Te simti in siguranta doar atunci cand ai totul sub control? Experientele noi te sperie si doresti sa te feresti de orice provocare?
Te simti fara vlaga, energie, chef de viata si simti ca nu poti sa “infrunti” provocarile vietii?
Uneori ai impresia ca intalnesti obstacole peste obstacole care stau in calea implinirii dorintelor tale?

Unul dintre motivele pentru care poti sa te simti ca in descrierea de mai sus este ca chakra a 3-a este blocata.

Chakra a 3-a, Manipura sau chakra plexului solar este locul prin care primim energia solara si prin care emitem in Univers lumina din interiorul nostru. Nivelul de deschidere al aceste chakre se reflecta in relatiile noastre si in capacitatea noastra de a realiza si sutine un parteneriat emotional.

 

Acceptarea emotiilor noastre si integrarea acestora ne ajuta sa mentinem chakra plexului solar deschisa si lipsita de tensiuni. Astfel permitem luminii sa patrunda in noi si in viata noastra, iar lumea si experientele noastre vor fi tot mai insorite. Pentru ca starea noastra generala de bine si dispozitia noastra depind, in mare masura, de cata lumina permitem sa intre in noi si cata lumina radiam in exteriorul nostru.

Insa, aceste stari de pace si echilibru, armonie, lumina si deschidere pe care le simtim atunci cand avem chakra a 3-a deschisa vor pali si disparea pe masura ce o inchidem petala cu petala. Fara sa ne dam seama, poate, in copilarie sau adolescenta, am primit prea putina apreciere sau a fost necesar sa facem multe lucruri pentru a demonstra ca suntem demni de aceasta apreciere.

Cu timpul, ne-am inchis putin cate putin si lipsa de incredere in puterea propriu a inceput sa scada si ea. Din acest motiv am invatat sa ne tinem si emotiile sub control, inghitindu-le si fugind de ele. Insa, atunci cand “se umple paharul” toate aceste emotii inghitite incep sa iasa si se manifesta sub forma de furie, neliniste, anxietate, lipsa controlului, dureri si goluri in stomac, etc.

 

Alteori, din teama de a nu fi criticati am inceput sa repimam toate emotiile si sentimentele, astfel incat orice exprimare a acestora a fost blocata. Si, odata cu ea, si chakra a 3-a a inceput sa funtioneze dizarmonizos si chiar s-a blocat, ea fiind responsabila pentru puterea interioara, expresia personala si relatiile cu cei din jurul nostru.

 

Daca citesti acum aceste randuri, ai facut deja primul pas catre intalnirea cu tine! Ai constientizat ca unele lucruri nu se manifesta in viata ta asa cum ti-ai dorit si te-ai intors catre tine. Pentru ca singuri responsabili de ceea ce traim in aceasta viata suntem noi insine. Si cum orice problema are cel putin 2 rezolvari, una dintre metodele care te ajuta sa iti redeschizi chakra plexului solar si sa lasi lumina sa patrunda in interiorul tau este meditatia.

Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

In sala la Centrul AmaneSer sau live pe ZOOM

Cand se desfasoara?

26 octombrie 2022

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular