aprilie 12, 2021

Pierderea ca experienta naturala in viata

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Multe persoane traiesc o despartire de genul acesta cu “trebuie sa fiu puternic”, “trebuie sa fiu puternica”.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”39349″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” title=”Pierderea ca experienta naturala in viata” link=”https://www.facebook.com/edituraherald.ro/videos/768315803868119″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Sorin Lucaci | PR Editura Herald:

Cum am putea noi sa intelege mai bine ce se intampla, provocarile la care suntem supusi in timpul vietii, chiar si atunci cand vorbim despre o pierdere foarte grea prin moartea unei persoane dragi sau prin separarea de cineva drag, printr-un divort? Sa intelegem ca, de fapt, toate aceste lucruri sunt niste oportunitati, poate niste lectii de viata, prin care noi avem de invatat ceva pentru ca nimic pe lumea aceasa nu e intamplator?

 

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala:

Buna, Sorin! Si multumesc mult pentru invitatie!

Rafoind cartea, ceea ce m-a bucurat mult este felul in toate aceste emotii pe care le simtim atunci cand ne separam de ceva sau cand moare cineva drag este pus intr-o normalitate. Pentru ca, de obicei, acest subiect este pus ca un tabu. Nu ne dam voie sa plangem foarte mult, nu ne dam voie sa suferim foarte mult si multe persoane traiesc o despartire de genul acesta cu “trebuie sa fiu puternic”, “trebuie sa fiu puternica”. Si atunci, a fi puternic, pe intelesul multora inseamna sa nu simt; sa inghit toate emotiile mele si asta ingreuneaza foarte mult traierea si depasirea unui doliu, trairea si depasirea unei despartiri sau unei separari. Iar asta accentueaza foarte mult alte emotii care pot veni dupa aceea.

 

Va invit sa ascultati toata emisiunea in video-ul de mai sus!

Cu drag,

Claudia Jimeno[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles