[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Relatia este ceva viu intre cele 2 persoane!

Cati Calin

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”39026″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://youtu.be/BLmW54pm-Mw” title=”Click pe imagine pentru a urmari intreaga emisiune video”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]In legatura cu igiena relationala pe care am invatat-o de la Jaques Salome, psihosociologul francez pe care l-am intalnit in 2001 si care, pe langa partea legata de relatii si arat lucrurile despre care vorbesc, in sensul ca relatia este ceva viu intre cele 2 persoane. De obicei nu o vedem si de aceea primul exercitiu este sa o vedem. Si ii invit pe telespectatori sa se gandeasca: relatiile lor sunt roz si frumoase cu buline sau negre, rupte, indoite? Pentru ca sunt relatii care merg bine si sunt relatii care merg mai putin bine.

 

Si cum sa facem sa ne mearga bine in relatii? Despre asta este vorba pana la urma, pentru ca sunt lucrurile care ne dor cel mai mai tare. Atunci cand o relatie apropiata, fie ca e cea de cuplu, fie ca e relatia cu copilul, cu proprii parinti sau o relatie importanta la serviciu, atunci cand merge rau, lucrurile imi merg si mie rau si emotiile mele sunt de o anumita calitate. Si atunci ce as putea face concret?

 

Pe langa ce am invatat de-a lungul secolelor si e acum mai important ca oricand, igiena corporala pentru a ne pastra sanatatea, tot asa si relatiile noastre au nevoie de sanatate.

Si cum anume am putea face mai concret?

Va invit sa ascultati intreaga emisiune si sa aflati informatii valoroase despre cum puteti avea relatii mai frumoase si armonioase.

Vizionare placuta!

 

Cati Calin[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles