Conectarea cu sufletul este modalitatea cea mai sigura de a evolua in profunzime, astfel incat sa te simti complet si increzator

Primul si cel mai important pas de pornire in acest drum de vindecare si transformare este sa iti doresti cu adevarat o schimbare. Aceasta dorinta de manifestare a sinelui tau sa vina din interiorul tau si nu influentat de alte persoane sau doar pentru simplu fapt ca este un nou trend.

 

Bine ai venit intr-o calatorie uimitoare a energiilor si a luminii!

Procesul de crestere spirituala este unul profund transformator si este potrivit pentru orice persoana care isi doreste sa isi traiasca viata in deplina constiinta de sine, sa se elibereze de trecut si sa se poata bucura de viata pe care si-o creeaza asa cum isi doreste; Sa traiasca in abundenta si prosperitate, in liniste si echilibru, in pace si armonie. Fiecare dintre noi am fost creati din iubire si avem capacitatea de a ne manifesta cu iubire in orice situatie din viata noastra.

Insa, este necesar sa punem lumina in umbrele pe care le purtam in interiorul nostru si care se manifesta in viata noastra sub forma de boli, conflicte in relatii sau accidente,etc. Si toate acestea inseamna doar lipsa luminii in anumite aspecte din interiorul nostru.

 

Iata cum, viata noastra nu este altceva decat o oglinda a ceea purtam in interiorul nostru; un joc de umbre si lumini care se manifesta in exterior, in plan fizic; pentru ca tot ceea ce gandim si simtim este energie.

Te invit acum sa te uiti la tine si sa te privesti ca pe un corp de lumina si energie.

Avem puterea de a schimba orice in interiorul nostru si sa cream ce ne dorim in exterior.

Suntem un suflet care se exprima printr-un corp fizic pe acest Pamant.

Transformarea incepe in momentul in care iti manifesti intentia de a creste si te dezvolta spiritual sau de a vindeca anumite aspecte din interiorul tau; atunci cand constientizezi ca ai negat multa vreme emotii negative (fata de tine sau fata de altii), parti din tine si anumite persoane sau relatii si esti hotarat sa faci ceva pentru a te elibera si pentru a-ti trai viata cu bucurie si armonie. Si aceasta este ceea ce numim nou evolutie sau crestere spirituala.

 

Acest proces de transformare aduce schimbari nebanuite. Cresterea spirituala te aduce mai aproape de tine, esti mai ancorat in momentul prezent si esti constient ca tot ceea ce faci (manifesti) pe acest Pamant este doar ceea ce simti si gandesti. Odata cu trezirea vei incepe sa cauti raspunsurile in interiorul tau si vei privi frica doar ca pe lipsa iubirii si intunericul doar ca pe lipsa luminii. Vei stii ca atunci cand se trezesc in tine emotii negative sunt doar rani mai vechi activate acum de o vorba sau o actiune a unei persoane din viata ta si vei fi capabil sa le eliberezi.

Pe drumul tau spiritual vei fi insotit de Claudia Jimeno care te va ajuta sa vindeci ranile tale si vei afla cum sa aduci lumina in sufletul si viata ta. Meditatiile, cursurile de crestere a sensibilitatii energetice, intalnirile individuale sunt parte din serviciile pe care Centrul AmaneSer vi le pune la dispozitie pentru ca voi sa rasariti si sa straluciti asemeni unui soare.

 

Iti doresti sa te reconectezi cu sufletul tau si sa te intalnesti cu adevaratul TU?

Meditatii pentru download

Meditatia abundentei

Meditatie ghidata abundenta

Energia Christica

Meditatie de conectare cu Energia Christica

Meditatia increderii

Meditatia increderii

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
De cand eram mica am fost interesata de lumea nevazuta a lumii. Imi placea sa ascult si sa citesc astfel de lucruri. Egiptul antic, zanele, elementalii, plantele faceau parte din mine si imi doream sa descopar cat mai multe informatii despre ele. Imi placea sa contemplez cu ele si faceam la fel si cu animalele, insectele (mai ales furnicile), de unde am integrat un mod de functionare bazat pe respect, iubire, responsabilitate, colaborare si nu numai. Mai tarziu, modul acesta am incercat sa il aplic in viata de zi cu zi in relatiile mele.

 

Mai tarziu, cand am venit in Romania, am avut aproape 10 ani de pauza in ceea ce priveste lumea spirituala deoarece aici, in anii 93-2000, nu am gasit unde si cu cine sa impartasesc aceste lucruri frumoase si esentiale pentru mine. Incepand cu anii 2000-2001 am intrat in contact in Romania, din nou, cu aceasta lume atat de draga mie. Deja facusem initieri in energie radianta (Bolivia) si in Bucuresti am continuat cu reiki, Qi Gong, workshopuri de mediatie si ateliere. Tot incepand cu acea perioada am putut sa gasesc si carti despre aceste teme si astfel mi-am continuat drumul spiritual.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

 

Pe parcursul anilor, in cadrul formarilor mele, lucrului cu oamenii si cu mine, vedeam si intelegeam cum energiile noastre se schimba, se transmuta, se contracta sau se extind.

Aceste observatii mi-au oferit o intelegere mai clara asupra unor concepte precum preluarea energetica, vampirism, negare, curatare, etc si m-au ajutat sa vad cum o crestere a nivelului de constiinta este necesara pentru a fi si a trai in armonie.

 

In directia aceasta, aproape 5 ani, am lucrat pentru eliberarea si inchiderea suferintelor feminine din subconstientul colectiv, una dintre misiunile asumate de mine in aceasta viata. Pentru aceasta a fost necesar, prin experientele din viata, sa se reactiveze in interiorul meu aceasta informatie (suferintele) si prin ea am putut sa am acces la suferintele din subcontientul colectiv pentru a putea sa le scot de acolo, sa le eliberez si sa le transmut. Aceasta a fost una dintre contributiile mele la evolutia noastra, ca umanitate.

 

Asa m-am dezvoltat in fiecare zi; intelegand ca suntem un tot si cum atunci cand se armonizeaza mintea-sufletul si corpul nostru crestem energetic si spiritual; atunci avem o capacitate mai mare de materializare pentru a obtine ceea ce ne dorim, in armonie cu sufletul nostru si atunci avem posibilitatea sa gasim si sa dezvoltam harurile noastre.  Incepand cu acest an am fost pregatita sa primesc si sa daruiesc informatii si prin chanelling.

 

Acum ma simt aliniata cu drumul meu si cu misiunea mea pe acest Pamant, lucrand impreuna cu voi la ridicarea nivelului de constiinta al fiecaruia dintre noi si al Pamantului in speranta ca in curand vom trai intr-o lume plina de armonie, pace si iubire.

Contactează-ne!

Suntem gata să te ajutăm în dezvoltarea ta!

TIPI * FOSFENE * Dezvoltare personala * ESPERE * Workshopuri * Consultatii individuale * Programe de formare * Training si consultanti * Dezvoltare spirituala * Dezvoltarea feminitatii * Constelatii fluviale

Address

Str. Matei Basarab, nr. 104,
bloc 72, sc. 3, etaj 2, ap. 77,
interfon 77C, sector 3, Bucuresti

Programul de lucru al Centrului:


Luni – Vineri, 10.00 – 21.00

Telefon

Mobil: 0723.396.368
Fix: 021.327.54.45

Email

amaneser@amaneser.ro