[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Bun regasit in casa!

Fie ca am vrut, fie ca nu am vrut, iata-ne in casa impreuna cu cei dragi sau cu noi insine. Si avem ocazia sa vorbim si sa petrecem timp impreuna.

As spune ca in ciuda acestei epidemii nedorite, poate fi ocazia niciodata gasita de a ne odihni si a ne bucura.

In acelasi timp, amenintarea starii de sanatate si nu numai, impreuna cu frica uneori transformata in panica pot fi paraziti sufocanti ai starii de bine. Inca alti paraziti sufocanti? poate ma intrebii…

Da si nu e totul, pot sa se adauge, pe parcursul zilelor care devin saptamani, lucrurile nespuse, situatiile neincheiate din trecutul relatiilor noastre, care au ocazia sa reiasa la suprafata, pornind de la un cuvant sau gest al celuilalt sau al nostru.

Tocmai de aceea mi-am propus sa iti ofer instrumente utile pentru aceste momente, pentru ca relatiile sa fie infloritoare si in interior:

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38556″ img_size=”700×500″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Te invit sa te intrebi:

POTI SCHIMBA CEVA?

 

Pentru ca acum pare ca este dificil sa schimbi lumea. Iti propun sa renunti si la a dori sa ii schimbi pe ceilalti: sa ii faci mai… responsabili, sanatosi, intelegatori, harnici… Este dupa mine doar o irosire a energiei.
Si totusi, vestea cea buna este ca fiecare avem la dispozitie relatia cu noi insine in care putem schimba felul cum avem grija de noi insine si ce traim si capatul propriu de relatie cu toti ceilalti.

Ma intreb oare ce esti pregatit sa faci si sa comunici din capatul tau de relatie celorlalti?

 

Suntem coautori ai relaţiilor noastre. Poti citi mai multe aici.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles