este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.

Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

Programeaza o intalnire cu Cati Călin!
Claudia Jimeno

Claudia Jimeno

este specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, iar in anul 2001 a fondat Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, care a adus in Romania tehnici noi si inovative de comunicare, dezvoltare personala si eliberare emotionala.

Trainer si consultant in Metoda de Comunicare ESPERE®, Claudia sustine numeroase seminarii si worksopuri de comunicare relationala, dar si sedinte individuale in care foloseste metoda create de Jaques Salomé.

Programeaza o intalnire cu Claudia!

Cum te poti ajuta singur?

Repară relaţia când încă nu este prea târziu

Fericirea, cea pe care o căutăm cu ardoare, vine din calitatea relaţiilor pe care le avem pe parcursul vieţii noastre. Exact cu acest lucru mă ocup eu. Cum să îi ajut practic pe oameni să aibă relaţii frumoase, pline de viaţă, împlinite. Şi îmi place tare mult ceea ce fac.

Ceea ce mă întristează este că deseori când cuplurile vin la mine este prea târziu

Citește mai mult…

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro