aprilie 16, 2021

Ascultarea de SINE, calatorie in propria fiinta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„Bine, si sufletul tau ce zice?”

Claudia Jimeno

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_video link=”https://youtu.be/PGZITr4cUKI”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Marina Voicu | realizator

Tu esti consilier de dezvoltare personala si spirituala. Spune-mi, te rog, cum ai inceput tu si ce te-a determinat, de ce ti-a placut atat de mult partea aceasta de dezvoltare personala si mai ales si spirituala?

 

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Este o chemare a mea de cand eram mica, de pe vremea cand eram copil si voiam sa ajut alti copii si sa ma fac medic pediatru. In adolescenta am aflat ca exista si psihologia. Si m-am gandit ca e mai bine, ca putem sa ajutam mai mult prin psihologie decat prin medicina. Cand am terminat liceul si am venit la facultate in Romania, am ales sa fac tot psihologia si la facultate, deci eu sunt licentiata in psihologie, in ideea ca eu imi doream sa ajut oamenii sa fie bine. Si tot lucrand si lucrand mi-am dat seama ca imi doream sa ajut oamenii sa se regaseasca pe ei mult mai usor. Si nu neaparat pe partea de psihoterapie.

Si, mai degraba, sa ajut oamenii sa fie mai bine inainte sa ajunga in stari mai delicate sau mai grave. In ideea ca ei daca stiu sa se cunoasca mai bine, sa se gestioneze mult mai bine vor putea sa aleaga un partener/ o partenera mai potrivit pentru ei pentru ca au lucrat si si-au dat seama de anumite probleme si anumite lucruri prin care noi atragem alta persoana. Lucrand aceste lucruri dinainte au mai multe sanse sa-si cunoasca partenerul sau partenera cu care vor putea cu adevarat sa creasca impreuna. Si, in ideea acestor conditii, copiii pe care ii vor avea vor fi crescuti intr-o atmosfera cu mai multa armonie si mai putine probleme. Deci, tot ceea ce fac in principiu este pentru copii si pentru copiii copiilor nostri care sa poata sa traiasca intr-o ambianta de mai multa responsabilitate de sine, mai multa armonie, mai multa pace, mai multa liniste si ca sa putem sa fim cu totii mai bucurosi.

Mie imi place foarte mult sa ma formez tot timpul, astfel ca am participat la mai multe seminarii, ateliere, cursuri si am zis ca partea aceasta de dezvoltare personala ma ajuta mult mai mult sa imi indeplinesc partea aceasta a misiunii mele.

Pe de alta parte, de cand eram mica, eu fac canalizari, primesc mesaje, transmit lucruri, astfel ca am dezvoltat de cand eram mica latura aceasta.

 

Marina Voicu | realizator

La ce fel de mesaje te referi? La chanelling?

 

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Da! Bine, cand eram mica nu stiam ca fac chanelling, dar asta faceam.

Mie mi se parea ca toata lumea poate sa faca, nu mi se parea ca faceam ceva deosebita. Atunci cand ziceam “Vrobeste cu Fecioara Maria” sau “Vorbeste cu ingerasii” mi se parea ca toata lumea face asta.

Marina Voicu | realizator

Bine, teoretic toata lumea poate face, dar nu toata lumea crede.

 

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala

Da, iar mie cand eram mica nu mi se parea ca fac nimic deosebit. Mi se pare ca asa cum vorbim noi asa toata lumea vorbeste cu ei. Si luma imi zicea: “Adica, cum? Sa ne rugam la ei!” Si le ziceam: “Da, daca asa vorbiti voi, nu am niciun fel de problema”. Dupa aceea am inteles ca doar se rugau.

Si latua aceasta m-a chemat foarte mult, Bolivia fiind o tara care are mare legatura cu sufletul, mai putin cu mintea. Nu inseamna ca noi nu vorbim si cu mintea si nu avem problemele care sunt si aici, dar, cultural suntem mai conectati cu natura si cu sufletul. Un exemplu ar fi ca atunci cand au diverse probleme sau se supara intre prieteni, noi spunem “Te-ai suparat pe prietenul tau?” – “Da!” – “Si nu vrei sa mai vorbesti cu el?” – “Nu!” – “Bine, si sufletul tau ce zice?”[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles