Sinele tau superior te conecteaza cu tot si stie totul! Aceeseaza-l pentru vindecare!

De-a lungul timpului au fost descoperite o multime de metode care au ca scop principal videcarea cauzei ce a declansat o trauma, o situatie care se tot repeta, etc. Fiecare metoda este benefica in functie de nivelul energetic al fiecaruia dintre noi. Nimic nu este bine, nimic nu este gresit, ci doar potrivit la un moment dat pentru fiecare in parte.

Simti ca esti la o rascruce de drumuri si iti doresti sa aduci lumina si claritate in viata ta? Vrei sa te vindeci pentru a avea o viata mai linistita, in prosperitate si echilibru?

Timeline Healing este o forma de terapie complexa, creata de Sal Rachele (impreuna cu ghizii Arcturieni), ce combina elemente de regresie in alte vieti, regasirea sinelui cel mai inalt, recuperarea, si reintregirea sufletului tau, precum si vindecarea si acceptarea a ceea ce inseamna fiecare fiinta, ca intreg.

Acesta abordare acceseaza direct planul cauzal, cu sustinerea Sinelui Superior al fiecaruia si al ghizilor spirituali, vindecarea fiind realizata pe toate cele 6 corpuri: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal.

 

 

Esti pregatit sa faci o calatorie in timp?

Conform Timeline Healing exista o infinatate de linii temporale in spatiu, ele formand realitati posibile si probabile pe care puteam sa le accesam pentru a vindeca, incheia sau amplifica in acel moment.

Astfel, aceasta abordare ne ajuta sa accesam planul cauzal, memoriile traumatizante din trecut si sa le oferim vindecare cu ajutorul Sinelui Inalt si al ghizilor spirituali. Vinecarea la acest nivel este profunda si transformatoare.

 

In plus, putem sa accesam acele vieti in care am stralucit, am avut viata pe care ne-o dorim si acum si sa ne incarcam cu energia de atunci pe care o aducem in spatiul ACUM SI aici.

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Inca de mica am simtit o sensibilitate in ceea ce priveste omul privit ca un tot minte-trup-suflet. Asa ma vad eu pe mine si asa va vad si pe voi.

 

Tehnica timeline healing a aparut in viata mea si am imbratisat-o natural, intuind ca imbina perfect atat elementele de dezvoltare personala, cat si pe cele de crestere sprituala.

M-am format in timeline healing in anul 2019 sub indrumarea lui Sal Rachele, creatorul acestei tehnici. In timpul formarii am observat, lucrand pe mine, efectul benefic pe care il are asupra noastra si felul bland prin care se realizeaza vindecarea. Iar rezultatele apar treptat, apar imediat dupa sedinta si continua mult timp dupa.

Acum sunt facilitator Timeline Healing si te pot ajuta si pe tine sa iti rezolvi dificultatile folosind aceasta tehnica.

Te astept cu inima deschisa!

Suna pentru programarea ta individuala la 0723.396.368 sau trimite-mi un e-mail la amaneser@amaneser.ro.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro