martie 4, 2020

Despre feminitate

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Despre feminitate, practici feminine si workshopul „Bucura-te de puterea ta feminina„” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]La finalul lunii februarie a avut loc cea de-a 3-a editie a workshopului „Bucura-te de puterea ta feminina” sustinut de Claudia Jimeno. Cum a fost si cu ce au ramas fetele dupa cele 2 zile de lucru?

Iata feedback-urile lor ­čÖé

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”Amalia Barbos | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

ÔÇťFemeia din mine tanjeste dupa momente si spatii unde sa se poata incarca si lasa vazuta, unde se poate manifesta in plenitudinea ei. Si poate face asta in spatii unde alte femei ii ofera sustinere si energie. E atat de ciudat sa-mi dau seama cat de mult ne limitam si ne facem rau noua insine prin propriile convingeri si frica de o alta posibila suferinta.

Viitorul asteapta sa ne ofere minunatii la un pas distanta, dar de multe ori ne lipseste curajul si energia acestui pas.

Acest spatiu creat de Claudia m-a facut sa constientizez ca totul tine de alegerea mea, am tot ce am nevoie, doar trebuie sa aleg ce e bine pentru mine si imi ramane printre multe experiente magice o intrebare care va fi mereu cu mine ÔÇťCine are de suferit daca eu sunt fericita?ÔÇŁ

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”V.B. | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

„Cand vin la tine am tot timpul parte de deschidere, de interiorizare si ma incarc cu energie. Te admir pentru modul in care iti porti corpul si de puterea de a te conecta cu tine. Esti tot timpul tu si gata sa-I asculti si pe ceilalti in acelasi timp. Cred ca termenul potrivit este ÔÇťPrezentaÔÇŁ. Ai aceasta prezenta in tine, fata de ceilalti si mi-o inspiri si mie. Iti multumesc.

Imi doresc sa am vointa si perseverenta si memorie celulara ca sa fac tot ce m-ai invatat.”

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”M.C. | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

„M-am bucurat mult cand am primit e-mailul despre acest workshop si m-am inscris imediat tot cu mare bucurie. Simteam ca e ÔÇťacel cevaÔÇŁ de care am nevoie in aceste momente. Iar acum sunt aici si ma bucur mult ( din nou!).

Cele 2 zile au adus cu ele anumite revelatii, constientizari (si ale lucrurile ÔÇťbuneÔÇŁ, dar si ÔÇťnegativeÔÇŁ din mine), rezonante, bucurie, relaxare intr-o atmosfera plina de caldura, bunatate, sensibilitate si sprijin. DA, pot spune ca femeia pe care am venit sa o descopar, incepe sa fie constienta de ea si sa se manifeste.

Si imi promit ca o voi lasa!

Multumesc! Ma simt recunoscatoare pentru aceste zile minunate!”

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”Andeea P. | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

ÔÇťO experienta extraordinary de hranitoare din punct de vedere al caldurii si sustinerii oferite, echilibrand prin diversele exercitii si momente de introspectie laturile fizica, mentala si emotionala, plus spirituala. Mi-au placut foarte mult diversitatea si fluiditatea exercitiilor si cum, pe negandite aproape, mi-am gasit raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveam in prezent legate de feminitatea mea. Si in plus, s-au deblocat sau sunt in curs de deblocare niste tipare si masti de protectie despre care nu aveam nici cea mai vaga idee pana acum 2 zile. Cu alte cuvinte a fost o experienta minunata si ÔÇťmangaietoareÔÇŁ pentru trup, minte, suflet si spirit.

Iti multumesc din suflet, Claudia, si le multumesc la fel de mult tuturor femeilor nebanuit de puternice, feminine si frumoase care au participat la curs.”

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”Monet | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

„Workshop-ul despre feminitate mi-a oferit ocazia sa experimentez o varietate de exercitii menite sa scoata la suprafata esenta feminina din mine, am aflat cum pot intra in contact mai bine cu mine insami, cum ma pot asculta mai mult si, odata ce am identificat blocajele ce nu imi dau voie sa imi exprim aceasta esenta, lucrul in acest sens a fost mai usor si mai constient.

Mi-a placut foarte mult sa fac parte din grupul de la feminitate, am simtit energia si dinamica acestuia, precum si sustinerea si ajutorul fetelor pentru toate exercitiile.

Doua zile minunate, cu aplicatie practica in viata de zi cu zi si multe emotii minunate. Va sunt recunoscatoare pentru toata daruirea si implicarea oferita!”

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][ultimate_heading main_heading=”Ana | despre cursul de feminitate” main_heading_color=”#00234f” sub_heading_color=”#309fc1″ main_heading_font_size=”desktop:20px;”]

ÔÇťWorkshopul de feminintate nu este despre norisori roz pufosi, bombonele de ciocolata sau vata de zahar; ci este despre transformare.

Este despre un pas mai departe de o viata in care ai supravietuit si 10 pasi mai aproape de viata in care simti ca traiesti, experimentezi, iubesti, te joci, te bucuri. Este despre regasirea libertatii interioare.

Se creeaza un spatiu intim, plin de iubire si recunostinta intre femei, unde te simti in siguranta si acceotata fx asa cum esti tu.

Iar pentru toate acestea iti multumesc din suflet, Clau! Esti minunata si reusesti de fiacare data sa creezi acest spatiu perfect si sa conduci grupul si exercitiile; dar, mai ales, sa gestionezi modul in care noi ne manifestam trairile si procesul de vindecare. Te iubesc!”

[/ultimate_heading][dt_fancy_separator separator_style=”double” separator_color=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles