februarie 25, 2021

Centrul AmaneSer a implinit 20 de ani

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„Centrul AmaneSer a implinit 20 de ani! Si sunt foarte bucuroasa sa impartasesc cu voi aceasta bucurie! ?????

Claudia Jimeno

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_video link=”https://youtu.be/JKZQ-v6hCno”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

        Dorinta mea de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie m-a ajutat sa imi gasesc calea. Si, de multi ani lucrez cu mii de persoane sa ii sprijin in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala. Astfel, in fiecare zi mai adaug o caramida in realizarea misiunii mele pe acest Pamant si anume sa contribui la cresterea nivelului de constiinta colectiv si la iluminarea umanitatii.
        In aceasta directie, in anul 2001 am infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece cred ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate straluci mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum.
      De aceea, metodele si tehnicile pe care le folosesc au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programale, credintele etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.
     Sunt recunoscatoare pentru acesti 20 de ani pe care i-am parcurs impreuna!

Va invit sa vizionati filmuletul pe care l-am pregatit pentru voi. Vizionare placuta!

De asemenea, anul acesta este unul Aniversar! In fiecare luna oferim premii! Va invit sa citit mai multe detalii AICI.

Cu drag,

Claudia Jimeno[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles